Pikachus fabelaktige tirsdag =D

Heisann! Jeg liker livet mitt fortsatt. Riktignok syns jeg det er synd at aviser bare vil være deprimerende de neste ti ukene siden det som kjent pågår en storslagen rettsak og dette vil medføre mer detaljer enn man ønsker seg (jeg har en slags ide om å, når jeg en gang i blant leser aviser fremover,  late som avisene starter etter sporten og med det bare lese kultur og underholdningssidene og tegneseriene, men vi får se hvordan det går). Og jeg syns og det er skikkelig kjipt at ikke alle har det like fint som meg for det er så mange som fortjener det mye mer enn meg. Men i hovedsak er ting flott og en av grunnene er at jeg nå har fått tak i en trepakning med alle tre Hunger Games-bøkene, nå skal jeg jaggu få lest den serien jeg også sånn at jeg deretter kan se filmen som har kommet på kino og sammenlikne og alt det der 🙂 Har alt begynt på første boka i triologien og liker den godt så langt! Men nå tenkte jeg å gjøre en av de mange tingene man kan gjøre som forhåpentligvis kan resultere i at bloggen min er en glad oase der man kan glemme bort virkeligheten litt. Jeg skal nå fortelle om en tirsdag i mitt Pikachu-kosedyr (kjøpt på fredag sammen med et elefantkosedyr, fryktelig smart bruk av 68 kr) sitt fascinerende liv i form av en slags fotonovelleaktig dings =D

Pikachus fabelaktige tirsdag!

Pikachu er veldig mye rart, deriblant et lite kosedyr som starter tirsdagen stående på fanget til Karoline. Der står han og ser opp på henne fordi han på mange måter er litt som en hund, vet at et meget uskyldig og inntrengende blikk vil føre til kos og oppmerksomhet (noe som for så vidt stemmer). Etter denne eventen ser Pikachu ut av vinduet med en viss skepsis siden dette er en tirsdag som starter med snø, store flak som ikke legger seg, men som likevel er litt irriterende når en solfylt og varm mars fikk en til å tro at det var skikkelig vår. Men Pikachu når samme konklusjon som sin kule og episke eier, Karoline, han skal ta det med et smil. Og det er i grunnen praktisk siden kosedyrs evne til å skifte ansiktsuttrykk uansett er noe redusert.

Etter litt om og men har Pikachu fått sin eier til å rive seg løs fra internett og Spotify og forlate leiligheten med Pikachu pakket med for anledningen, komfortabel og blid i Karolines finfine veske. Og etter en t-banetur Pikachu finner noe kjedelig, i og med at Karoline sitter og leser Hunger Games (bok 1) hele veien og han bare sitter i veska, er de framme på Majorstuen der Pikachu gjør dagens gode gjerning i form av å bli med Karoline på storslagne innkjøp av en muffins og en bolle, ting noen ungdommer selger til inntekt for Redd Barna. Pikachu er strålende fornøyd da Karoline tar bilde av ham foran fangsten, det er noe eget med å fotograferes foran koselige nam nam-ting.

Deretter er det fortsatt snakk om ti minutters tid før Karoline og Pikachu må komme seg på jobb og slikt og dette betyr Pikachu til å lese litt i Hunger Games selv. Pikachu har nemlig sansen for bøker selv og er til kosedyr å være overraskende stø i engelsk 🙂 Det farlige er at man nesten glemmer tida helt om man sitter sånn ved et bord og leser før arbeidstid, men alt går fint og Karoline er på plass presis og da med Pikachu nok en gang trygt plassert i veska.

Utenom å lese litt bruker Pikachu mesteparten av dagen til å spille Textwist (et ordspill som er nesten like fengende som Wordfeud, men som man ikke spiller mot andre, her er målet heller å slå sin egen rekord), når han ikke leser altså. Siden Pikachu er et særdeles hjelpsomt og snillt kosedyr tilbyr han seg å hjelpe Karoline med hennes spennende arbeidsoppgaver, men forskjellige omstendigheter fører til at Pikachu heller sitter på pauserommet og spiller mobilspill eller leser, noe som går helt greit. Og slik går timene…

Plutselig, som ved et trylleslag, er arbeidsdagen over og snart nok sitter de på t-banen der Pikachu ser ut av vinduet på utsikten, en utsikt han finner meget interessant.

Han syns det óg er pent og interessant på Karolines yndlingskafé der Karoline spiser en kanelbolle og drikker kjempegod kakao. Pikachu konkluderer med at han mer enn gjerne drar til denne kaféen igjen!

Like etter at de en stund senere kommer hjem til Karolines leilighet spiser Karoline og Pikachu spagetti med kjøttsaus som middag. Og Pikachu syns dette er fint, veldig fint. Han smiler og koser seg og gleder seg over hvor hyggelig denne tirsdagen har vært.


Og nå skal han sjekke internett mens Karoline spiller litt Nintendo 64. Vi får håpe han koser seg =D
***

Det var litt om Pikachus tirsdag og samtidig litt om min. Og nå skal jeg altså spille litt Nintendo før jeg skal gjøre andre fascinerende tirsdagsting. Mitt neste blogginnlegg kommer forøvrig på fredag og handler antakelig om et nytt teaterstykke så det blir nok fint. Da bables vi!

5 kommentarer
  1. Så koselig med Pikachu-følgesvenn! Hihi, jeg så faktisk Pokémon senest i går – helt standard fysikkstudent-ting å gjøre på en mandagskveld.

  2. De er jo nødt til å dekke rettsaken til en viss grad, men jeg syns det blir for mye detaljer og jeg er så lei av å lese om ham. Selv om det er trist syns jeg på en måte det er bedre når det skrives om ofrene for det er de som er viktige å huske.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg