Om en fin og super lørdag og alt den inneholdt :)

I dag har vært veldig fin og full av hendelser! Dagen startet med å levere bøker til Fretex fordi jeg trenger å bli kvitt bøker for å få plass i bokhyllene til nye bøker og jeg har innsett at jeg har bøker jeg ikke kommer til å lese (noen som jeg har lest nok ganger, noen jeg ikke har lest, men ikke har nok interesse for), dessuten fortjener bøker et nytt liv og nå ender de forhåpentligvis opp i bokhyllene til folk som faktisk kommer til å lese og like dem 🙂 Så dro jeg på loppemarked på Majorstuen Skole der det var så stappfullt av mennesker at det var til å bli sprø av, men helt verdt det uansett siden jeg nå er den glade eier av

 • December Boys (film jeg har lyst til å se mest fordi Harry Potter er i en sentral rolle, dvs. Daniel Radcliffe da, men jeg liker å bare tenke på ham som Harry Potter på en måte)
 • American Dreamz (film jeg har sett flere ganger, men den har scener som er såpass geniale at den fortjener en plass i filmsamlingen min)
 • Nanny McPhee (film som virker søt og sjarmerende og sikkert er fin på en litt eventyrlig måte)
 • Blades of Glory (film som de sendte på tv en gang i fjor og som jeg så og likte kjempegodt, definitivt den morsomste kunstløpfilmen som er laget)
 • Cool World (film jeg aldri har hørt om før som hadde kult cover og som jeg tror kan være underholdende)
 • En Skrue Pocket-bok (tegneserier er gøy og jeg er fan av Donald Duck)
 • The Sims 2-dataspill (fordi jeg hadde det for lenge siden, men ikke har det lenger og jeg nå jo har en data som man kan spille dataspill og dvder på, dessuten liker jeg så godt og lage figurer og hus selv om jeg gir blaffen i alt det andre)

Jeg koste meg ellers med en brusflaske og en bolle får slikt er essensielt på loppemarkeder, men lot være å titte på klær og vesker siden jeg etter å ha kjøpt tingene nevnt overfor var lei av å gå i kø og det uansett var kongen av kaos. Praktisk nok for lommeboka mi begynner forøvrig loppemarkedsesongen å ta slutt for våren nå og jeg har uansett ikke tenkt å dra på flere loppemarkeder før til høsten selv hvis noe dukker opp. Rundt kvart på ett var jeg på Stortinget t-banestasjon og da gikk ferden til Det Norske Teateret siden jeg plutselig har bestemt meg for å dra på dette. Billettene kosta bare 250 kr, noe som ikke er så dyrt sånn i den store sammenheng så jeg spanderte på meg en billett og skal nå se teater på torsdag. I tillegg har jeg jo fra før av billetter til Evig Ung på lørdag 5. mai så neste uke blir teatermessig sett ganske super =D Og her ser vi forøvrig grunnen til at jeg aldri vil bli rik for det er som om penger brenner i lommeboka mi og jeg har lyst til å kjøpe ting hele tiden. Men jeg føler at jeg likevel bruker penger fornuftig og uten for store overdrivelser og uansett høres en musikal om Svartedauden fryktelig spennende ut, jeg husker jo da jeg var tretten eller noe sånt. Da leste vi “Det kom et skip til Bjørgvin i 1349” av Torill Thorstad Hauger i klassen og hadde sånne oppgaver om å tegne tegninger fra boka og jeg syns det var skikkelig interessant lesning. Og jeg syns i grunnen Bergen bare kunne ha fortsatt å hete Bjørgvin for min del, det er jo et melodisk og velklingende navn. Men det er jo litt som hvordan jeg alltid til dels har tenkt på Stovner som Stubnar etter at jeg fant ut at Stubnar var det gammelnorske navnet for hjemstedet mitt. Gammelnorske navn og sånt er uansett fint 🙂

Anyway, etter å ha brukt bankkortet mitt på (u)fornuftige ting som en teaterbillett så dro jeg på Hovedfilialen! Irriterende nok har de ikke fått inn så mye nytt og spennende på musikalcd-fronten på en stund nå og en kan selvsagt innvende at musikalcder nok generelt sett ikke er det som lånes mest, men likevel. På den annen side har å låne musikalcder blitt en smule overflødig når det jo finnes ting som Spotify og Youtube og jeg uansett har en del musikalcder selv, så det spiller ikke så stor rolle. Jeg lånte altså ingen filmer eller cder, men har tatt det igjen ved å låne disse syv bøkene

 • Sitt ikke inne når håpet er ute av Dag Evjenth (bok med dikt og slikt som virka morsom og sjarmerende, ikke minst fordi det ser ut til å være mye rim og rytme og jeg er skikkelig tilhenger av sånt)
 • Henry Tumour av Anthony McGowan (coveret og synopsiset og alt ved denne boka gir et inntrykk av en siterbar, morsom og svært underholdende affære som vil være midt i blinken for meg)
 • Starbook av Ben Okri (denne boka har nydelig cover og ser riktig eventyrlig ut og jeg er riktignok litt usikker på den, men den er verdt et forsøk)
 • Angelmaker av Nick Harkaway (jeg har hørt at denne boka skal være veldig bra og satser på at det stemmer)
 • Habibi av Craig Thompson (grafisk roman skrevet av mannen bak “Blankets” som er en av de bøkene jeg virkelig elsket)
 • Gangsta Granny av David Walliams (man MÅ lese en bok med en sånn tittel, det er faktisk et must)
 • The tale of Desperaux av Kate Williams (filmen var så som så, men boka er sikkert mye bedre og det vil uansett være fin lesning)

Og om jeg leser alt jeg lånte veit jeg ikke enda, men det kan godt hende det dukker opp en og annen anmeldelse for det er masse her som sikkert blir flott lesning! Å som jeg elsker bøker <3

Etter biblioteket dro jeg innom Saga i håp om at dagens aviser skulle være der (det var bare Dagbladet), følgelig skal jeg sjekke biblioteket på Stovner om de har noen “lese lørdagens aviser”-mulighet og hvis ikke så går det fint det og. Liker uansett ofte å unngå å kjøpe aviser for jeg leser dem jo bare en gang. Så dro jeg på McDonalds for enkelhets skyld og fordi man ikke har tid til hva som helst når man skal på kino eller andre ting under to timer senere og etter det dro jeg til Colosseum, fine flotte Colosseum der jeg så Hunger Games-filmen. Og egentlig var selve planen for dette innlegget å skrive en anmeldelse av den, men jeg fikk lyst til å bable mer generelt om min fine og begivenhetsrike lørdag. Dessuten er det ikke så mye å si, jeg likte filmen, syns det var en god tolkning av boka og var minst like  engasjert som når jeg leste første boka (og de neste to i triologien). Og det finnes mange ting jeg ville ønsket annerledes med Hunger Games som serie, men det er underholdende, mørkt og svært effektivt.

Så jeg har sett en god film og funnet på fine ting og nå er jeg hjemme og ganske trøtt etter en lørdag full av planer. Og derfor skal jeg avslutte dette innlegget, legge meg og siden blogge igjen på tirsdag, da med et oppsummeringsinnlegg tenker jeg. Livet er fint! 🙂

 

4 kommentarer
  1. The Sims 2! Haha, der har du ungdomstiden min i et nøtteskall. Om du liker å skape ting, så anbefaler jeg virkelig å bruke nedlastningssider som ModTheSims (http://www.modthesims.info/browse.php?gs=1), der finner man så utrolig mye fint man kan bruke i Sims-verden!
   Jeg har bare vært på teater to ganger i løpet av de siste fem årene, så jeg blir inspirert til å oppsøke det mer når jeg leser hvor aktiv du er på teaterfronten.

  2. The Sims 2-spillet var jeg litt uheldig med da, det nektet å virke da jeg prøvde å innstallere det på dataen min. Synd, men ja ja. Fint at jeg skaper interesse for å dra på teater, jeg elsker sånt 🙂 Takk for kommentaren!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg