Ønskeliste siden det er tre uker til bursdagen min :)

Jeg tenkte å starte dette innlegget med en ny auditionfavoritt fra niende sesong av SYTYCD, nemlig han her 🙂 Dette er brilliant, underholdende og awesome og absolutt en jeg heier på i år =D Ellers pleide jeg før å lete frem SYTYCD-episoder på nettet siden det føltes alt for lenge å vente om man skulle vente til det ble sendt på Tv Norge, men nå bare leser jeg recaps på nettet dagen etter at hver episode sendes i USA og deretter leter jeg opp danser og auditioner på Youtube og det er den beste måten å se på SYTYCD altså, definitivt! Da kan man se bare de viktigste tingene og slipper fyllmasse og alt det som kommer i tillegg og det passer meg ypperlig =D

Ellers er dette en fin og behagelig dag siden jeg har avspasering i dag, skal nemlig jobbe på lørdag. Følgelig sitter jeg for øyeblikket fortsatt og tar det kuli i sofaen og etterpå skal jeg til sentrum og titte rundt i butikker uten å kjøpe noe (jeg har et sånt lite mål om å la være å shoppe noe særlig frem til etter bursdagen min om tre uker, ikke minst ved tanke på at jeg skal til Gøteborg i uke 29 en gang og da vil det jo bli mer enn nok shopping da, dessuten har jeg brukt en del penger på Amazon.com i slutten av mai og jeg tenkte i grunnen å prøve å være litt fornuftig). Med det sagt syns jeg det er veldig lurt å kjøpe hvite sokker for det passer til alt og å bruke penger på kafébesøk og liknende har jeg ingen planer om å droppe 🙂 Jeg har dessuten tenkt meg på Café Laundromat på Bislet etterpå siden det a) er pent der, b) de har aviser og masse man kan lese på forøvrig og c) de har glasscola og det er få ting som smaker så herlig som cola på glassflaske 😉

Men nå tenkte jeg å poste bursdagsønskelisten min for det er som sagt bare tre uker til 28. juni og bursdagen min! Og jeg tenkte å legge til kommentarer til ting i kursiv når det er av nytteverdi etter min mening. Da setter jeg i gang =D

Bursdagsønskeliste 2012

– PENGER!!!
Penger er definitivt det jeg ønsker meg mest for jeg ER veldig glad i å shoppe og penger er jo alltid kjekt å ha!
– Gavekort på bokhandel (f.eks. Tanum, Norli, Ark, Outland)
Jeg elsker bøker og jeg liker særlig å gå blant reoler og plukke ut etter eget ønske for jeg vet jo selv hva slags bøker som frister meg mest. Ellers har jeg med eksempler siden det er bokhandler som har mer av de bøkene som interesserer meg enn andre bokhandler og disse er de fire bokhandlene der jeg alltid finner ting som frister.
– Gavekort på Platekompaniet
– Skrivesaker og ulinjerte notatbøker
Jeg er jo forfatterspire med tegnedilla og da er slikt alltids fint. Og hva angår notatbøker liker jeg det best når de er ulinjert siden jeg tegner en del i notatbøker og det etter min mening er bedre å tegne på ulinjert papir.

Billetter

– Spamalot (Folketeateret)
Hver gang jeg leser noe som helst om denne oppsetningen innebærer det hyperventilering og “å, jeg vil, jeg vil, jeg vil se den!”-reaksjon for det blir helt fenomenalt, dessuten liker jeg at dette er den første musikalen Folketeatret skal sette opp som ikke er en Jukebox-musikal 🙂
– Evita (Det Norske Teateret)
Jeg så Frank Kjosås på Oslo City på mandag og hadde lyst til å løpe bort, bable som en hyper fan om hvor kul han er og hvor mye jeg digget ham i Next to normal og jeg skjønner ikke hvordan jeg klarte å beherske meg til kun å glise som en idiot, men ikke hilse på eller noe sånt. Lurer forøvrig på om han ville kjent meg igjen siden “hilse på som en bablende hyper fan”-scenarioet jo en gang hendte på Det Norske Teatret da jeg skulle hente en billett til noe, men han har sikkert mange bablende hypre fans for så vidt. Anyway, det var en skikkelig digresjon som mest skyldtes at Frank Kjosås er en av grunnene til at jeg vil se “Evita” på Det Norske Teatret til høsten. De andre grunnene er Heidi Gjermundsen Broch og Jon Bleiklie Devik (andre personer jeg er megafan av takket være “Next to Normal”) og at jeg bare har sett “Evita” i form av filmen med Madonna og det er ikke nok.
– Jungelboka (ny oppsetning på Det Norske Teatret)
Jungelboka har jeg jo sett i flere teaterversjoner, men ikke denne versjonen og derfor vil jeg se den og.

Bøker

– Game of thrones bøkene
Nå har jeg sett hele første sesong av tv-serien og av den grunn funnet ut at jeg trenger å få lest bøkene også for tv-serien er awesome og bøkene er sikkert enda bedre.

Spill

– Game Cube kontroll (finnes på Sortiment.no)
Har kanskje Game Cube-kontroll hjemme hos mamma, men er ikke sikker så jeg ønsker meg ny kontroll sånn at jeg kan spille Gamecube-spill på Nintendo Wii.
– Legend of Zelda: The Windwaker (finnes på Sortiment.no)
– Super Mario Sunshine (finnes på Sortiment.no)
Disse to spillene hadde jeg før, men så leverte jeg dem inn til Game Stop da Game Cube’n min klikka og så angret jeg da jeg fikk tak i Nintendo Wii og har nå fryktelig lyst til å spille disse spillene igjen og de finnes på Sortiment.no og jeg ønsker meg dem.

Andre ting

– Tur til Bergen i november for å se Snødronningen-musikal
Snødronningen er yndlingseventyret mitt og skal bli musikal på Den Nationale Scene i Bergen og jeg har himla lyst til å se den. Dessuten har jeg aldri vært i Bergen og det har jeg lyst til å gjøre noe med og derfor ønsker jeg meg Bergenstur med teaterbesøk inkludert i november.
– Såpebobler og godteri
– Sjokoladeboller
Sjokoladeboller er en av mine definitive yndlingsting 🙂
– Veske med lange stropper som man kan henge over skulderen med god plass så man kan ha data og tykke bøker i den.

Ellers blir jeg glad for det meste, deriblant elefant-kosedyr og figurer (men hvis man leser setninger som dette og tenker “ah, da skal jeg få tak i så mange elefant-ting at Karoline blir gal av elefanter” slik som episke familiemedlemmer jeg ikke skal nevne navn på tydeligvis har tenkt angående mormoren min og pingvinfigurer så satser jeg på at de overser denne paragrafen 😉 Og jeg ønsker meg ellers filmene “Mirror Mirror” og “The Artist”, men de kommer ikke på dvd før midten av juli idiotisk nok. Når det gjelder klær så liker jeg farger som rødt, lyseblått, grønt, brunt og beige for eksempel og har alltids bruk for skjørt, kjoler, sommerjakker og fine t-skjorter. Det er sikkert masse annet jeg ønsker meg, men her har vi de viktigste tingene, på denne lista 🙂
***

Det var min lange, grundige og informative ønskeliste som jeg altså tenkte å poste for moro skyld her nå. Håper det er interessant. Men nå skal jeg avslutte dette blogginnlegget og så skal jeg snart av gårde og få ting ut av dagen. Neste blogginnlegg dukker opp på søndag tenker jeg så da bables vi!

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg