Filmene som kommer på kino juli, august og september som jeg SKAL se, definitivt! =D

Siden sist har jeg av ymse grunner endt opp med å se “Prometheus” på kino og funnet ut at det definitivt ikke var min type film siden den var ekkel og skremmende og rar og jeg i tillegg fant den særdeles forvirrende i begynnelsen, godt hjulpet av at jeg ikke har sett noen andre filmer i serien den hører til. Men det var på en måte en bra film likevel selv om den var særdeles ukarolinsk for det var flott laget og med supre spesialeffekter, flott musikk, godt skuespill og direkte vakker å se på til tider sånn når den ikke var ekkelhet deluxe i stedet. Uansett, neste gang jeg drar på kino skal jeg se noe mye koseligere og mer karolinsk selv om definisjonen av hva som er karolinsk blir stadig mer åpen. Ellers leser jeg på en fin bok av Charles De Lint og har funnet ut at jeg alltid liker bøker av Charles De Lint (og boka jeg leser nå er riktignok bare den tredje boka av ham jeg leser siden biblioteker og bokhandler har for få bøker av ham generelt sett, men likevel). Dessuten skriver han bøker i sjangeren Urban Fantasy og det er en fin sjanger.

Det er ikke så mye annet å melde i grunnen. Jeg har fått tak i spillet “Epic Coaster” på Android-mobilen min og det var dumt av meg siden jeg blir helt hekta, jeg vil i morgen kunne hente pakke på posten med de siste av flere bestilte underverker (og en liten ufornuftig del av meg som jeg ikke har tenkt å lytte til har lyst til å bestille nye ting på nettet bare fordi det er så gøy å ha post å vente på) og jeg har nå tenkt å skrive en liste over de seks filmene jeg SKAL få sett på kino de neste månedene. Det er selvsagt andre filmer jeg vurderer å se (“The Avengers”, “Moonrise Kingdom”, “The Amazing Spiderman”), men dette innlegget skal handle om filmene som ikke er på vurderingsstadiet, men som skal ses, basta bom! Og jeg skal bare ta med filmer som kommer juli, august og september så filmene som jeg MÅ se som kommer etter den tid vil jeg da heller ta for meg i et innlegg jeg skriver i september en gang. Da setter jeg i gang!

Filmer som kommer på kino i juli, august og september som jeg SKAL se på kino uansett hva =D

 

– The Dark Knight Rises (premiere 25. juli)

Selvsagt gleder jeg meg til denne. “Batman Begins” var flott, “The Dark Knight” var AWESOME og denne har potensialet til å bli enda bedre enn de foregående filmene. Og det er selvsagt en viss risiko for å ha for høye forventninger i og med at det er Nolan, skuespillere jeg har sansen for og Batman generelt sett er en ganske kul superhelt, men likevel, jeg har veldig troa på dette. Dessuten liker jeg hvordan man kan se traileren over og likevel vite utrolig lite om handlingen, jeg aner ikke hva som vil skje (godt hjulpet av at jeg heller ikke har lest særlig med superhelttegneserier) og derfor vil jeg sitte på kanten av kinosetet i spenning antakelig og det blir fint. Mål: se den på Colosseum sittende på samme plass som jeg satt da jeg så “Dark Knight” =D

 

 

– Rock of Ages (premiere 3. august)

Riktignok er jeg ikke noen stor fan av Tom Cruise (pga. scientologitullet hans), men jeg er fan av musikaler og denne ser veldig stilig ut, rocka og fengende og super underholdning. Traileren får det til å se ut som en stilig film der man vil kose seg i kinosalen og gå syngende ut mens man føler seg rocka og tøff og hvorfor skulle man ikke ha lyst til det 😉 I tillegg syns jeg det er fint at Catherina Zeta-Jones er med i en filmmusikal igjen (hun var jo rå i “Chicago”) og jeg tror generelt denne filmen blir gøy. Mål: høre på “I love rock’n roll” fem ganger etter hverandre den dagen jeg ser denne filmen for virkelig å være i rett modus deluxe!

 

– Step Up Revolution (premiere 17. august)

Jeg likte de første to Step Up-filmene og elsket treeren uansett om jeg må innrømme at jeg kan se at disse filmene har sine svake sider. De er nemlig så eksepsjonelt forutsigbare at det nesten ikke skulle vært lov og det var nærmest sånn med treern at man kunne forutse hva karakterer hadde tenkt å si før de sa det fordi det var så klisjé. Men samtidig så er karakterene man følger så sympatiske og stemningen så god at jeg elsker dem likevel. Og det viktigste i Step Up-filmene er tross alt hverken story, skuespill eller originalitet, det viktigste er dansingen og den er DA BOMB! Så jeg kommer til å elske firern også, den vil appellere til den delen av meg som elsker SYTYCD, musikaler og å se folk som elsker å danse danse i vei =D Mål: Gå ut av kinosalen mens jeg har kjempelyst til å danse bortover veien til t-banen 🙂

 

– Brave (premiere 31. august)

JEG GLEDER MEG TIL DENNE FILMEN!!! Jeg elsker Pixar, superfan seriøst og jeg mistenker litt at jeg har så høye forventninger til denne filmen at det nesten umulig vil kunne leves opp til, men den lover godt og jeg liker at det er en heltinne med rødt tykt krøllete viltert hår og fregner, hun har dritkul look. Og jeg liker at traileren viser en del klipp fra filmen, men at man likevel ikke helt vet hva man vil få servert utenom at det vil være spennende og interessant som bare rakkern! Mål: se denne filmen på premieren på originalspråket!

 

– Paranorman (premiere 14. september)

 Det er særdeles diggbart at det er stop motion (filmer med slik teknikk syns jeg er veldig stilige) og at det er fra skaperne av “Coraline” som ellers er en film jeg liker kjempegodt. Og ellers så ser jo denne filmen veldig kul ut om trailern er til å stole på og den vil være godteri for øynene hva angår animasjon og effekter åpenbart, dessuten virker Norman som en sympatisk karakter og jeg liker at det er spøkelser og zombier involvert. Mål: spille spøkelsesbanen på Super Mario 64 like før jeg ser denne filmen sånn for moro skyld!

 

– Perks of being a wallflower (premiere 28. september)

Boka er kjempefin og jeg gleder meg naturligvis til filmen, ikke minst fordi traileren får det til å se ut som en virkelig fin film, en med smil og tårer om hverandre der man nyter hvert sekund, jeg satser væffal på det. Og jeg liker skuespillerne, stemningen i traileren og jeg husker hvordan boka hadde kjempemange setninger som var vakkerhet der jeg satte inn en post-it lapp stadig vekk (setter post-it lapper i bøker når de har sitater jeg elsker) og filmen må jo ha noe av den samme magien. Mål: låne boka fra biblioteket og lese den igjen før jeg ser filmen <3
***

Det er filmene jeg MÅ se, filmene som skal sees på kino uansett. Men nå er dette blogginnlegget langt nok og jeg har enda ikke spist frokost så det må jeg få gjort noe med. Men det dukker nok opp et nytt blogginnlegg på onsdag og så bables vi!

4 kommentarer
  1. The Dark Knight Rises gleder jeg meg òg supermye til! Har også lyst til å få sett The Perks of Being a Wallflower, men syns egentlig jeg må lese boka først.

  2. Brave ser skikkelig fin ut! Så en del promotering for den da jeg hadde ansiktsmaling på Saga sist gang =D Blir gøy å se Batman også, selv om jeg egentlig vil ha en hel film med bare Scarecrow. Cillian Murphy er så sinnsykt dyktig i den rollen 🙂

  3. Syns Scarecrow er ganske creepy, men det er jo bare bevis på at Cillian Murphy gjør en god jobb, blir uansett fint å se Batman 🙂 Og Brave ser herlig ut, gleder meg skikkelig <3 Takk for kommentar!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg