Stilig dansevideo og meme der man svarer på spørsmål med boktitler :)

Livet er fint, bloggen min kommenteres ikke nok og været er variabelt, men livet i seg selv er i grunnen finfint. Og i morgen skal jeg på et arrangement hos noen folk jeg kjenner og en teit del av meg bekymrer meg allerede for hvor lenge ting varer og når jeg er hjemme og slikt siden det jo er jobb igjen på onsdag, men det ordner seg sikkert. Ellers så skal jeg triste og deprimerende ting på torsdag (lillesøstra til mormoren min døde for ikke så lenge siden så det er begravelse og jeg kjente henne ikke så veldig godt, men det er uansett synd), men har forøvrig ingen andre deprimerende planer så i hovedsak blir dette nok en ålreit uke.

Nå skal jeg først poste en veldig stilig dansevideo med en edderkopp i menneskeversjon som jeg fant på Youtube for ikke så lenge siden:

 

Grunnen til at denne postes er at det er fascinerende og flott å se på og jeg liker generelt å se på dansing. Og så fant jeg denne og tenkte å svare på denne meme-n selv. Poenget er at man skal svare på hvert spørsmål med en boktittel fra det man har lest i løpet av året (og jeg leser jo en del så det er en del å velge mellom). Vi får se hvordan det går 🙂

 

Describe Yourself: The Onion Girl

How Do You Feel: Wonderstruck

Describe Where You Currently Live: Wintertown (det var jo det Oslo ble kalt da det var vinter vm-greier i fjor vinter)

If You Could Go Anywhere, Where Would You Go: Empire State – A Love Story (seriøst, jeg MÅ oppleve New York en gang, Broadway og alt det der, det er drømmen!)

Your Favourite Form of Transportation: Watership Down

Your Best Friend is: Extremely loud & incredibly close (eller egentlig ikke, men det var den mest passende tittelen)

You and Your Friends are:  The Color of Magic

What’s the Weather Like:  Atmospheric Disturbances (seriøst, den boktittelen passer egentlig eksepsjonelt godt som svar her)

Your Fear:  Dancing Jax (er litt redd for scenarioet i den boka ja, creeepy)

What’s the Best Advice You Have to Give: The Hero’s Guide to Saving Your Kingdom

Thought for the Day: Sitt ikke inne når alt håp er ute

How I Would Like to Die:  A monster calls

My Soul’s Present Condition: Like

 

Mest på grunn av latskap dropper jeg å linke til anmeldelsen når det gjelder titlene som også er anmeldt av dem jeg har besvart spørsmål med og ellers er altså alt dette (ikke det i parentes da) titler på bøker jeg har lest i år. Og dette var gøy!
***

Men jeg har i grunnen ikke så mye mer på hjertet, men jeg blogger nok igjen torsdag kveld og så håper jeg alle har det finfint i mellomtida =D

 

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg