Lite innlegg der jeg anmelder “Step Up Revolution” før legge seg-tid :)

Teknisk sett burde jeg legge meg sånn siden det er rundt midnatt og jeg skal på jobb i morgen og tidlig opp og alt det der, men jeg tenkte bare å skrive et raskt lite blogginnlegg sånn for moro skyld først og såå legge meg. Fin ting: det er faktisk under to uker nå til 31. august da jeg endelig vil kunne se “Brave” på kino (har gledet meg til denne filmen superlenge, det blir helt magisk). Fin og dum ting: jeg har lest ut den fantastiske “Jellicoe Road”, anmeldelse av den vil dukke opp senere, men ikke i dette innlegget for her har jeg andre planer. Dum ting: internett på dataen min er litt for glad i å klikke for tida, mistenker at det er et hint fra verden om at jeg bør lese, skrive og spille nintendo fremfor å sitte på nettet, bør kanskje bli flinkere til å lytte til slike hint.

Anyway, livet er fint og jeg har bare tenkt å poste dette:

 

Her har vi en AWESOME dansescene fra Step Up Revolution som jeg altså så på kino på lørdag og likte svært godt siden jeg er en sucker for slike dansefilmer uansett. Og jeg har nå tenkt å poste en anmeldelse av denne filmen og deretter avslutte dette innlegget, legge meg og blogge igjen på onsdag antakelig. God fornøyelse!

 

Step Up Revolution

Jeg dro for å se denne filmen på grunn av to ting: flott dansing og at folk fra SYTYCD garantert ville dukke opp. Og anmeldelsene jeg har lest er jo så som så og jeg hadde dessuten lest at skuespillet ikke var særlig fabelaktig, men regnet med at jeg ville ha det gøy uansett siden dette tross alt er en av de filmene der dansingen er viktigere enn alt det andre. Nå som jeg så har sett «Step Up Revolution» (fireren i Step Up-serien) kan jeg konkludere med at den var en veldig herlig film.

Ok, så er det en ganske forutsigbar story (dog en fin en) og skuespillerne er i hovedsak dansere først og deretter skuespillere, men det er superunderholdende uansett. Og skuespillet var ikke så ille som enkelte kritikere har skullet ha det til, det funket fint og greit nok så vil kanskje ingen få Oscar for denne filmen, men det er heller ikke poenget. Liker man SYTYCD og å se dansing så er denne filmen særdeles lett å like. Det er sånn det er 🙂

Anyway, storyen er kort oppsummert jente møter gutt, begge er dansere, forholdet og andre ting settes på prøve og så er spørsmålet om alt vil ordne seg. Det skjer mer og, men dette er hovedpunktene i en film der man skjønner hvordan ting vil gå veldig fort. Og likevel gjør det ingen verdens ting. Man følger hovedpersonene Emily og Sean og alle de andre karakterene med interesse, koser ser og fenges skikkelig av flotte og kreative dansenumre. Det er med andre ord lett å kose seg i salen.

Filmen har likevel noen problemer og da tenker jeg ikke først og fremst på skuespillet eller storyen for de elementene har jeg ingen problemer med. Det største problemet mitt var slutten for det var et av de øyeblikkene da man ser en film og man får en mistanke om at den slutter og tenker «nei, det må da være litt mer først», men så slutter den nettopp der. Og slutten er jo til å leve med, absolutt, men jeg skulle ønske det var en mer opplysende og mindre brå slutt der man fant ut mer om hva som ville hende post-filmen. I tillegg var det noe som manglet og da sikter jeg ikke bare til enkelte karakterer fra de tidligere Step Up-filmene som jeg syns hadde alt for små roller i denne filmen. Jeg gikk dansende ut av salen i mye mindre grad enn for eksempel «Step Up 3» og syns ikke de få effektene som var der gjorde 3D-brillene verdt å ha.

Like fullt en fin dansefilm som jeg garantert skal kjøpe meg på dvd og mens jeg i går vurderte å gi en femmer, men nå syns firer er en riktigere karakter, er det fortsatt en ålreit karakter til en film som tross alt er særdeles underholdende. Verdt å se!

2 kommentarer
  1. Jeg regnet nok ikke med at det var din type film heller, men jeg hadde det hyggelig da og du burde søke opp dansescenene på Youtube for det er de som er det beste med hele filmen 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg