Hovedsaklig et billedfylt innlegg om Elvelangs i Fakkellys :)

Heisann! Det er lørdag, jeg spiser taco, ser på Lilo & Stitch på Disney Channel og Stjernekamp på Nrk 1 litt om hverandre og har cola så det er en super kveld. Og i morgen skal jeg se Bårdar 75års-jubileumsforestilling på Chat Noir og det kommer jeg sikkert til å bable litt om neste gang jeg blogger. Forøvrig har jeg lest en del anmeldelser av Spamalot og blir bare mer og mer gira. Gleder meg helt enormt til neste fredag da jeg skal se den! Og ellers så var jeg på Elvelangs i fakkellys på torsdag og jeg har litt bilder og slikt fra det her.

Kort oppsummert så var det veldig koselig og stemningsfullt. Faklene, fargede lys, musikk, alt sammen, ååå det var fint 🙂 Etter jobb på torsdag dro jeg jo først på Burger King basically fordi det rett og slett er det mest praktiske hvis man ikke har så god tid og jeg ikke ville rukket å dratt hjem for å spise uansett. Så dro jeg av gårde, sto i fem minutter for å se et åpningsshow som ikke kom i gang raskt nok så jeg mista interessen og dro videre.

 

Like før åpningsshowet gikk jeg forbi en plass med masse lys og det var dette her og så skikkelig fint ut. Men det var jo bare begynnelsen.

Noe av det første på veien var her der det ble sunget kjempefint i litt jazzaktig stil og jeg angrer litt på at jeg ikke sto og så på dette lenger, men jeg fikk med meg det viktigste så det er bra.

Og etter en del gåing uten kameraet fremme tok jeg en masse bilder ved fossefallsekvensen for det var så fascinerende og stilig. Det var også ganske fint hvordan ting som kakao og boller og vafler ble solgt langs veien, sånt passer meg kjempegodt 😉

Noe av det kuleste var selvfølgelig ved Wallmans Salonger der man kunne se et kort utdrag fra showet deres. Det var rimelig awesome, det skulle bare vart mye lenger.

Jeg syns det var utrolig fint når man gikk inni det jeg bare vil betegne som hulepartier fordi jeg ikke har noe bedre beskrivelse på det. Og det var et sånt stilig et der det var rosa lys og man fikk en følelse av å entre en annen verden, litt sånn Narnia-style og jeg prøvde å tegne det også, noe man kan se resultatet av her:

Tegningen, tusjet frem i mørket, og hakket finere i virkeligheten enn her, er jo ikke noe storslagent kunstverk, men det gjør jo ingenting. Jeg bare liker veldig godt å tegne og jeg føler meg egentlig mer trygg på tegning enn fotografi siden jeg har tegnet mer enn jeg har tatt bilder opp i gjennom. Og man kan jo se hva det skal forestille litt da, det er jo ålreit 🙂

Jeg ble mer fornøyd med denne tegningen dog. Her var det et sånt magisk område der det var rødfargede lys som malte himmelen rød mellom trærne som av kvelden var omgjort til svarte omriss og nedenfor det igjen var det gress og Akerselva der også elva var farget rød. Det var sååå utrolig fint og det funket teknisk sett veldig dårlig å ta bilde av det siden det var ganske mørkt, men det gikk greit å tegne det. Greia er at jeg syns det er så gøy med skygger, med å la farger gli inn i hverandre og her hadde jeg sjansen til det og det var kos. Det kan nok godt tenkes at jeg poster mer tegninger her for jeg liker å tegne veldig godt og nå har jeg tenkt å tilfeldigvis pakke tusjer og tegneblokk i veska oftere for det ga virkelig mersmak.

Så det var en kveld fylt med stemning, musikk, fine omgivelser og Akerselva ved min side og jeg gikk i ca halvannen time før jeg ble lei og dro hjemover. Jeg var hjemme rundt klokka 23:00 og godt fornøyd med kvelden. Og seriøst, jeg liker Elvelangs i fakkellys altså. Det er så stemningsfullt og inspirerende og det føles som om det er det som virkelig setter høsten i gang, som om høsten skulle vært et album og dette var første sporet på plata.
***

Og nå gleder jeg meg altså til kulturelle planer fremover og skal bruke resten av kvelden på skriving, filmtitting og nettkos og så blogger jeg nok igjen enten mandag eller tirsdag. Så vi bables! Yay! =D

4 kommentarer
  1. Vis jeg skal være helt ærlig så var de 5 siste bildene veldig fine. Det først var litt ufokusert, men de ander bildene var bra. Tegningen dine synes jeg nok ikke var like bra som bildene der du fikk frem en unik stemning. Nesten så jeg blir sjalu for at du har så fine bilder på kameraet ditt. hehe. Du må forsette å ta bilder, med litt trening så får du til fokuset riktig også. Du har talet for å se de og det er bra. Kos deg videre, et veldig koselig, bra og interessant innlegg. Slike vil jeg ha fler av!

  2. Takk for en koselig kommentar, skal prøve å bli flink til å ta mer bilder og ha mer bilder i blogginnleggene mine for det er nok fint med litt variasjon fra de innleggene som bobler over av tekst. Så bra at jeg fikk frem god stemning i bildene jeg tok 🙂 Skal kose meg videre!

  3. Har alltid hatt lyst til å dra på Elvelangs i fakkellys, men det har liksom aldri blitt noe av. Kan veldig lett se for meg at det er så stemningsfullt som du beskriver!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg