Hello Dolly (Wall-E har god smak når det gjelder musikaler) =D

La oss begynne dette innlegget med åpningen av “Wall-E” bare fordi den er magisk og vidunderlig og passer kjempegodt inn i et innlegg som etter hvert vil dreie seg om “Hello Dolly” =D La oss fortsette innlegget med et smil over at jeg nå har planlagt hele Nanowrimo-historien min for november 2012 og funnet ut at målet mitt for i år for moro skyld ikke er 50 000 ord, men 78 000 ord (medregnet min geniale ide om å ha intervju med alle de 13 delene jeg har tenkt å dele historien opp i blir det nok enda mer, men mer detaljer kommer siden) fordi jeg er gal. Og la oss lytte til episk musikk på Spotify og fascineres av hvor herlig det er med høstlufta om morgenen for tiden, hvordan alt kjennes så kaldt og friskt og man føler seg ekstra levende. La oss smile over alt sammen 🙂

Forøvrig bekymret jeg meg i hjel over øreskylling jeg skulle gjøre i morges og det var enormt unødvendig siden det ikke var ubehagelig i det hele tatt. Omtrent hver bidige gang jeg bekymrer meg for noe som helst viser det seg å være fullstendig idiotisk så jeg burde virkelig slutte å bekymre meg for ting selv om det selvsagt er lettere sagt enn gjort. Og så er jeg nervøs fordi det kanskje skjer spennende jobbmessige ting om ikke så alt for lenge som jeg vil nevne nøyere når jeg veit mer og jeg har funnet ut at jeg klarer å lage veldig gode røkte kjøttpølser med tyttebærsyltetøy og poteter (noe som er særdeles lite imponerende, men det får så være. 

Og så har jeg sett “Hello Dolly” og det skal jeg bable om i resten av dette innlegget og så skal jeg blogge i neste omgang på fredag:

 

Hello Dolly

 

«Out there, it?s a world outside of Yankers!» Inspirerende toner som satte «Wall-E» i gang og som kommer fra filmen «Hello Dolly» som jeg nå endeligvis har sett. Dette innebærer at jeg for øyeblikket syns Barbara Streisand er AWESOME fordi hun er helt perfekt i denne filmen og herre jemini, tenk å kunne synge som henne, jeg blir alltid fascinert av folk som virkelig er musikalske inntil fingerspissene, som tar det helt ut til senter av universet og videre og som stjeler hvert sekund de har av en film i tillegg. Ellers er jeg småbetatt av Danny Lockin (som Barnaby) og Michael Crawford (som Cornelius), de er så søte og da særlig Barnaby som man har lyst til å gi en god klem hele filmen igjennom. Og jeg syns Louis Armstrong tilfeldigvis burde dukket opp i omtrent alle filmer, det får så være at han er død for lengst (zombie eller vampyr eller spøkelse på saksofon, hadde funka fett det).

Storyen er ikke den mest imponerende i verden, men så elsker jeg ikke musikaler først og fremst for historiene de forteller uansett. Det handler mye mer om hvordan ting fortelles og all sjarmen alt er krydret med, stemningen og herlige musikalnumre ikke minst. Det viktigste temaet er uansett, som i så mange andre filmer, kjærligheten. «It only takes  moment» synges det i et magisk øyeblikk som hadde passet inn i hvilken som helst Disney-film og man blir helt øm og matt og svever uansett om man er forelska i virkeligheten eller ei. Og «Hello Dolly» inneholder hele fire kjærlighetshistorier så det blir nesten overdose, men bare nesten. Uansett nyter man hvert sekund.

Det synges og danses og musikken er enormt fengende og jeg sitter i sofaen og koser meg og om dette likevel ikke er en ny musikalfavoritt så er det definitivt en jeg har sansen for veldig mye og nå har jeg basically ganske lite å si. Jeg vil bare gi terningkast 5 og så skal jeg bruke resten av dette innlegget til å poste kule klipp fra «Hello Dolly»! Yay! =D

Min geniale ide om å poste masse kule klipp fra “Hello Dolly” funker ikke helt siden Youtube inneholder overraskende få klipp fra denne filmen. Men her er væffal traileren. Og her er link til Spotify der man kan lytte til all musikken: Various Artists ? Hello, Dolly! 

 

Man klarer ikke å ikke bli litt betatt av Michael Crawford i denne scenen, han er jo helt skjønn. Og det er liksom parken og lyktestolpene i bakgrunnen og stemningen og alt sammen, ååå <3

Anyway, føler jeg nå at jeg har minst like god smak som elskbare roboter i Pixar-filmer og har lyst til å få tak i “Hello Dolly” til dvd-samlingen min og nå må jeg i grunnen legge meg siden det er ganske lite hensiktsmessig å forsove seg. Vi bables, livet er fint!

 

7 kommentarer
  1. La oss smile til verden, til bilen som havarerte på Øyer (12 mil hjemmefra) Til sjkefen som trakk meg i lønn fordi jeg var for nøye og flink. Å eller alle de merkverdige påfunnen til min eminte ombestemmelse skjef der du aldri i livet vet hvilke overralsklse kommer ut av munnen på. La oss feire at verden går under snart. Noe jeg trolig overlever siden den kinesiske tro med ying og yang, er slik at der er like mye godt som vont i livet. Nei la oss ikke klage over detaljer, men glede oss over at vi trossalt lever selv om det er alt.

  2. Jeg skjønner at alle de tingene er frustrerende, teite og dumme og man har grunn til å klage av og til, men når det blir klaging hele tiden blir folk lei av å lytte uansett hvor forståelsesfulle de er. Og alle andre unntatt deg gir sterkt inntrykk av å like optimismen min og jeg vil bare smile og lete etter ting å glede seg over for det er det mest behagelige. Hvis det gjør meg til et fælt og grusomt individ så får det bare være. Men la oss ikke ta denne diskusjonen i kommentarfeltet mitt pliiis, det blir så rotete.

  3. Jeg har i grunn egentlig aldri sett særlige mange musikaler, unntatt Chicago, Sweeney Todd og A nightmare before Christmas, men de kan vel kanskje ikke regnes for ordentlig musikaler? Hvertfall ikke det jeg forbinder med skikkelig musikaler, hehe. Uansett, sangen fra Wall-E er fin og hele Wall-E filmen er jo supersøt.
   Og ja, positivitet er bra!

  4. Filmene du nevner kan da regnes som musikaler de, i alle fall etter min mening 🙂 Musikaler er generelt et ganske vidt begrep som omfatter veldig mye rart =D Wall-E er elsk og positivitet er fint ja <3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg