Hurra for meg! NANOWRIMOJUBEL YAY!!! =D

Egentlig blogger jeg hver tredje dag, men nå tok det litt lenger tid. Dette har mange grunner, litt en ide om at om jeg ventet så ville kanskje innlegget med utdrag fra Nanowrimo om Maxini få mer oppmerksomhet, men aller mest en ide om å vente til noe helt spesielt og magisk skjedde som det virkelig var verdt å blogge om og dette magiske har skjedd nå! For det første har jeg kjøpt kinobilletter til å se “De Urørlige” på lørdag klokka 17:30 fordi den sannsynligvis er veldig awesome og det vil være bare en av flere ting som vil gjøre lørdag episk. Lørdag vil også være episk fordi jeg skal på biblioteket og låne maaaasse bøker (og “Into the woods”-dvden for n-te gang hvis den er inne) og fordi lørdager generelt er supre dager. 

For det andre bestilte jeg nettopp tre bøker og en film på Amazon som premie til meg selv siden jeg har klart noe awesome, noe som er like awesome som dette:

 

“Take me or leave me” er sangen jeg lytter til når jeg er veldig fornøyd med meg selv eller bare vil oppmuntres eller få energi. Jeg elsker denne sangen og den passer fint å spille når man kan skryte av fine ting. Og med fine ting sikter jeg altså til det magiske, vidunderlige, EPISKE faktum at jeg nå har 50 000 ord!

JEG HAR VUNNET NANOWRIMO! Og greit nok så klarte jeg det tidligere i fjor, men å nå 50 000 ord på 22 dager er bra uansett og særlig tatt i betraktning hvor mye tid jeg har brukt på alt mulig som ikke er Nanowrimo denne måneden. Og historien min er ikke ferdig, i følge planen (som jeg har tenkt å holde meg til) så er det 28 000 ord igjen, men jeg har tenkt å ikke stresse, men skrive i desember også og så er det nye målet mitt å være ferdig senest 9. desember 😉 Yay! Og så kan det hende jeg dropper å skrive julekalenderhistorie, men jeg skal fortsatt ha egen Lego-julekalender jeg lager til meg selv og jeg skal være med på supermange julekalenderkonkurranser på internett hver dag i desember. Å, jeg gleder meg til desember, jeg er i julemodus deluxe!

Og jeg har tilfeldigvis over 50 000 ord!!! Hurra! =D 

<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 

7 kommentarer
  1. GRATULEEEREEER SÅ MASSSSEEE! DET ER FANTASTISK OG JEG GIR DEG KAKE OG bRUS OG GODIS OG MYE ANNET GODT! 😀 Med store bokstaver, jeg beklager. Men det er kjempe motiverende å høre at du har klart det! *gi stor klem* Hurra!
   Søren og, nå skal jeg og klare det før tiden! hell yes! >:O
   Og Rent er awesome også, forresten!

  2. Jeg har vært litt stille av meg i det siste, men en gratulasjon er absolutt på sin plass! Gratulerer så mye med 50,000+ ord! : D (Og jeg som synes særemne på 3000 ord var mye på VGS, hihi. Jeg har aldri vært en som skriver mye.)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg