Hotel Transylvania anmeldes og livet er fint =D Yay!

Heisann! Snart skal jeg bruke kvelden til å se opptak av dagens Idol-episode(r) (grunnet trening ser jeg det ikke direkte), men først skal det blogges. Anmeldelsen min av “Albert Nobbs” fenget visst ikke, men det gjør ingenting for livet er fullt av nye muligheter til blogging, til å kose seg, til å ha det fint 🙂 Ååå, jeg liker livet! Jeg liker at det er onsdag kveld og at jeg ikke kommer til å trenge noe som kan kategoriseres som kjedelig før på søndag. Jeg liker at jeg leser sabla fine bøker og har tenkt å være smart og utspekulert og levere bøker på biblioteket på lørdag og deretter dra til Serieteket for å låne flere grafiske romaner siden det går kjempefort å lese og jeg i mars har store planer om å få lest “Alcatraz”-serien til Brandon Sanderson, Ildkrøniken av John Stephen og Marucs Zusaks “The Book Thief” (som jeg burde lest for lengst, men ja ja) og følgelig har nok å konsentrere meg om på bokfronten. Bøker <3 

Ellers skriver jeg mye randomme historier som egentlig ikke gir særlig mye mening for tiden, jeg drikker nesten bekymrende mye te og jeg har tenkt å bruke helga blant annet til å se “The Dark Knight Rises” igjen siden jeg kjøpte den rett etter jul og ikke en gang har tatt av plasten på den, dessuten har jeg usette musikaler i hylla mi =D

Men nå skal jeg anmelde en annen fin film og det er “Hotel Transylvania” og det skal jeg like godt sette i gang med nå, etter å ha postet to viktige elementer:

 

1) Trailer for filmen. Fine traileren 🙂

 

2) Den beste scenen i “Hotel Transylvania”. Den er episk!

Anyway, her kommer anmeldelsen, vel bekomme og så blogger jeg nok i neste omgang lørdag så vi bables!

Hotel Transylvania

 

Ser man traileren for «Hotel Transylvania» så får man inntrykk av at det bare er en ganske alminnelig morsom animasjonsfilm av det underholdende slaget og regner med å få dette servert, men ikke så mye mer. Men man får mer. Dypest sett er dette en historie om kjærlighet og om å la ens barn vokse opp og skape sine egne liv selv om man er skeptisk til å slippe dem fri. Og den er hele veien rimelig episk i tillegg.

Draculas datter fyller 118 (som er monsterekvivalenten til å bli myndig) og har alltid bodd hjemme hos Dracula, the man, som driver et hotell for monstre. Og så skal det bli storslagent bursdagsfeiring og Dracula prøver å gi datteren sin, Mavis, ymse bevis på at mennesker er onde og fæle greier, noe som blir mer komplisert enn antatt da et menneske, Jonathan, dukker opp på hotellet. Vil dette gå bra eller til helvete, vil kjærligheten seire, vil alt bli kaos og fordervelse? «Hotel Transylvania» gir deg svaret!

Og det er ikke det at denne filmen egentlig byr på så mye nytt. Det er en ny historie, men den er ganske klassisk i formen likevel og ingen historie med mange twister som er impossible å gjennomskue. Grunnen til at det likevel funker fett og vel så det er kvaliteten. Denne filmen er nemlig skikkelig awesome!

Det er interessante karakterer, historien fortelles på en svært engasjerende måte som gjør at interessen holdes ved like hele veien og det er attpåtil fenomenalt animert. Dessuten er det så sabla kreativt. Sjarmerende, livlig og sprudlende er dette en film som det skal mye til å bli deppa av og i tillegg har den jo altså dette hjertet. Mens det ikke blir Disney-rørende så er det en veldig søt historie som først og fremst handler om forholdet mellom en far og hans datter og hvordan man nødvendigvis må la ens barn utforske livet og verden og horisonten og skape sin egen skjebne. Det er herlig hvordan en film kan være super underholdning og likevel ha en dyphet og klokhet ved seg, jeg digger det.

Og jeg lo skikkelig av «Twilight»-referansen, elsket musikken og slikt, syns all humoren generelt sett var riktig episk og kan egentlig finne svært lite å klage over når det gjelder denne filmen. Det er ingen perfekt film, men den er fryktelig super og vel verdt å se og jeg hadde det kjempegøy. Terningkast 5! 

4 kommentarer
  1. Jeg så Hotel Transylvania for et par uker siden og den er himmelsk! Det er en slik deilig animasjonsfilm som man bare koser seg med å se på. Jeg digger scenen hvor Jonathan og Dracula har den morsomme “krangelen” på de flyvende bordene :p Vanskelig forklart, men jeg digger filmen og er helt enig med anmeldelsen din 🙂

  2. Ja, den er himmelsk, tror nok jeg må skaffe meg den på dvd etter hvert og digget bordflygningsscenen selv 🙂 Yay for enighet og takk for kommentaren!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg