Ymse finheter fra det karolinske departement =D

Heisann! Aller først skal jeg kort forklare den nye headern min. Jeg tok utgangspunkt i et fint “vakker himmel”-bilde jeg tok for ikke så lenge siden og så har jeg lagt til andre ingredienser i Paint MS etterpå. For eksempel har vi en kopp med elefant og regnbue på og i den er det selvsagt te og ved siden av koppen er det fem ting som ligger oppå hverandre og det er bøker. Og på bøkene står det forfatternavn som er ting jeg liker, noe som er karolinsk humor og for meg gir mening. Dermed så har vi boka som er skrevet av K. Afé & K.A. Kao for eksempel 😉 Og så er det stjerner og info og en rød ballong og jeg håper dette til sammen skaper en header som faller i smak. Jeg liker den væffal og syns den er absolutt karolinsk så det er jo bra 🙂

Anyway! Siden sist har det skjedd noen episke ting. Jeg sjekket Facebook sånn rent tilfeldigvis ved 15:00-tida i går (la oss se gjennom fingrene ved at jeg altså sjekket internett mens jeg var på jobb) og oppdaget at Oslo Nye Teater inviterte de som var fan av dem på Facebook til prøveforestilling på rapmusikalen “Det bare er sånn” lørdag 2. mars. Det var sånn førstemann til mølla-tilbud og jeg fortet meg å vise interesse og var blant dem som fikk tak i billett så nå skal jeg se denne musikalen klokka 12:00 neste lørdag. Og bare for å gjøre ting ekstra awesome har jeg fra før billetter til å se “Oliver!” på samme teater klokka 19:30 samme dag så nå vil jeg altså få sett to(!) musikaler på samme dag. Neste lørdag blir med andre ord den mest episke lørdagen i verdenshistorien eller noe sånt <3 Og jeg ender opp med å fnise som en idiot hver gang jeg tenker på dette 😉

Ellers har jeg i dag levert bøker på biblioteket og deretter dratt på Serieteket og lånt fire grafiske romaner, noe som er smart av meg siden grafiske romaner går fort å lese og jeg i mars alt har en del bøker jeg har bestemt meg for at jeg bare mååå få lest. Og den ene av de grafiske romanene jeg lånte har jeg alt begynt å lese og den er så langt veldig episk så jeg kommer sikkert til å anmelde den på et eller annet tidspunkt. Jeg fikk dessuten svært god service på Peppes Pizza i stad for jeg dro dit for å ta et glass cola og en hvitløksbaguett siden det er godt og veldig trivelig en gang i blant (dvs. hver lørdag for tiden). Og så gikk det en halvtime uten at hvitløksbaguetten var servert og jeg fikk øyekontakt med en som jobbet der som innså at jeg ikke hadde fått baguetten min og det var da jeg fikk super service. For de beklaget, ga meg tilbake pengene (noe de ikke hadde trengt) og hadde deretter hvitløksbrødet klart på to minutter. Så jeg endte opp med å tipse dem med tjue kroner siden jeg syns servicen da de oppdaget at jeg ikke hadde fått hvitløksbaguetten min var så god. Og det fikk meg til å tenke på et par som var på samme sted for rundt tre uker siden og klaget over sen mat og var veldig sure og sånn sett tenker jeg at mange situasjoner handler vel så mye om hva man gjør det til. For ja, det er irriterende når man må vente lenge på mat et sted eller noe sånt, men samtidig så kan feil skje. Folk på restauranter eller butikker er ikke supermennesker og noen ganger er det travelt eller så er en maskin i stykker eller så er det noe annet som kompliserer ting og man må ha forståelse for det. Jeg føler at min håndtering av saken gjorde det hele til en fin historie og er så glad jeg ikke er en sånn person som ville hisset meg opp eller blitt sur eller noe sånt. Det ville jo bare skapt dårlig stemning. Dessuten er min erfaring på den Peppes-en rask servering i ni av ti tilfeller, det hadde jo vært noe annet hvis jeg hadde måttet vente over en halvtime hver gang. 

Forøvrig er livet generelt veldig fint for tiden. Jeg finner på fine ting, leser fine bøker, finner inspirasjon i det meste i grunnen og har sjokoladeboller i leiligheten min. Yay! Det er riktignok litt dumt av meg å se ting som disse klippene og få intenst lyst til å oppsetninger som skjer i New York, men hvem vet. Kanskje blir jeg plutselig superrik og vips 😉 Uansett burde “Last five years” settes opp i Norge for den har blitt satt opp i Sverige og den vil ikke kreve spesielt store ressurser i det hele tatt siden det bare er to skuespillere og femten sanger og man instrumentmessig sett i grunnen kan klare seg fint med kun et piano og en gitar fremfor å trenge et stort orkester. Det kule er dette: http://www.playbill.com/news/article/171408-Anna-Kendrick-Attached-to-Star-in-The-Last-Five-Years-Film-Adapted-and-Directed-by-Richard-LaGravenese. Det ser faktisk ut som om den skal bli film og jeg liker Anna Kendrick så dette kan bli svært kult. Dessuten tror jeg faktisk det kan bli en virkelig fin film i litt sånn “500 days of Summer”-stil (de fortelles i litt lik stil) og jeg leste også et sted at Jeremy Jordan (som er innmari pen) kanskje er planlagt for den mannlige hovedrollen og det kan og bli veldig fint. 

Jeg har ikke så veldig mye annet å bable om i dag. Men i alle fall så er ting altså fint og nå tenkte jeg å bruke kvelden på ymse episkheter, jeg skal i alle fall ha det gøy. Og neste blogginnlegg kommer nok på mandag eller tirsdag så vi bables! Her er en fin musikalsang for å avslutte dette innlegget og siden jeg babla om Last five years rett overfor dette avsnittet:

 

Yay, så kult!

5 kommentarer
  1. Etter at jeg begynte å jobbe i dagligvarebutikk, har jeg blitt langt mer forståelsesfull for at ting tar litt lenger tid enn det jeg hadde sett for meg. Det er heller ikke alltid at de du kommer i snakk med kan så mye for det som har skjedd – don’t kill the messenger, ikke sant?
   Noen ganger er det ikke snakk om glipper, men at reglene virke ekstra strenge. (F.eks. da jeg hadde glemt bankkortet hjemme, men tenkte jeg kunne veksle euroseddelen i banken slik at jeg fikk kjøpt mat. Det krevde de legitimasjon for å gjøre, så da var jeg like langt.) Men det nytter jo ikke å klage på folk for at de faktisk gjør jobben sin. Jeg kan jo heller ikke slå inn en øl etter seks på lørdager – uansett hvor urettferdig det kan føles ut når man kommer til kassa ti over.

  2. Jeg tror det at jeg selv har jobbet på Europris og nå har praksis på Ark Bokhandel har gjort meg mer forståelsesfull selv. Men det er jo fint 🙂 Takk for en interessant kommentar!

  3. Intresangt innlegg. Jeg synes at hadern din ligner på et vindu man kan drømme seg bort i. Jeg har ofte lyst til å ja et sånn vindu. Der jeg kan sitte i ro og fred å bare ha en tekopp og meg selv å høre på rolig musikk å glemme alt det vonde. Bare tenke på den jeg liker. 🙂 Jeg håper at alt går bra tilslutt slik som du pleier å si. Ellers kan du gjerne stikke innom bloggen min. Jeg anbefaler deg også å se på videoen som Odd Andre Nilsen la ut for noen dager siden på youtub. Linken til bloggen ligger på min blogg ellers linken til videoen ligger på min facbookside. Se den. Lykke til videre å kryss fingrene for at alt går bra tilslutt.

  4. Så fint at den minner om et sånt vindu, høres fint ut 🙂 Og jeg tittet nettopp innom bloggen din bare for tittingens skyld og det nyeste innlegget ditt kommer jeg nok til å kommentere ganske snart for det var veldig fint og ettertenksomt. Og takk for tips om video og slikt 🙂 Lykke til med alt, takk for en fin kommentar og ha det fint 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg