Fine ting =D

Heisann! Først vil jeg bare minne om påskekrimmen. Hvis dere ikke har lest den og det er av interesse så er det delt opp i de forrige to innleggene og jeg blir kjempeglad om folk leser og gjetter på hvem som står bak 🙂

Ellers så er det påske. Og etter i morgen vil jeg ha ferie! Det med ferie bekymrer meg egentlig litt siden jeg ikke har noen planer og alt vil være stengt og sånt. Jeg håper inderlig at jeg ikke vil dø av kjedsomhet eller noe sånt. Det fine er at det skal en del til for å kjede seg i og med at jeg for eksempel var på biblioteket på lørdag og lånte åtte bøker, fire filmer og tre musikalcder. I tillegg til det har jeg en hel masse blader og jeg har Nintendo Wii tilgjengelig og kinoplaner på torsdag så det burde være nok å finne på for min del. Planen min for denne påsken er kort oppsummert å lese, spille Nintendo og se film så dette blir nok fint =D For øvrig er det ikke så mye spennende å melde. Jeg finner på fine ting, jeg er fan av været for tiden (sooool!!!!) og jeg hadde skikkelig flaks og har visst vunnet et påskeegg med masse godsaker fra Deli de Luca som jeg skal hente enten i morgen på posten (om jeg rekker det) eller lørdag. 

Men nå tenkte jeg å poste noen fine ting:

 

Jeg har sett en superkul filmet ballett basert på Svanesjøen kalt Swan Lake som har en kreativ vri i form av at alle svanene er menn. Og dette er antakelig en av de dansefilmene der jeg har tenkt minst over at det er nettopp en dansefilm, noe som er en god ting. Her fortelles og formidles ting så godt at man egentlig bare tenker på det som en film der det tilfeldigvis foregår mye dansing og dansingen er attpåtil meget flott. Videre er Tschaikowskys musikk awesomehet og Adam Cooper som spiller den viktigste svanerollen er fantastisk til å danse OG eye candy deluxe. Med andre ord, Matthew Bourne’s “Swan Lake” anbefales!

 

Jeg har hatt et gjensyn med Legally Blonde: The Musical på Youtube (man kan se hele der) og det var kjempegøy. Jeg elsker Emmeth og Legally Blonde er en så sjarmerende musikal at jeg alltid liker å komme tilbake til musikken fra den og sånt. 

Brad Alexander & Adam Mathias ? I Can Tell (feat. Mamie Parris & Bryce Ryness) Og så har vi denne sangen fra musikalen “See Rock City and Other Destinations”, en sang og musikal jeg oppdaget for kort tid siden. Og det er ingen ny musikalfavoritt eller noe sånt, men denne sangen er virkelig super. Hele sangen er på en måte bygget opp som en samtale og snakking og synging glir naturlig sammen til en finfin helhet som i tillegg er elskbar nettopp fordi det høres realistisk ut. En slik samtale kunne tatt plass og teksten er smart, interessant og fint formidlet. Denne sangen er med andre ord verdt å lytte til og her er et utdrag (det som er i kursiv synges):

“What are you doing?”

“I’m going through your glove compartment. You can tell a lot about a person from their glove compartment.”

“What can you tell?”

“I can tell, you like collecting things. Parking Tickets, matchbox, day old onion rings. Are you going to be needing this receipt?”

“Maybe. So that’s it?”

“Mm… no. I can tell, you like to be prepared. Flash light, condoms. Okay, now I’m scared, it’s like a whole bachelor pad in here.”

*

Og så videre. Fine sangen <3

***

Men nå tenkte jeg å avslutte dette innlegget og drive med fornuftige ting som å legge seg for eksempel, men jeg blogger nok igjen på fredag og da vil temaet sannsynligvis være “Pitch Perfect”. Dessuten kommer jeg kanskje til å poste løsningen på påskekrimmen på fredag, vi får se. Vi bables!

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg