Camp Nanowrimo, Kirby og påskeegget som skal gjøre folk misunnelige på meg =D

Ååå, jeg tror Camp Nanowrimo vil gå veldig fint. Jeg har nå 6103 ord (men skal skrive 1000 ord til i ettermiddag, det er i alle fall planen) og over 20 sider og det fascinerer meg at dette funker, selv uten en gulrot (i form av ting jeg skal bestille som premie, jeg har ingen premieplaner denne gang) eller så mye planlagt i det hele tatt (slik som jeg pleier under Nanowrimo) så går dette fint. Og det hjelper litt at jeg er mindre ambisiøs når det gjelder skrivemål, ideen min er å skrive rundt 1500 ord minst hver dag, men ellers ta ting som det kommer for noen dager vil jeg ha mye tid til å skrive og andre dager vil jeg ha mindre tid og jeg har ikke tenkt at Camp Nanowrimo skal være det eneste som opptar april. Det er jo jobbting og bøker som skal leses, filmer som skal ses og Nintendo som skal spilles blant annet, dessuten har jeg nå bestilt billett fordi jeg mååå se Parade og det på premieren. Parade er nemlig en helt fantastisk musikal signert Jason Robert Brown (som lager genial musikalmusikk) og den skal endeligvis settes opp i Norge og jeg tok meg følgelig råd til å kjøpe billett i går fordi det hadde vært verdens undergang om jeg ikke fikk sett den. Og det er så perfekt, den settes opp på Kanonhallen på Hasle og jeg drar på kafé på Hasle etter jobb på fredager og da kan jeg bare gjøre det som vanlig fredag 26. april og så ta spaserturen opp til kanonhallen rundt halv syv, være der litt for tidlig og deretter se på TEATER!!! Gleder meg! Men tilbake til Camp Nanowrimo. Det går veldig fint så langt og grunnet enkelte misforståelser og så der ser det nå ut til at jeg vil ha fri tirsdager og torsdager de neste to ukene og dermed innebærer det at det vil være dager da jeg får skrevet ekstra mye. Skrive <3

Ellers, se:

Jeg vant et påskeegg med masse snacks i fra Deli de Luca og sånn ser det ut lukket (det er digert, o la la) og her er det åpent:

 

I bakgrunnen kan man se mikrobølgeovnen min og i forgrunnen er altså et bilde som jeg poster her for å gjøre alle lesere av denne bloggen misunnelige 😉 Jeg trenger nok ikke å kjøpe noe godteri til helgen, her har man jo snacks til gangs. 

Men nå tenkte jeg å bable om Nintendo-spillet jeg har dilla på for tiden, “Kirby’s Epic Yarn”, og poste de ni grunnene til at det er genialt før jeg avslutter dette innlegget med litt klipp fra det som demonstrerer finheten til fulle. Og så blogger jeg i neste omgang på lørdag tenker jeg 🙂

 

Kirby?s Epic Yarn til Nintendo Wii

 

Her tenkte jeg for moro skyld å skrive ni grunner til at alle burde spille «Kirby?s Epic Yarn» sånn for moro skyld.

1)   Det er veldig søtt. Jeg trodde «Yoshi?s Story» på Nintendo 64 og Pikachu var søtt, men dette spillet er minst like søtt og bruser nærmest over av sjarm. Det er klare pastellfarger, søte figurer og musikk som er vel så søt og dette skaper en spillverden som antakelig gjør susen hvis man har himla lyst på noe søtt, men ikke har noe godteri av det søte slaget tilgjengelig. Og det er også nydelig grafikk og alt det der etter min mening, uten at jeg skal påstå at grafikk er det som opptar meg mest.

2)   Kirby er kulere enn noensinne. Han er også mer garnete enn noensinne og har andre talenter enn før, men det gjør ingenting og siden jeg ikke har spilt så mange andre Kirby-spill før så er dette spillet der jeg har sett mest til ham og her er han super.

3)   Bossene er tidvis direkte episke. Mitt største problem hva angår tv-spill er at jeg misliker bosser og gir opp fort, sånn i tillegg til at jeg fort blir frustrert av andre skurker. Dette problemet mitt er grunnen til at «Legend of Zelda: Phantom Hourglass» er og blir det eneste Zelda-spillet jeg har rundet (noe som vil forandre seg til høsten da målet mitt er å eie både Wii U og Wind Waker som jeg deretter skal spille og runde og hele pakka). Men bossene på «Kirby?s Epic Yarn» er fenomenale. De er utfordrende, uten å være for vanskelige, de har tøff musikk og de er av og til utrolig kreative, noe som også er en fin ting. Yay!

4)   Det er både lett og vanskelig samtidig. Mens banene generelt sett ikke er så vanskelige (hjulpet av det faktum at man ikke kan dø, bare miste poengene sine), så er spillet utfordrende på grunn av alt man samler på og hvis målet er å få en god score på banene forsvinner letthetsgraden ganske så fort. Denne kombinasjonen gjør dette spillet lett å lære, men vanskelig å virkelig mestre, noe som er en god ting.

5)   Musikken er herlig! Den er det, virkelig og særlig når man slåss med bossene.

6)   Det er sånne scener når man har klart en verden med en fortellerstemme som forteller en historie om Kirby og sånt og om hva som skjer nå og det er vanskelig å forklare det, men det er fint. Og det er litt barnslig, men litt fint også, litt koselig liksom, dessuten er det litt fint å bli fortalt historier igjen.

7)   Det er veldig stilig hvordan alt i spillet er i garn. Man er selv en garnfigur i en verden av garn og det ser både innmari kult ut og funker fett.

8)   Man kan samle ting og handle ting og innrede sin egen leilighet og det er ganske gøy. Dette spillet gir deg muligheten til å lete frem din indre interiørdekoratør på en måte som ellers hovedsakelig har vært tilstedeværende i «The Sims» og «Animal Crossing» og det er jo diggbart.

9)   Spillet er stemningsfullt og gir en godt humør. Det er jo en veldig god ting da.

 

Og nå skal jeg poste litt klipp for å demonstrere episkheten ved dette spillet. God fornøyelse! 

 

Episk boss. Jeg digger denne fyren, seriøst. Og musikken er jo brilliant i tillegg. Yay!

 

En veldig kreativ og stilig bane som gir deg julestemning (og det er kanskje ikke så nødvendig med julestemning i april, men uansett så er denne banen finfin).

Yndlingsbanen min antakelig. Musikken og stemningen og alt ved denne banen har jeg skikkelig sansen for så jaaa, fine spillet <3

Ok, det var klippene jeg tenkte å vise i denne omgang og jeg håper med dette at folk blir sånn skikkelig inspirert og skaffer seg “Kirby’s Epic Yarn” hvis de har Nintendo Wii eller Wii U (man kan i følge hva jeg har lest spille Wii-spill på Wii U også). Men da skal jeg finne på andre ting så ha det bra. Bables!

 

2 kommentarer
  1. Kirby’s Epic Yarn ser så koselig ut! Hvis jeg skulle spilt noe, måtte det ha vært noe slikt. Jeg er ikke så glad i mørke, realistiske spill fordi spillferdigheter mine er litt mangelfulle – jeg har ikke vokst opp med spill og har spilt veldig lite.

  2. Kirby’s Epic Yarn er kjempekoselig og jeg holder meg mest til Nintendo hva angår tv-spill blant annet fordi de har mer fargerike spill som ikke er for realistiske og sånt. Nintendo er mer koselig og nostalgisk og det er akkurat sånn jeg liker det når det gjelder tv-spill 🙂 Takk for kommentaren!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg