Konrad Krokodille, Brave og annet karolinsk :)

Heisann! På den negative siden har jeg nå sett ferdig “Angel”, alle sesongene, hver bidige episode. Dette innebærer at jeg nå må finne noe nytt å få dilla på og hva i huleste det skal være det aner jeg i grunnen ikke. Hvis noen har et tips til en tv-serie på Netflix man bør se hvis man har brukt Netflix til å se og digge alle episoder av Angel og Firefly og liker ting som minner om Charmed og Buffy og gjerne inneholder visse overnaturlige elementer så er det bare å nevne det. Forøvrig er jeg litt sur på Joss Whedon for jeg elsker seriene hans, jeg elsker historiene, stemningen, karakterene han skaper, alt dette er helt fantastisk, men samtidig er han så ond! Med en gang noen er lykkelige sammen og det ser ut til at ting ordner seg for noen så er han sånn “bwahahaha, da dreper vi den karakteren og så går alt til helvete, bwahahahaha” og det skaper jo veldig engasjerende tv, men likevel. Akk! Det hele minner meg i grunnen veldig om “å, jeg elsker deg, hater deg, blir gal, aaaaaah”-greiene jeg gjennomgikk i fjor høst da jeg leste “Chaos Walking”-triologien til Patrick Ness, en annen fyr som vet å være brutal med karakterene sine.

Jeg er forresten kjempefornøyd med at de tre landene under MGP som jeg heiet mest på alle kom blant topp 10 (Malta, Ukraina og Norge). Jeg syns riktignok Danmarks sang var ganske kjedelig og hatet Aserbajdsjans sang (som kom på andre plass teit nok), men jeg er fornøyd, dessuten gjorde jo Norge det kjempebra med fjerdeplassen. Fascinerende fakta, sist Danmark vant så  ble MGP også arrangert i Sverige, det er jo en morsom tilfeldighet!

Anyway, livet er fint. Jeg har nevnt det før, men å, jeg syns det er så herlig hvor inspirert jeg er for tiden. Hele tiden har jeg lyst til å tegne, skrive dikt, generelt sett finne på merkfundige og kreative ting og det er så kriblende og fint at jeg håper det vil vare. For eksempel har jeg for øyeblikket et prosjekt der målet mitt er å skrive minst 60 dikt på rim om Konrad Krokodille og vennene hans innen jeg fyller 28 (noe som gir meg en og en halv måned) og det er så gøy. Nå er jeg i grunnen oppriktig glad i Konrad og å skrive om ham og vennene hans får meg til å smile. Her er et eksempel:

 

Hemmelige dansere

 

Konrad Krokodille danser tango nå i kveld,

han har ingen dansepartner så han danser med seg selv

Det spiller ingen rolle, han har rytme, sjarm og stil

og er han først i gang så er å danse alt han vil

 

Leonardo Løve liker best å danse vals,

han er kledd i silkeskjorte med blonder ved hans hals

Med 1 2 3 og 1 2 3 og selsom eleganse

er Leonardo Løve en som virkelig kan danse

 

Milly Mus er kulere enn noen andre vet,

hun danser ofte Hip Hop, men det er en hemmelighet

De andre ser en drømmer og en som ikke tør,

men når Milly danser Hip Hop er det nettopp det hun gjør

 

Det er så mange dansere som stille gjemmer på

behovet for å slå seg løs, i dansen kan det gå

Og en dag vil de vise hvem de er og hva de kan,

til da så har de dansen og en drøm som føles sann

*

I dette diktet møter vi Konrad Krokodille, Milly Mus og Leonardo Løve som alle tre i hemmelighet elsker å danse. Dette diktet ble jeg i grunnen veldig fornøyd med, det er jo skikkelig karolinsk og dessuten er det veldig aktuelt siden det nå har startet en ny sesong av SYTYCD i Usa som jeg bruker Youtube til å følge med på 😉 Og det skal også forekomme dikt der Konrad forelsker seg, opplever kjærligheten, har bursdag og i tillegg er det dikt som følger Milly Mus og ja, jeg har generelt litt dilla på å skrive dikt for tiden og da aller mest på rim siden det er det som er mest karolinsk 🙂 Jeg kommer sannsynligvis til å poste dikt om Konrad eller andre ting en del fremover, det er vel sikkert ok tenker jeg.

Ellers leser jeg “En mann som heter Ove” og den er himla fin, jeg har masse å glede meg til fremover og det er kult og jeg tenkte nå å avslutte dette innlegget med å poste musikkvideoen til Sara Bareilles nye singel siden det er en veldig fin sang og musikkvideo og jeg dessuten er skikkelig fan av Sara Bareilles uansett. Og så skal jeg blogge i neste omgang på onsdag eller torsdag så da bables vi! Her er musikkvideoen:

 

 

6 kommentarer
  1. Hva med “Fringe”? Jeg holder på med sesong 2 for tiden og er nesten ikke til å få løs fra skjermen fordi det er såååå spennende! Masse overnaturlige/uforklarlige elementer i den serien også 🙂

  2. Ja! Se Fringe Karoline, det er fantastisk =D En serie jeg liker veldig godt er ‘De drabbade’ som er en nordisk serie, med overnaturlige elementer. Det som er synd er at den er vanskelig å skaffe. Jeg likte hvordan du har fått til rimene i diktet ditt, jeg har alltid syntes at rim er vanskelig å få til. Håper du finner en ny tv-serie, det er overraskende mye bra der ute =)

  3. Skal få sjekket ut Fringe snart, to har jo anbefalt det og da må det jo være litt gøy! “De drabbade” har jeg ikke hørt om, må researches 😉 Og jeg liker rim, jeg føler meg ekstra hjemme i det jeg skriver eller leser med en gang rim er involvert på en måte <3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg