Ymse finheter og karolinske planer!

Først, se!

Bildekvaliteten blir jo ikke den beste med webkamera og navnet på flaska er jo speilvendt her og sånt, men det viktige og essensielle er uansett det at jeg herved har cola-flaske med navnet mitt på <3 Ja da, det er et markedstriks og alt det der og jeg går fem på, men likevel, det er jo flott 🙂 Bare det i seg selv er jo en grunn til å smile.

Jeg smiler ellers over fine møter i går. Kort oppsummert: i fjor fant jeg av og til på ting sammen med en gutt som har blå øyne og er verdens søteste og så mista vi kontakten da jeg slutta å holde til på Fretex og etter at jeg inviterte ham med på en ting i november og han ikke svarte på meldingen konkluderte jeg med at han var idiot og så skjedde det ikke noe mer. Men så tenkte jeg for to uker siden at jeg kunne jo sende en hilsen og svarte ham ikke så svarte ham ikke, jeg tar ting som det kommer. Men så etter en uke siden gutter tydeligvis er skikkelig treige svarte ham og etter litt om og men endte det opp med at jeg traff ham på kafé etter jobb i går. Og enda kulere, da jeg på torsdag sendte ham meldingen der jeg foreslo at vi kunne finne på noe, så sendte han melding der han svarte “ja” med utropstegn og foreslo såpass tidlig som i går og det fikk ham til å høres litt ivrig ut og sånne små ting kan jeg leve lenge på. Og det var bare en time på kafé og jeg aner ikke når jeg skal se ham neste gang og det er åpenbart at jeg vil måtte ta intiativet hver gang siden han er håpløs, men det var uansett veldig trivelig og bare en av flere grunner til at jeg nå er sabla fornøyd.

Andre ting som gjør meg glad er dikt, jeg har dilla på å skrive dikt for tiden og greia er at når jeg først får en sånn dille så tar det jo helt av og plutselig er det som om jeg ser poesi i alt. Som om hele livet er melodier og filosofiske betraktninger og rim for eksempel er det morsomste i verden. Og siden jeg vil skrive diktsamlinger som kan sendes til forlag og generelt bare bli flinkere så var jeg lur og dannet da jeg var på biblioteket i stad. Nå har jeg lånt meg Shakespeares sonetter og en diktsamling av Wildenvey og det blir fint å lese og vil sikkert gjøre meg enda mer inspirert. 

Og jeg liker at denne helga inneholder mye fint vær slik at man kan bruke fine sommerlige kjoler, jeg liker at boka jeg leser for tiden (“Tell the Wolves I’m home” <3) har så himla fine og presise beskrivelser at det er helt magisk og jeg liker at jeg oppdaget dette: http://www.facebook.com/events/191831394301856/ 🙂 Det er elevforestilling med det multinorske og derfor gratis og jeg leste om det i går kveld og ble nærmest fra meg av entusiasme for teater er elsk, gratis er elsk og forestillingen inneholder i tillegg Heidi Ruud Ellingsen som jeg er veldig fan av. Så nå blir lørdag 1. juni ekstra awesome siden den både vil inneholde musikkens dag OG teater (og det også er første dagen i den aller beste måneden av alle måneder)! Yay! 

Men nå tenkte jeg å nevne de fem bøkene jeg i morgen har tenkt å bestille på Amazon.com og kort om hvorfor. Jeg har nemlig en tradisjon med at ca. en måned før bursdagen min (som er 28. juni) så tar jeg meg råd til å bestille en tidlig bursdagsgave fra meg selv til meg selv og så velger jeg den billigste varianten der det tar nesten en måned før pakken kommer og så kommer det vips en pakke med bøker i posten rett før bursdagen min og jeg er i himmelen. Og i år er tingene som skal bestilles:

– Winger av Andrew Smith

Har hørt fra sikre kilder (deriblant yndlingsforfatteren min som jeg er venn med på Facebook) at Andrew Smiths bøker er helt fantastiske og dette er hans nyeste bok og den høres veldig interessant ut, dessuten skal den være illustrert og jeg har lest noen utdrag som gjør at det bare virker enda mer lovende. Dessuten har den et temmelig kult cover i tillegg og jeg elsker at jeg sendte ham en melding på Twitter der jeg skrev at jeg hadde tenkt å bestille boka hans fordi den virket awesome og at han nå har nettopp den meldingen blant sine favorittmeldinger, jeg kan gjøre forfattere jeg liker glad og bevisst på hvem jeg er, wohoo!

– Better Nate than ever av Tim Federle

Om en musikaloman gutt i tiårsalderen som drar til New York med Broadway-drømmer! Dvs. en bok med et så karolinsk tema som det er mulig å få blitt og dessuten skrevet av en fyr som faktisk har vært med i Broadway-musikaler. Jeg kommer sannsynligvis til å lese denne boka mens jeg lytter til musikalmusikk og smiler fra øret til øret, det er i alle fall veldig overraskende om jeg ikke ender opp med å i det minste like denne boka særdeles godt 😉

– Eleanor & Park av Rainbow Rowell 

Jeg har hørt at Rainbow Rowell ikke bare har et dritkult navn, hun skal i følge skikkelig mange engelske bokblogger som skriver om ungdomsbøker skrive fine bøker også og denne boka høres helt herlig ut. Om kjærlighet i 1986 mellom to ungdommer og med et søtt cover som jeg blir glad av. Blir sikkert likbart!

– Memoirs of an Imaginary Friend av Matthew Dicks

Skal være fra synsvinkelen til en usynlig venn og det er et typisk sånt konsept som gjør meg gira. Dessuten har jeg begynt på flere historier som har dreid seg om usynlige venner selv om jeg ikke kan huske å ha hatt noen selv og det gjør meg bare enda mer interessert. 

– The Hero’s Guide to storming the Castle av Christopher Healy

Oppfølgeren til en av de aller mest geniale bøkene jeg leste i 2012 og følgelig noe som jeg MÅ få lest. Teknisk sett er “Hero’s Guide”-bøkene sikkert ment for litt yngre personer enn meg, men jeg føler at man kan lese hva som helst så lenge man leser og her er det kule prinser, humor, illustrasjoner og Disney-stemning og jeg kommer sikkert til å kose meg ratt med denne boka uansett.

Så ja, jeg har fine shoppingplaner på nettet og det er jo fint. Men nå skal jeg sjekke andre ting på nettet, se litt film og generelt finne på annet og så blogger jeg nok i neste omgang på tirsdag. Vi bables og ha det fint alle sammen! 

6 kommentarer
  1. Så hyggelig at du fikk møtt fyren din igjen 🙂 Jeg trur nok han kommer til å ta litt mer initiativ etter hvert som han blir tryggere på deg, sånn er det væffal for min egen del, at folk jeg kjenner må ta initiativ til å bli kjent med meg ei god stund før jeg sjøl foreslår å finne på noe. Bursdagsgave til seg sjøl hørtes utrolig genialt ut (for de som har penger til sånt, haha).

  2. Ja da, tror han egentlig bare er litt sjenert og usikker så etter hvert så. Og det var fint å treffe ham igjen 🙂 Og gave til seg selv er genialt og nå gleder jeg meg til å få bøker i posten <3

  3. Så utrolig koselig det hørtes ut med kafè-besøk Karoline =)
   Dikt er jo en kjempebra ting å ha dilla på, bare å kjøre på mens innspirasjonen er der! Ellers kos deg med fine ting som du snart får i posten ;D

  4. Ja, kafébesøket var kjempetrivelig og dikt er absolutt fint å ha dilla på, det 🙂 Gleder meg til å få ting i posten og tusen takk for en fin kommentar!

  5. Hurra for kafébesøk og bokbestilling! : D
   Jeg blir også litt glad av de nye Cola-flaskene, selv om det ikke finnes noen med mitt navn.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg