Om den finfine begynnelsen på yndlingsmåneden min :)

Her er litt musikk til dette innlegget. Dette er en playlist med kul, jobbvennlig, komfortabel, avslappende og rett og slett fin musikk som man for eksempel kan kose seg med mens man leser karolinske blogginnlegg: Cool cat 

Heisann! Jeg kunne jo ha ventet med blogging litt til i håp om mer oppmerksomhet til det forrige innlegget, men jeg gidder ikke. Desuten var det bare et oppsummeringsinnlegg og de er ikke så viktige uansett. Anyway, livet er fint! Jeg vet jeg sier det omtrent hele tiden, men det er like sant. For ja, greit nok, det er alltids ting jeg mangler som jeg vil ha, men tenk så fint jeg har det med det jeg har. Jeg leser mye fint, jeg kan dra på kafé og skrive og tegne og ta bilder så mye jeg vil og det er juni og juni er den aller beste måneden. Så ting er i grunnen temmelig flott! 

Men nå tenkte jeg å skrive litt om gårsdagen og supplementere med bilder fra dagen siden i går var over gjennomsnittet fenomenal. Så da setter vi i gang (noen av disse bildene kan man se i litt annen form her: http://instagram.com/akimamontgomery, men der er det brukt filtere og det er det ikke her) :

Jeg startet dagen med å titte litt rundt på Karl Johan etter å ha hentet billett til en teaterdings på Det Norske Teater. Det har regnet en del i dag, men i går var det strålende fint vær og super stemning i Oslo sentrum og jeg var særdeles karolinsk og tok bilder av lyktestolper <3 

Neste stopp var Birkelunden der jeg satt på gresset og nøt Fay Wildhagens finfine musikk. Hun sang fint, var flink på gitar, utstrålte sterk musikalitet og det var så himla god stemning at jeg hadde det helt herlig. 

Neste stopp var Parkteatret der jeg traff Kristine og så Unnveig Aas spille. Og å, det er så fint å se Unnveig spille for hun har en utrolig fin stemme og man koser seg sånn når man ser noen virkelig forsvinne inn i musikken, det var øyeblikk der da Unnveig ikke var Unnveig, men var tonene og alt de malte frem og ja, det var fint <3

Jeg hadde litt tid før neste konsertplan og benyttet anledningen til å spise Garlic Bread og drikke Cola på Peppes Pizza fordi det er så trivelig. Dessuten er det veldig godt. Så dro jeg i retning neste konsert.

Jeg endte opp med å tenke helt feil og surre meg bort litt i Slottsparken, men det var så pent der at det ikke gjorde så mye. Og jeg elsker trær for tiden, jeg er i en særdeles dendrofil periode. Men det må da være lov 😉

Jeg rakk det bare så vidt, men jeg rakk det og fikk fint nok med meg Ingvild Våges konsert på Henriken. Det var verdt å få med seg for hun hadde en melodisk stemme som nesten hadde noe Disneysk ved seg, det var i alle fall veldig min stil og hun hadde med seg en veldig søt fyr som spilte gitar og hadde fine melodier og alt var inderlig harmonisk og skjønt. 

Jeg prøvde å ta bilder av meg selv som løvetann-indianer og løvetann i hårbåndet var nok mest rart, men her er alt lov. Nå var klokka rundt halv fem og jeg var ferdig med konsert-delen av dagen og skulle på teater siden det var en gratis elevforestilling med Multinorske som jeg ville få med meg. Forestillingen var for øvrig helt ålreit. Jeg ble litt trøtt av den, men det betyr ikke at det var kjedelig, mer at jeg hadde vært hit og dit i sentrum hele dagen og da ble det kanskje litt mye med teater i tillegg. Det som var fint var at alle som var med på stykket gjorde en super innsats og det var jo interessant nok for så vidt. Neste stopp var Majorstuen og yndlingsrestauranten min for tiden der de har glasscola og supergod Spagetti Bolognese og dagens aviser attpåtil. Så dro jeg endeligvis hjemover!

Vel hjemme lekte jeg igjen fotograf og en kul ting er jo at håret mitt begynner å bli ganske langt for tiden. Og nå for tiden prøver jeg stadig vekk å finne på kreative ting med håret mitt sånn mest for variasjons skyld og så får det gå som det går.

*

I alle fall var i går en dag med musikk og teater, Cola og god mat og det er jo supert. Det var med andre ord en super start på måneden =D

Men nå tenkte jeg å lese, skrive og se ymse ting og tang på Netflix så da bables vi. Neste innlegg skal komme på onsdag og jeg håper alle har det finfint i mellomtiden! 

 

8 kommentarer
  1. Ser herlig ut med musikkens dag og sommer! =D Jeg var i Grønlandsparken for det meste og digget reggae. Jeg har foresten ei veninne som skuespiller ved Multinorske, jeg burde jo egentlig vært der selv og sett på. Uansett kjempekoselig sommerslig innlegg =)

  2. For et fint innlegg. Jeg tilbrakte helgen på Lillehammer å det var vått. Jeg likte dette blogginlegget. Glad jeg tok meg tid til å lese det.

  3. Så fint beskrivelsen av konserten til Unnveig 🙂 Det endte opp med å bli den eneste konserten jeg så, men jeg hadde en kjempefin dag likevel, akkurat som deg!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg