De neste dagene er elsk =D

Heisann! Det er torsdag og livet er fint 🙂 Jeg er litt teit av og til, men det får så være og i går hadde jeg jo til og med et jobbintervju på en bokhandel på Nydalen (noe som også ga meg to ganger 20 minutters lesetid på t-banen) og det er jo spennende. Utenom jernteppe når jeg ble spurt om gode og negative egenskaper så føler jeg ting gikk ganske greit, men man vet jo aldri. Jeg tar ting som det kommer og håper på det beste.

Ellers så har jeg et gjensyn med “Heroes Guide to saving your kingdom” av Christopher Healy for tiden siden oppfølgeren var en av bøkene jeg fikk fra Amazon.com og jeg ville relese enern først. Det er et særdeles hyggelig gjensyn, kongegenial bok! For øvrig har jeg kjøpt ny notatbok på Søstrene Grene som er rød og fin og ulinjert attpåtil og sånt er alltids kjekt å ha. Og jeg fikk lurt moren min til å bli Ark-venn i stad (Epic Win!) og se: http://www.yr.no/sted/Sverige/Stockholm/Stockholm/langtidsvarsel.html det er spådd litt teit vær i morgen og søndag, men lørdag kan jo bli knall så hurra!

Jepp, jeg skal til Stockholm! Moren min, broren min og kjæresten hans, Onkel C med familie, Onkel A og meg skal på familietur fra i morgen til søndag 16. juni. Jeg gleder meg for det blir jo superkoselig <3

I morgen og søndag blir det jo mest tid brukt på tog (seks timers reise) og den tiden skal jeg bruke på å være sosial, å lese, spille spill, tegne, ta bilder, skrive og løse kryssord. I morgen skal jeg kjøpe et kryssordblad, Nemi, aviser og slike finheter og så blir det togkos med brus og snacks og ja, i morgen blir en fin dag.

Lørdag er den dagen vi har til å finne på ting og jeg regner med at vi vil finne på litt forskjellige ting siden alle ikke er interessert i det samme. Mine personlige mål er i hovedsak å titte rundt i Gamla Stan, dra på et eller annet akvarium (siden jeg elsker akvarier) og å shoppe. Her er en illustrasjon av ting jeg skal se etter shoppingmessig sett:

Først og fremst har jeg jo planer om å kjøpe bøker. Jeg har til og med skrevet en laaang liste over bøker og forfattere jeg skal se etter (men tips er alltids velkomne, kan ikke love at jeg tar dem til etterretning, men hvis det finnes en bok dere syns er veldig verdt å se etter er det bare å nevne det). En annen særdeles viktig ting er svenske sjokoladeboller og klær. Jeg er egentlig ganske lite opptatt av klær, men jeg trenger et nytt par sko (kan bare være noe billig og enkelt på Hennes & Mauritz altså, er mest det at omtrent alle skoene jeg har er overbrukte fillefranser) og jeg blir kjempefornøyd om jeg finner fine kjoler for eksempel. Ellers elsker jeg jo musikaler så musikalcder og filmer er jo kult 🙂 

Og søndag ettermiddag drar vi hjemover så det er jo ingen langtur, men å det blir så fint <3 Tur med familien til en by jeg ikke har besøkt siden 2001, kos og shopping, fine ting å finne på, god mat og et mål om at jeg når jeg er vel hjemme igjen kan gå bananas på Instagram med bilde etter bilde til alle blir sprø 😉

Ellers så har jeg fått dilla på denne sangen sånn plutselig:

Det er en sang som heter “Wait a bit” som er fra musikalen “Just So” og jeg fant den helt tilfeldig for noen dager siden og så har jeg lytta i vei til ymse versjoner av denne sangen i et sett siden den er så fin. 

Men altså, egentlig er det ikke så mye mer jeg har å melde for øyeblikket. Jeg har det fint, jeg gleder meg til Stockholm-tur og det er fortsatt yndlingsmåneden min. Det vil dog gå litt lenger tid enn vanlig før neste innlegg for jeg pleier å blogge med to, tre dagers mellomrom, men når jeg er i Stockholm blir jo internettbruken noe redusert (aner ikke om de har dataer med internett på hotellet og skal ikke ta med data til Stockholm). Så neste blogginnlegg kommer enten mandag eller tirsdag og da vil Stockholm-turen definitivt være tematikken. 

Så da skal jeg lese, tegne, skrive dikt, leke fotograf og kose meg gjennom de neste dagene og så bables vi! 

 

 

3 kommentarer
  1. Jobbintervjuer er merkelige saker, håper uansett det gikk fint! =) Jeg likte sangen, og det virker som du har kost deg skikkelig på Stockholm-turen utifra Facebook-statusene dine =)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg