Oppdrag: København =D

Beklager at det bildet er så himla enormt, men ååå, det er jo fint da =D Har vært i København og der var jeg på nydelige og vidunderlige Tivoli der man kan ta bilder av slike skjønnheter som dette. 

Ellers hadde jeg en veldig fin tur til København generelt sett og jeg og mamma koste oss skikkelig. Det er litt dumt at jeg er tilbake og nå har fri uten ferieplaner i det hele tatt, men de ferieplanene jeg har hatt har vært episkhet og jeg har nok å finne på. Life is good! Her tenkte jeg å poste en del bilder og så vil det antakelig dukke opp flere bilder fremover på Instagram og Facebook siden jeg har vært en forholdsvis ivrig fotograf på Københavnturen.

Alt startet på torsdag er strålende vær med sol og vind og litt regn akkurat da båten forlot land i Oslo, men det gikk bra. 

Bildene jeg tok av meg selv slettet jeg siden jeg av og til er litt for selvkritisk, men her er et bilde av mamma som er tatt av vinden. Jeg har den beste mammaen i hele verden 😉

På lugaren hadde jeg hengt opp jakka mi litt og konkluderte med at jeg syntes det så ut som om det var et ansikt i foldene. Jeg syns fortsatt det på dette bildet kan se litt ut som to strek-øyne med en nese og en strek-munn under er å finne i foldene, men det kan hende det er bare noe jeg ser siden jeg til tider er veldig flink til å bruke fantasien min. 

Ellers hendte det ikke så mye spennende på torsdag. Jeg spiste snacks og drakk cola, vi spiste buffet og der var det gode kjeks og en særdeles god soft-is som jeg fint danderte med sjokoladesaus og strøssel. Dessuten så vi på band som spilte og folk som danset ved dansegulvet og jeg hadde en dans med en fyr som sikkert var minst 35, temmelig full og ikke det spor kjekk, men som jeg liksom bare måtte la få en dans siden han maste i vei i ti minutter. 

Fredag morgen ankom vi København der vi gikk og gikk og gikk litt til før vi fant hotellet som egentlig var plassert ganske perfekt, vi gikk bare av bussen fra havna litt for tidlig. Vi var på kafé på veien og jeg spiste croissant og når vi kom til hotellet kunne jeg sjekke internett og det var også fint. Så dro vi til Strøget for å bruke noen timer på shopping. Dette viste seg å være den første ferien jeg har vært på uten å kjøpe noen bøker (noe som delvis var planlagt og delvis skyldtes at bokhandelen der jeg pleier å kjøpe bøker i København tydeligvis var lagt ned), men jeg tok det litt igjen med å kjøpe veldig mange filmer, noe jeg skal komme tilbake til senere. Så dro vi på Tivoli, herlige Tivoli <3

Her har vi utsikt fra Pariserhjulet! Jeg tok noen flere bilder, men siden det sannsynligvis vil dukke opp flere bilder både på Facebook og Instagram fremover så har jeg ikke så mange Tivoli-bilder med i dette innlegget. Uansett hadde jeg det utrolig fint, kjørte mye forskjellig og ble enda mer glad i Minen og Den flyvende koffert som er de beste attraksjonene på Tivoli etter min mening. Vi spiste ellers italiensk mat som middag, jeg fikk oppleve gleden av å kose meg med popcorn og livet var supert =D

Lørdagen fikk jeg oppfylt ønsket mitt om å dra til Den Blå Planet som er et skikkelig enormt akvarium jeg hadde lest om og der var det haitunnel (jeg digger haitunneler) og fisker, krepser og sjøløver, sjøfugler og sjøhester og det var litt vel mye mennesker der, men ellers var det supert.

Stilig!

Dessuten kunne man sitte ute og drikke cola mens man så utover horisonten <3

Og det er ikke så tydelig her, men bygget som inneholdt akvariet var i seg selv et underverk som i form minnet litt om en hval og som virkelig var et flott syn =D 

Akvariet var forøvrig 20 minutter med buss unna København sentrum, men da fikk man jo sightseeing på kjøpet 😉

Lørdag ettermiddag var det tilbake på båten og vi dro hjemover og dette var også en fin båttur der vi spiste buffet og jeg brukte mye tid på å lese siden boka jeg leser på for tiden er kjempeinteressant.

Dessuten, dette bildet er temmelig uklart, men han her spilte gitar og underholdt og var himla søt, sånn i tillegg til å ha mørke krøller, humor, talent for sang og gitarspilling og en masse sjarm. Jeg ble litt betatt der jeg satt og så på mens jeg drømte meg bort. 

På Taxfree-en har jeg ellers fått shoppet en pose potetgull som skal spares til neste helg og en boks Maltesers som allerede har blitt åpnet opp og som jeg sannsynligvis ikke kommer til å klare å la være å fristes av temmelig ofte.

Og de nye filmene mine ser man her og det er: 

– Pitch Perfect (skulle kjøpes, det var planen fra begynnelsen av siden det er en veldig kul film)

– Ice Castles (kjøpte den bare fordi den skulle handle om kunstløp og jeg liker kunstløp så derfor)

– The Wiz (fordi jeg måtte kjøpe en del musikaler siden Fona i København har en egen hylle full av musikaler og musikkfilmer og The Wiz er awesome)

– Hello Dolly (den er jo fenomenal, Wall-E har god smak når det gjelder musikaler)

– The umbrellas of Cheerbourg (fransk musikal der alt synges som jeg elsket da jeg så den for noen år siden og når de fleste filmene på Fona ikke kostet mer enn 49 kr så var det et lett valg)

– The Tree (fransk drama jeg har vært litt nysgjerrig på en stund og som kostet 20(!) kr, så det var ikke akkurat dyrt)

Så seks filmer og så kostet det meg nøyaktig 400 kr. Det er neimen ikke dårlig =D

*

Konklusjonen er i alle fall at turen til København var høyst vellykket og at jeg hadde det veldig fint. Og da var jeg i grunnen ferdig med dette innlegget og skal finne på andre ting. Neste innlegg kommer nok på onsdag så da bables vi og så satser jeg på at alle har det herlig i mellomtiden 🙂

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg