Jeg har jo planer og disse tingene er fine Youtube-ting :)

La meg se. Siden sist har det ikke skjedd så mye spennende. Jeg har begynt på “Vindens Navn” som er en skikkelig murstein av en bok (og en del av meg tenker at biblioteksbøker kanskje burde prioriteres mer, men i verste fall kan de jo forlenges og denne boka har stått alt for lenge ulest i hyllene mine allerede), jeg har endelig fått skrevet ut “Konrad Krokodille”-diktsamlingen min (skal dra innom biblioteket rett før 11:00 i dag for å skrive ut følgebrevet og så skal jeg sende i vei til Cappelen Damm sin avdeling for barn og unge) og jeg skal visst på et intervju på Accessorize onsdag 18. september (de har åpen dag på Strømmen Storsenter og man kan komme innom med cv og ha en uformell samtale). Så det skjer jo noen ting. 

Anyway. De neste dagene blir ganske episke. I dag for eksempel åpner Eldorado Bokhandel som skal være nordens største bokhandel og hele 4000 kvadratmeter stor og slikt. Jeg har tenkt å være der klokka 12:00 i dag for å få med meg åpningen. Deretter har Jan Eggum en konsert eller noe sånt der klokka 13:00 og etter det igjen skal jeg utforske butikken nøye. Siden jeg er smart og kjenner meg selv så skal jeg IKKE ta med bank-kort (en ting er å gå innom vanlige bokhandler uten å kjøpe noe, en annen ting er å gå innom noe som skal være nordens største), jeg skal heller gå rundt bare for å utforske, noe som dog sikkert vil være minst like fint. Når jeg er ferdig med utforskning skal jeg videre til Peppes Pizza for å spise lunsj mens jeg leser og drikker Cola og deretter skal jeg gjøre research sånn at jeg vet akkurat hvor Bårdar er siden de har et arrangement på fredag som jeg skal dra på under Oslo Kulturnatt og de bor et annet sted enn i fjor. Deretter er det å dra hjemover til Stovner, kjøpe brus og Hockey Pulver til kvelden og å besøke mamma siden jeg skal være snill datter og ta ettermiddagsturen med verdens vakreste hund (siden jeg pleier å ta kveldstur på fredager og det i morgen jo vil være helt umulig fordi Kulturnatt og Bokfestival). 

Jeg driver videre planlegging av i morgen og lørdag, dager jeg har mål om å fylle med så mange arrangementer som mulig siden bokfestivaler og kulturnetter er særdeles essensielle ting. Og jeg har funnet ut at det blir en sesong 11 av SYTYCD og det gjør at uansett hvor mye dumt den nye regjeringen finner på så har jeg en ekstra grunn til å holde det ut. Det er jo SYTYCD å glede seg over sommeren 2014 må vite 😉 

Planen min nå er å blogge på søndag og da ha med masse bilder og babbel om ting jeg har funnet på under Oslo Kulturnatt og Oslo Bokfestival og slikt, men før den tid kan jeg jo poste noen Youtube-videoer som underholdning. 

 

Dette er årets topp 20 dansere fra SYTYCD (og etter dette kommer jeg sannsynligvis til å ta en lang pause fra SYTYCD-obsessing siden det ikke er like spennende utenom sesongene) i åpningsrutinen de hadde under den store finalen. Sånn for å kombinere et av mine yndlingsord med nynorsk er dette awesomeheit (tjihi) og kult nok er det koreografert av Ivan fra sesong 2 =D

 

I det siste har jeg sett litt filmer og mini-serier om musikalelskende ungdommer i USA og her har vi Elizabeth Romero som vant noe kalt Jimmy Awards i fjor og synger en sang som heter “Disneyland” som er fra en musikal som heter “Smile” (en musikal jeg forøvrig vet særdeles lite om, godt hjulpet av at den ikke finnes på Spotify) og det er veldig fint.

 

Og så får jeg litt dilla på denne sangen i perioder siden den er veldig kul, fint sunget og ååå, Jason Robert Brown er fantastisk, dessuten spiller han piano her så yay! 

Jeg har forøvrig litt dilla på musikken i Carrie: The Musical for tiden, men det kan jeg komme tilbake til senere. Nå skal jeg på eventyr. Da blogger jeg i vei på søndag så vi bables =D

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg