Elvelangs i fakkellys og Entusiasme med stor E =D

Ååå! ENTUSIASME!!! Wohoo! På den negative siden fikk jeg ikke jobben på Accessorize, men på den positive siden ser det nå ut til at jeg har væffal to jobb-intervjuer i neste uke (den ene av dem attpåtil i en bokhandel) og jeg skriver væffal fordi det føles litt som om alt er mulig for tiden så det kan jo dukke opp flere ting etter hvert. Hvem vet 🙂 I tillegg var det en kul person på Facebook som kalte meg et fantastisk menneske i stad og jeg er sånn “yay, jeg har makten til å gjøre noen til en glad person som setter pris på meg, dette er helt magisk” for det er det jo. Og etterpå har jeg tenkt å gå innom Gamestop og levere inn noen filmer som jeg veit jeg sannsynligvis ikke kommer til å se uansett og med det forhåpentligvis få penger som jeg igjen sannsynligvis kommer til å bruke på viktige ting som bøker eller bare å ha med litt mer penger til loppemarked i morgen for ja, det er loppemarked og til og med på Smestad Skole som jeg fra vårens loppemarkedsesong vet at har mye fint. Siden jeg er opptatt av de viktige tingene i livet er hovedfokuset mitt på loppemarked “å spise hjemmelaget kake og hvetebolle og å finne Donald Pocket-er å lese”, det er jo helt logisk. Og angående kaker hadde moren min bursdag i går og jeg skal innom henne senere i dag og DA vil jeg også få spist kake. Fine livet =D 

Ellers så holdt jeg litt på å gå meg vill i går under Elvelangs i Fakkellys siden jeg endte opp med å gå en helt annen rute enn tidligere og så skulle dra hjemover og på mystifistisk vis hadde endt opp på Bjølsen der jeg ikke er særlig godt kjent. Jeg er generelt veldig vimsete og flink til å surre meg bort for tiden, jeg velger å se på det som et talent 😉 Anyway så har jeg prøvd å få tatt litt bilder og det ble ikke de beste bildene siden det var skikkelig mørkt (midt på kvelden og alt det der), men noe ble jo ok så nå skal dette innlegget handle om Elvelangs og da setter vi i gang:

Litt bilder fra Elvelangs i Fakkellys + bonusmateriale

Vi starter friskt med bonusmaterialet som er et bilde jeg tok i går av en nyklippet og himla skjønn Snickers <3 Dette bildet er forøvrig tatt hos min særdeles snille mamma som vartet opp med taco i går slik at jeg bare kunne dra til henne, gå en ettermiddagstur med hunden og spise middag der før jeg dro til sentrum. 

Elvelangs-eventyret begynte på Frysja og se: det var nysirkus der 🙂 Veldig fint!

Og det var jo veldig vidunderlig med månen som var stor og rund og nydelig og definitivt med på å skape stemning i går. Med det sagt så var ikke Elvelangs helt det samme som når jeg har gått før. Det kan ha vært at jeg gikk en annen rute enn i fjor (noe som altså ikke var planlagt og litt synd siden jeg dermed ikke gikk forbi Wallmans Salonger som ofte har hatt tolv minutter lange minishow man kan se gratis under Elvelangs), men det føltes litt mindre fortryllende og litt mer som å gå og gå og gå i mørket og i flokk.

Med det sagt så var det fortsatt temmelig fint, godt hjulpet av vakkerheten ved å se rødt lys over vann som fosser forbi mellom trærne sånn som her…

…eller ved å se et band spille stilig musikk som gir en lyst til å danse sånn som her 🙂

Og igjen månen, vakre varulv-månen som absolutt var med på å gjøre ting fortryllende og fint.

Også var det fargede glasshjerter å se…

…og lanterner i det mørkeste mørke og jeg hadde lyttet til fornuftige røster (dvs. min mor) og hadde på strømpebukse og jakke og var bevæpnet med lue i veska og dermed slapp jeg å fryse. 

***

I går var med andre ord en ganske så fin dag og i dag har vært forholdsvis super så langt så ja, jeg er fornøyd. Men nå må nok dette innlegget avsluttes siden jeg må spise middag og slikt. Jeg blogger nok i neste omgang på mandag og så håper jeg alle har det herlig i mellomtiden og hører fra noen at de er fantastiske for det er du, kjære leser, på en eller annen måte er du det fineste mennesket i verden!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg