Herr Olsen kjøper bil og andre finheter :)

Heisann! Det er torsdag og jeg har hatt to jobb-intervjuer denne uka. Akkurat hvordan de gikk aner jeg i grunnen ikke, men etter planen skal jeg nok blogge i neste omgang enten lørdag eller søndag og da vet jeg det sikkert. Forøvrig så har denne uka vært ganske trivelig så langt og det vil den sikkert fortsette med å være selv om jeg ikke har så mange planer. Jeg finner nok på en del fint lell tenker jeg. I alle fall er det jo temmelig herlig at jeg har sett Ronja Røverdatter på teater igjen (hadde skikkelig flaks, så et nydelig teaterstykke og gjorde attpåtil tre andre strålende fornøyde så det var epic win på flere måter) og at jeg var en tur på svenskehandel med faren min i går (plutselig kan man få skikkelig lørdagsfølelse på en onsdag og det er jo kult). Generelt sett skjer det masse rart og fint. Og neste uke kommer til å bli over gjennomsnittet teatralsk, men det skal jeg komme tilbake til. 

Nå derimot skal jeg poste dette:

 

Se! Ny trailer for Disney’s Frozen, en film jeg gleder meg helt enormt til selv om jeg også er bittelitt skeptimistisk. Jeg falt ikke helt for traileren og jeg er en av dem som syns det er litt teit at denne filmen visstnok skal være basert på “Snødronningen” som er mitt definitive yndlingseventyr, men ut i fra alt jeg har lest om filmen ha særdeles lite med eventyret å gjøre, sånn utenom å ha en snødronning. Samtidig virker det som interessante karakterer og det er kule folk som har stemmene i originalversjonen (Idina Menzel for eksempel) og siden det er en eventyrlig Disney-film så er sannsynligheten ekstremt stor for at det vil falle i smak siden jeg elsker Disney og sånt. Fin ting, den har premiere i Norge allerede 26. desember visstnok og dermed bare en måned etter premieren i USA. Wohoo!

Redigert innlegg: Her hadde jeg en novelle postet, men siden den fikk veldig fine tilbakemeldinger så har jeg tenkt å sende den til en konkurranse. Det kan godt hende den dukker opp her på nytt senere, men for øyeblikket kan jeg ikke helt ha den postet på nettet. Jeg håper det går bra og ikke skaper noen problemer. Og så krysser jeg fingrene for at alt går bra på den konkurransen “Herr Olsen kjøper bil” sendes til 🙂

6 kommentarer
  1. Ja! Tusen takk igjen for en herlig teateropplevelse, det var herlig og oppløftende 😀
   Jeg liker veldig godt hvordan alle karakterene du skriver om har sånne små-sære ting som de gjør i hemmelighet for seg selv (jeg kan kjenne meg godt igjen i det) Jeg liker spesielt Mille. Håper på å få lese flere utdrag! 😀

  2. Vær så god angående teaterturen 🙂 Og jeg har jo bare skrevet denne historien om Herr Olsen og co da, men når jeg skriver flere historier vil jeg sikkert dele litt her. Så bra at historien falt i smak og ja, jeg kjenner meg igjen i å gjøre små-sære ting for meg selv, jeg og =D

  3. Åh hellandussen for ei utrolig sjarmerende novelle. Likte den skikkelig godt, altså, den var ordentlig hjertevarm og koselig. Du har enkelte detaljer her som er ganske priceless, la meg sitere:
   “Herr Olsen har fire fregner på venstre skulder og en negl som er litt lenger enn de andre, men det er ting han ikke legger merke til.”
   “Selv herr Olsen, med sin høye kontorstilling som ingen helt vet hva går ut på…”
   “Ekstatisk faktisk og med et lite ønske om å bryte ut i sang og dans som han ikke tar hensyn til.”
   “Med de fineste bilene kan han stå der ved vinduet i timevis og bare betrakte, såpass lenge faktisk at fru Olsen stadig tar seg i å lure på om herr Olsen er bilofil. At han elsker henne og biler og kanskje biler en smule ekstra. Så pleier hun å smile hemmelighetsfullt for seg selv, vel vitende om at det finnes ting ingen biler kan gi ham. Deriblant middag klokka 18:00 for det er en urokkelig tradisjon og de er vanemennesker hele gjengen og muligheten til å ha noen å stryke over ryggen.”
   “Hun er nemlig detektiv, et faktum ingen andre er klar over og det er fordi hun bare har vært det i to timer.”
   Rett og slett herlig!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg