Der jeg babler om litt forskjellig :)

Heisann! Livet er fint. Ikke så veldig spennende nødvendigvis, men jeg kjeder meg lite og det er i grunnen det viktigste. Og i det siste har jeg gjort noen essensielle oppdagelser. En ting er jo det at jeg nå har funnet ut at Candy Crush Saga er særdeles irriterende. Jeg begynte å spille det forrige torsdag, har blitt litt hekta og blir gal av frustrasjon hver gang jeg er tom for liv og må vente. Det er som om noen tror at jeg er utstyrt med tålmodighet fra naturens side og jeg kan være veldig tålmodig, men ikke når det gjelder spill. Arg! Ellers var planen min for dette innlegget å se “Ungen” og elske den og så skrive en sånn superpositiv anmeldelse og med det ha noe fint å bable om, men jeg elsket ikke “Ungen.” Jeg så musikalfilmen fra 1974 og den var interessant nok og veldig sympatisk med gode norske skuespillere og fin musikk, men den ga meg ikke nok til at jeg kan skrive en grundig og storslagen anmeldelse eller tenke elsk. Men det fine er at jeg nå tenker at Milja er et fint jentenavn som det godt kan tenkes at jeg bruker på en karakter en eller annen gang og at jeg har denne sangen på hjernen stadig vekk for tiden:

Sangen heter “Julius” og lærer en at “Julius” er et ganske så melodisk og sangbart navn, noe jeg ikke hadde tenkt over før. Og det er jo faktisk en helt fenomenal sang, den er sår og har fin tekst og så liker jeg melodien veldig godt. Det er nesten litt synd at det ikke finnes musikk fra “Ungen” på Spotify siden jeg gjerne skulle hatt med denne sangen på musikal-spillelista mi. 

Ellers så har jeg hatt en fin helg. Jeg var på loppemarked på lørdag og fikk tak i kakestykke, popcorn (som dessverre ikke var salt nok, men popcorn var det lell) og Donald Pocket og det var i grunnen det jeg var der for så det var jo fint. Og så har jeg vært på spillkveld og det er alltid superkoselig selv om jeg ikke pleier å vinne (og det ble spilt pizza fra Dolly Dimples og jeg fant ut at jeg ikke taklet ostesmaken på pizzaen av en eller annen grunn slik at middagen min nå på lørdag ble et halvt pizzastykke og godteri) og i går gjorde jeg masse fornuftig slik seg hør og bør på søndager. Og nå er det plutselig uke 42 og 18 dager tid til Nanowrimo. Gleder meg! 

Ellers koser jeg meg for øyeblikket med å se en dansefilm basert på operaen “Carmen” og den heter “The Car Man” artig nok og er ganske god underholdning. Her er en trailerdings:

 

Det er liv og død, kjærlighet og sjalusi, biler og sex og alt sammen fortalt via dansemediet. Veldig underholdende og stilig 🙂

Men nå tenkte jeg å poste et dikt jeg skrev i går som riktignok også er postet på Facebook og Diktkammeret, men det får så være. Hva angår skriving er forresten oktober den mest frustrerende måneden jeg vet om siden jeg da aller mest har lyst til å skrive på Nanowrimo fremfor alt annet og jeg ikke kan det. Men november er jo ikke så lenge til da, det går så fint så. Men da avslutter jeg med dette diktet og så blogger jeg nok i neste omgang enten onsdag eller torsdag. Vi bables!

Dette dikt

Dette dikt er rosa
med prinsessekjole på,
det danser rundt i stua
og prøver å forstå,
ja skjønne hele livet
og om det ikke kan
så tar det piruetter 
og da går allting an

Dette dikt er blå,
like blått som havets spill,
som bølgene på sjøen
med alt de vet og vil,
det synger gamle sanger
om kjærlighet i kveld,
men er slett ikke ensomt,
det har tross alt seg selv

Det finnes grønne dikt 
som har ordet i sin makt,
som kler seg opp for fest
i vakker blomsterdrakt
og dikt som er så sorte
som nabofruas katt,
og like praktfullt lilla
som min mormors nye hatt

Og dette dikt har ikke 
valgt farge for i dag,
kan hende er det knallrødt,
kan hende flere lag
Men uansett så er det 
et dikt som sier “hei”
i regnbuefragmenter
på en passe rytmisk vei

6 kommentarer
  1. Jeg har hørt en del om ungen, men ikke fått sjansen til å se den enda. ‘Julius’ var i allefall en fin sang, jeg likte melodien 🙂
   Koselig dikt, med mange fine rim! 😀

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg