Litt generell babbel om ymse ting og tang og “Mario & Luigi: Dream Team” =D

Heisann! Dette er en fin dag siden livet er temmelig trivelig og jeg har vært på fineste yndlingskaféen og det alltid er kos og ellers er ting generelt fint. Jeg legger planer, finner på ting og tang, leser, har begynt på barnebok (hadde tenkt å vente til februar, men gadd ikke) selv om jeg bare har noen sider så langt og spiler alt for mye Nintendo 3DS- Og hva angår bøker så har jeg a) lastet ned enda flere bøker til Kindle-en min, b) store planer om å levere inn bøker og litt ymse til Fretex snart for å få plass til nye ting og c) en brilliant ide om å dra på hovedfilialen på lørdag og gå amok selv om jeg har veeeldig mye å lese på allerede 😉 Og for øyeblikket har jeg nettop satt i gang med å lese “The Wonderful Wizard of Oz” som jeg har bladd i før, men ikke lest ordentlig selv om jeg har sett filmen mange ganger. Boka er jo sikkert skjønn den og selv om det sikkert vil bli sånn som da jeg leste “De elendige” da jeg var 13 og musikken fra “Les Miserables” spilte som et soundtrack inni hodet mitt hele tiden. Og så kan jeg sikkert få lest de andre Oz-bøkene til L. Frank Baum etter hvert 🙂 

Ellers er dette fint:

Jason Brown som herved er den jeg heier på under OL i februar (et OL jeg er skeptisk til av mange grunner, men å se åpningsseremonien og kunstløp føles uansett litt essensielt) med en rutine som er innmari stilig. Og ååå, han er jo søt også på en sånn sympatisk og litt smånerdete måte. 

Ellers så burde alle kjøpe Nintendo 3DS og “Mario & Luigi: Dream Team” for det er usedvanlig fint å ha. Det er morsomt og underholdende, det inneholder Mario og Luigi og er en slags blanding av RPG og platform-spill med artig dialog, humor og spenning og ekstremt awesome bossekamper. Og jeg liker egentlig ikke bosser, men bossene på dette spillet er episke og her er noen eksempler:

 

Episk musikk, en del strategi og yay! Dette er for øvrig den bossen i “Mario & Luigi: Dream Team” jeg har likt best så langt 🙂

Og her er et annet brilliant utdrag fra spillet:

Heia vannfontener som skaper innmari merkfundige scener =D

Ååå, dette spillet er så episk. Bare synd jeg er så hekta at jeg har kommet veldig langt. Men heldigvis har jeg jo også “Legend of Zelda: A Link between worlds” som jeg kan spille i vei etterpå så jeg har nok å drive med. Og etter hvert skal jeg skaffe meg “Pokemon X” eller Y også så yay!

Og dette er kanskje muligens et totalt uinteressant blogginnlegg og det beklager jeg. Jeg hadde bare ikke noe annet episk å bable om og da blir det babbel om Nintendo og slikt. I alle fall er livet fint og dataen min har riktignok vært litt rar de siste dagene, men jeg satser på at det bedrer seg. 

Neste blogginnlegg kommer nok torsdag eller fredag, vi bables!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg