Fine ting og tang!

Heisann! Det er fredag og helg og livet er en fin dings. Riktignok er det irriterende slapsete ute slik at jeg har vært temmelig gjennomblaut i hele dag, men pytt sann. Det går jo bra. Med det sagt så ønsker jeg meg flere dager da det ikke regner eller snør, men er klart og solfylt. Om det er snø på bakken går helt fint, siden det tross alt fortsatt er vinter, det essensielle er at jeg vil ha sol! Men kanskje mars blir mer solfylt på østlandet, hvem vet.

Forøvrig leser jeg på nok en veldig fin bok (lærer meg etter hvert at Diana Wynne Jones rett og slett var et geni) kalt “Eight days of Luke” som er ypperlig lesning om man liker engelske ungdomsbøker og samtidig liker norrøn mytologi. Dessuten har jeg fine planer for lørdag om å a) dra på hovedfilialen og levere og låne en hel del (kan ikke love at jeg låner det, men tips til gode Fantasy-bøker eller andre brilliante ting å se etter tas gladelig i mot), b) spise middag på restaurant (antakelig den nye favoritten min på Byporten der man får Cola og en veldig god Pizza Pepperoni for snaut 170 kr og c) se “The Lego Movie” på Ringen Kino =D “The Lego Movie” vil anmeldes her på søndag regner jeg med og jeg er ganske sikker på at den vil være veldig god underholdning. Forøvrig er det en del av meg som har veldig lyst til å kjøpe “Pokemon X” bare fordi jeg er stuck på verdens mest impossible boss på “Mario & Luigi: Dream Team” og har rundet “Legend of Zelda: A Link between Worlds” og fordi jeg vil spille Pokemon-spill. Dessuten bruker jeg essensielt tiden jeg pleide å bruke på Zelda-spilling på å se Futurama-episoder uansett (er veldig lite inspirert når det gjelder skriving for tiden dessverre) og hvis man spiller Nintendo får man mer utbytte av det. Men vi får se. Jeg kan jo prøve meg på Hero-mode på Zelda-spillet også selv om det sikkert er megavanskelig. Vi får se hva jeg gjør 🙂

Det fine er at Futurama i det minste er superkult. Dessuten er det av og til musikalske øyeblikk av stor episkhet som dette:

Robot Hell Song =D Litt dårlig klipp, men det beste jeg fant på Youtube og med en veldig underholdende tekst og kul melodi. Yay!

Og denne Oompa-Lompa (eller hvordan det nå enn skrives)-inspirerte scenen (i et enda dårligere klipp, men noen ganger får man klare seg med det man finner) med en morsom sang med herligheter som nødrim deluxe og sånt er også morsom. 

Men nå tenkte jeg å se opptak fra gårsdagens friprogram kvinner kunstløp og slike ting og tang, men da har jeg i alle fall en fin helg i vente (og hvis alt går etter planen har jeg mål om å få spist vafler på søndag siden jeg har hatt skikkelig lyst på det i det siste) og så blogger jeg nok på søndag altså. Vi bables!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg