EVERYTHING IS AWESOME!!! =D

Noen ganger ligger det liksom i kortene at en dag vil bli fin. Det får så være om man er litt småforkjøla for hva spiller vel det for noen rolle når man har supre planer, deriblant biblioteksbesøk, og dagen ligger foran en full av muligheter. Og så drar man på biblioteket og går opp trappene til Hovedfilialen og det føles litt som dette:

Alle historiene som venter på å bli oppdaget, filmer og musikalcder og bare gleden ved å gå på oppdagelsesferd mellom reolene <3 Og slik flyr tre timer av gårde, minutt for minutt til jeg ender opp med en fangst på åtte bøker og tre filmer fordi det passer seg sånn. Deretter er klokka nesten 16:00 og lørdagen føles fortsatt ung, like ung som sommerfugler og de første snevene av vår i mars og man smiler mens man gleder seg over hvor upraktisk det er å bære rundt på et handlenett med masse lesestoff før man drar til Byporten og drar til restauranten som er favoritten for øyeblikket fordi den har så himla god Pizza Pepperoni. Og det er kanskje ikke skikkelig romantisk eller noe sånt slik som her:

Men det er fortsatt italiensk mat servert av trivelige folk og man sitter der og man har lånte bøker og Kindle i veska og et helt nytt VG i tillegg og det er så fint. Det er en selv og lesestoff, cola og pizza og akkurat da er det alt man ønsker seg i verden. Og så drar man videre når klokka nærmer seg 17:00, tar trikk til Birkelunden og havner ved Ringen Kino med veldig god tid, leser litt, sjekker internett på mobilen, drikker julebrus fordi de har det på kaféen der og jeg elsker julebrus også når det ikke er jul og slik går minuttene, taktfaste og tilfeldige hen mot det magiske øyeblikket da en kan kjøpe seg sursild-godteri, popcorn og Sprite og entre kinosalen der man vil oppleve et skikkelig eventyr som vil ende med at man forlater kinosalen og føler et behov for å kaste brusen i søppelkassa og søppelet der flasker skal kastes bare fordi det hadde vært å virkelig bryte anvisningene. Og jeg kaster ting i riktig dunk i begge tilfeller, men behovet for å ikke følge bruksanvisninger ligger igjen og det med rette. Å tørre og tenke nytt fremfor å følge strømmen er nemlig på mange måter essensen i “The Lego Movie” som altså er filmen jeg var på Ringen Kino for å se og som var AWESOME!!!

Akkurat som denne sangen fra filmen “The Lego Movie” som er kongen av episkhet og som jeg har hatt på hjernen konstant siden i går. Den er såå genial! For ja, jeg har altså sett “The Lego Movie” og konkluderte raskt med at det er den herligste filmen jeg har sett så langt i år og en film jeg definitivt skal ha i dvd-samlingen min når den tid kommer. 

Det handler først og fremst om Emmet som er en helt alminnelig fyr som kommer over en gjenstand som får folk til å tro at han er “den utvalgte” som skal redde verden fra den onde Lord Business som vil at alle skal følge bruksanvisningene hele tiden. Så har vi andre karakterer som trollmannen Vitruvius, kule Wyldstyle og mange andre episke karakterer som blir del av alt sammen og det hele blir til et eventyr i Lego som er originalt, morsomt og underholdende fra ende til annen. Og aller mest er det morsomt for dette er en av de morsomste filmene jeg har sett ever og i kinosalen var det den ene latterkula etter den andre. Samtidig er det også en rørende film der man får tårer i øynene i ny og ne og virkelig blir glad i karakterene man følger og en spennende film som har noen totalt uforutsette twister som jeg hadde veldig sansen for. Og det er en film som inneholder Unikitty <3

Jeg er herved superfan av Unikitty, en karakter jeg også kjenner meg en del igjen i (da først og fremst hvordan hun går inn for å lete etter noe positivt uansett, en tendens jeg også har) og som er noe så episk som en krysning av katt og enhjørning. Det er jo helt perfekt! 

Også inneholder “The Lego Movie” Batman og han er skikkelig kul og har sin egen sang som man kan høre her:

Batmans sang er jo egentlig ikke min musikksmak, men ååå, den er helt konge! Og jeg liker teksten veldig godt også 🙂

Så “The Lego Movie” har altså kule karakterer (deriblant en ypperlig superskurk), er morsom, spennende, engasjerende, rørende og genial, er flott animert og full av kreative innslag og inneholder musikk som man straks får dilla på. Det er rett og slett en helt fenomenal film som jeg nå vil at absolutt alle skal se sånn at jeg kan obsesse sammen med andre og som jeg rett og slett gir terningkast 6 siden det egentlig ikke er noe å kommentere på. Ååå, fine filmen <3

<3 <3 <3 EVERYTHING IS AWESOME, EVERYTHING IS COOL IF YOU WANT IT TO BE, EVERYTHING IS AWESOME!!! <3 <3 <3  

*

Med andre ord visste jeg at i går ville bli en fin dag og det ble det også og nå er det søndag og jeg har spist vafler og drukket iste og trent og gjort husarbeid og ymse fornuftigheter og skal nå kose meg med å lese, se film, se flere episoder av Futurama og lytte til “Everything er awesome” flere ganger. Dessuten har jeg enda flere skriveprosjekter nå og det er helt i orden at OL 2014 er over og yay for kakao som jeg kan lage meg pronto om jeg vil det. Livet er fint og alle burde se “The Lego Movie” og hurra for å ha masse å lese på =D 

Ha en fortsatt fin dag og så dukker nok neste blogginnlegg opp på onsdag tenker jeg 🙂

2 kommentarer
  1. For et herlig sprudlende blogginnlegg! Må innrømme at jeg har vært litt skeptisk til Lego Movie, men den skepsisen blei veldig mye mindre da jeg leste dette. Helt ærlig, du gir meg faktisk skikkelig lyst til å se den, om ikke på kino, så gjerne på DVD en gang. Den virka faktisk kjempekul, og åh, jeg blei litt forelska i Unikitty, jeg.

  2. Så bra at blogginnlegget var herlig og sprudlende (fine ord) og jeg skjønner skepsisen, jeg var litt usikker på “The Lego Movie” før jeg så den selv faktisk, men ah, den er helt fantastisk <3 Og jeg er litt forelsket i Unikitty selv så jeg ser den, hun er brilliant =D Takk for en fin kommentar!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg