Rio 2 =D

Heisann! Det forrige innlegget mitt interesserte visst ikke så mange, men ja, ja, kanskje dette faller mer i smak 🙂 Og jeg må innse at påskekrimmen jeg posta på Facebook ikke var så populær i år heller selv om jeg var veldig flink til å reklamere for den, men så var den også på 24 sider og så har det jo vært påske og folk har sikkert annet å drive med enn å lese lange krimgåtehistorier på nettet. Så jeg tar det med et smil 🙂 

Det som er flott er at jeg har hatt en innmari fin påske. Jeg har skrevet og lest og jeg har ikke minst sett veldig mye film. I tillegg har jeg tegnet, tatt bilder og gått tur ved Linderudkollen og vært på inspirasjonsutflukt til botannisk hage. Fine ting alt sammen. Dessuten fant jeg ut at det er veldig dyrt på godtebutikken på Arkaden på Karl Johan og jeg har gått flere turer med verdens fineste hund 🙂 Og det vil bli litt rart med jobb og hverdag igjen i morgen, men det vil nok gå fint, dessuten skal jeg visst jobbe på lørdag og det vil innebære fri på onsdag og det vil igjen bety at jeg nå på onsdag skal på hovedfilialen og levere bøker og låne nye litterære underverker =D Yay! 

Her er et trebilde fra botannisk hage og jeg kommer sikkert til å krydre flere innlegg fremover med bilder for det var innmari fint der og perfekt vær for å titte rundt på planter, blomster og ymse finheter. Men nå skal jeg poste en trailer og litt klipp og deretter en anmeldelse av “Rio 2” som jeg var på kino og så på fredag og likte veldig godt. Så da setter vi i gang!

Her har vi traileren og ut i fra den ser det jo ut som en underholdende animasjonsfilm, men ikke noe virkelig episk og mucho brilliante. Men ååå, denne filmen er virkelig herlig og har scener som er fullstendig elsk i så stor grad at jeg MÅ ha denne filmen på dvd etter hvert. For eksempel dette:

Kjære leser, du trenger ikke se “Rio 2”, men se denne scenen, den er så skjønn, morsom og genial. Cats-referanse FTW! Jeg innrømmer det, jeg så denne scenen i traileren over og det er hovedgrunnen til at jeg valgte å se “Rio 2” på kino på fredag. Elsk <3

Ååå, denne sangen er vidunderlig og skikkelig musikal-ish 😉 Dessverre fins ikke scenen med denne sangen på Youtube, men man kan høre sangen og det er Kristin Chenoweth og det er supert og jeg digger, digger, digger denne sangen! Og jeg mistenker at jeg frydet meg aller mest i hele kinosalen under denne sangen, men den kunne jo vært hentet rett fra “Phantom of the Opera” eller noe liknende, det er herlig pompøst og dramatisk og aller mest underholdende for musikalomane personer som meg =D

Og her synger Jemaine Clement og Kristin Chenoweth og det er “I will survive” og Nigel er såå kul som bad guy, jeg digger ham =D

Men da har jeg postet veldig mye klipp og slikt så nå skal jeg poste anmeldelsen min av filmen og så kommer neste blogginnlegg på torsdag. Vi bables!

Rio 2

 

Jeg er ganske sikker på at jeg var den mest entusiastiske i salen da jeg så Rio 2, en film som noen kanskje vil føle unødvendig eller for musikalaktig eller liknende ting som jo er smak og behag, men som jeg elsket =D For ååå, denne filmen er herlig og særdeles karolinsk!

Rio 1 var en sånn film som jeg egentlig ikke hadde planer om å se, men så endte opp med å se på kino likevel. Og mens den ikke ble noen favoritt så var den helt ålreit underholdning med mye sjarm. Rio 2 hadde jeg heller ikke noen store planer om å se, men så fant jeg ut at Kristin Chenoweth hadde en av stemmene og sang og slikt og så hørte jeg disse sangene og fant ut at dette likevel var en film jeg trengte å se og nå har jeg sett den og faktum er at denne filmen er en av de få oppfølgerne som jeg syns er mye bedre enn filmen den følger opp. Der Rio var oki doki er Rio 2 Karoline som gliser fra øre til øre og det er jo fint.

I Rio 2 har Blu og Jewel barn og har slått seg til ro i Rio der de lever i den tro at de er de eneste igjen av sin art. Så viser det seg at det finnes mange flere fugler som dem i Amazonas og de drar dit for å finne dem. Og i Amazonas venter det farer som tømmerhuggere og Nigel som var første filmens bad guy og er tilbake med enda mer overdramatiske tendenser enn før. Vi treffer også nye karakterer som frosken Gabi (perfekt stemmelagt av Kristin Chenoweth) og det hele er super underholdning.

Og greit nok, dette er ikke en sånn animasjonsfilm som vil vinne noen medaljer for originalitet og heller ikke en film som vil skrive seg inn i historiebøkene som noe virkelig minneverdig og storslagent. Det er dessuten mange animasjonsfilmer jeg har sett som er mer rørende og episke. Men at det kanskje er litt enkelt og forutsigbart gjør ingen verdens ting for uansett hvordan man vrir og vender på det så forblir det like sant at Rio 2 er awesome.

Jeg likte i alle fall denne filmen veldig godt. Jeg likte fargene og detaljene og hvordan det er nydelig animert fra ende til annen. Og jeg likte stemningen og at det er veldig mye musikk i denne filmen og da også sangnumre som gjør det veldig musikalaktig til tider. Jeg likte karakterene, Gabi og Nigel særlig (Nigel er en herlig bad guy), men også andre karakterer som Blu. Det var underholdende, morsomt og engasjerende hele veien og det var i det hele tatt en film som er lett å like.

Og den er altså ingen film man må se eller en film som alle vil like, men jeg er ganske sikker på at om man først liker denne filmen så liker man den kjempegodt og får lyst til å se mer med en eneste gang.

 

For meg var dette en fornøyelse av en film, fin og super og derfor gir jeg terningkast 5!

3 kommentarer
  1. Jeg trur jeg ikke engang kan huske at den første filmen kom, jeg. Men oi herregud, jeg visste ikke at Jemaine hadde en stemme i denne filmen! (Etter å ha sett Flight of the Conchords tenker jeg bare på ham som Jemaine, og ikke Jemaine Clement.) Haha, så utrolig morsomt.
   Jeg har aldri vært i botanisk hage sjøl før, faktisk, til tross for mange planer om å dra dit. Det virker væffal veldig behagelig og fint der!

  2. Hadde i grunnen aldri hørt om Jemaine Clement egentlig, men han er veldig god dubber i Rio-filmene. Og hva angår “Flight of the Conchords” har jeg veldig lyst til å se det, men det er ikke på Netflix og jeg vet ikke helt om jeg har så lyst at jeg kommer til å laste ned eller kjøpe dvd. Men en eller annen gang vil det nok bli sett tenker jeg 🙂 Og du burde dra til botannisk hage, det er superkos <3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg