Filmer jeg gleder meg til som kommer ut i mai, juni og juli =D

Soundtrack: If that’s what it is 

Utenom en lengsel etter mer kommentarer på bloggen min enn jeg pleier å få (kjære leser, hvis du har et tips til hva jeg eventuelt kan gjøre annerledes eller hva som får deg til å kommentere blogger setter jeg veldig pris på det) så er livet ganske fint. Jeg har en del fine ting å se frem til fremover, jeg leser mye fantastisk og det er spådd fint vær på 17. mai. Alt det der er supre ting <3 Og jeg ble riktignok litt skuffet over MGP-resultatet siden Latvia jo ikke en gang kom til finalen og i finalen endte ingen av favorittene mine særlig høyt. Og den sangen jeg elsket mest i selve finalen, Montenegro, kom av en eller annen grunn bare på 19. plass og den var jo elsk. Jeg mener, bare se:

Han er for det første innmari fin å se på og så synger han fint og det er kunstløp og en eventyrlig vakker melodi. Og det er for så vidt Karoline-magnet deluxe, ikke bare på grunn av kunstløpersken, men fordi det er sånn skikkelig Disney-ish og jeg alltid glemmer at MGP ikke handler om å ha den mest Disney-aktige sangen, men likevel. Hadde det vært opp til meg hadde denne vunnet. Definitivt! Med det sagt så syns jeg Conchita Wurst fortjente seieren og jeg liker at Norge havnet blant topp 10 og at Sverige ikke vant igjen siden det er litt for kort tid siden de gjorde det sist og sangen deres var fin, men egentlig ganske kjedelig. Dessuten ble jeg positivt overrasket over Nederlands plassering og det er jo fint 🙂 Men akk, Montenegro. Hva kan jeg si, jeg er en sucker for sanger som høres ut som om de er hentet fra animerte Disney-filmer 😉 

Ellers så går ting fint på praksis-greia selv om jeg fortsatt ikke tenker “hipp hurra, matbutikk er vidunderlig” hver dag når jeg skal på jobb. Men så ender jeg jo opp med å ha det trivelig, drikke en del te og med arbeidstid fra åtte til fire er jeg plutselig ferdig på jobb over en time tidligere enn da jeg holdt til på Fretex og det er også deilig. Så jo da, livet er ganske greit sånn egentlig, jeg skal ikke klage. 

Men nå tenkte jeg å skrive litt om filmer som kommer på kino i mai, april og juli som jeg gleder meg veldig til så da setter jeg like greit i gang:

Maleficent – premiere 30. mai

Denne filmen virker helt fantastisk. Jeg elsker stemningen i alle trailerne jeg har kommet over for den, jeg elsker at det skal handle om Maleficent fra Disney’s “Sleeping Beauty” (og greit nok, Tornerose er i utgangspunktet en av de Disney-filmene jeg liker minst siden jeg syns Tornerose som karakter er totalt uinteressant, men Maleficent i den filmen er jo en av de Disney-skurkene som har kulest look definitivt) og jeg elsker musikken i traileren, hvordan en i utgangspunktet ganske glad låt på herlig vis har blitt skumlifisert og nå virker sitrende faretruende. I tillegg liker jeg veldig godt at de har Angelina Jolie som Maleficent siden jeg alltid har funnet Angelina Jolie temmelig skummel av en eller annen grunn og jeg elsker generelt sett ideen om å ta for seg skurkens side av historien (det er ikke uten grunn at Wicked er blant yndlingsmusikalene mine og Javert er favorittkarakteren min i Les Miserables). Og jeg er litt redd for at jeg har for høye forventninger, men den sjansen er jeg villig til å ta og Maleficent skal absolutt sees i premierehelga =D 

The Fault in our Stars – premiere 13. juni 

Basert på boka med samme navn av John Green er dette en film som jeg er ekstremt nysgjerrig på, ikke minst fordi jeg er veldig glad i boka. Det som er med denne boka er at nei, jeg gråt ikke, mange gjorde det, men jeg gråter sjelden av bøker og filmer (å få tårer i øynene av filmer får jeg derimot lett, men det er jo noe annet igjen), men jeg husker at jeg følte veldig mye da jeg leste “Fault in our stars” for første gang og også når jeg har lest den i ettertid. Det er en bok som tar for seg viktig tematikk som kreft, men det handler også om vennskap og kjærlighet og er ofte morsomt, men også sårt og trist og fantastisk skrevet. Og jeg gleder meg skikkelig til filmen selv om han som spiller Augustus Waters ikke ser ut slik jeg forestilte meg Augustus Waters og det kommer til å være en meget deprimerende film siden ting på en måte blir enda litt sterkere med en gang det er film pga. filmmusikk og sånt. Det eneste negative med traileren er hårfrisyren til Hazels mor og det er jo smak og behag. Denne filmen må jeg se 🙂

How to train your dragon 2 – premiere 4. juli 

Da “How to train your dragon” kom på kino hørte jeg jo at den var veldig bra, men lot være å se den. Men når jeg først så den, ikke så lenge etter at den kom på dvd, likte jeg den utrolig godt. For det er en utrolig flott film, en virkelig herlig animasjonsfilm med innmari kul stil og sånt og en film jeg ofte har koselige gjensyn med (og jeg ser den alltid på norsk av en eneste grunn og det er at Helge Jordal har en av stemmene i den norske versjonen og jeg er veldig glad i stemmen til Helge Jordal, dessuten har Alexander Rybak stemmen til hovedpersonen i den norske versjonen og jeg har i grunnen ganske sansen for han og). Og nå kommer oppfølgeren og man burde teknisk sett ikke se traileren siden den spoiler en del, men om man ser traileren så ser man at det ser ut som en god oppfølger, det ser generelt sett ut som en bra film og jeg har tenkt å se den og det gleder jeg meg til. 

*

Så det er tre filmer jeg har mål om å se de neste tre månedene. Og det kan selvsagt fort hende at andre filmer vil bli sett også, men dette er de jeg gleder meg mest til. Men da tenkte jeg å finne på ymse andre ting og så kommer neste blogginnlegg antakelig på fredag. Så da bables vi og god fornøyelse!

6 kommentarer
  1. Jeg har også veldig lyst til å se Maleficent! Jeg har alltid hatt veldig sansen for Angelina Jolie, og hun ser jo helt perfekt ut i den rollen.
   Enda en gang er vi ganske uenige når det gjelder MGP 😉 Det eneste jeg likte ved Montenegro sitt bidrag, var kunstløperen, resten var bare kjedelig. Og du snakker jo så mye om Disney-aktige sanger og sånn, og sånn sett er jeg nesten overraska over at du ikke likte Spanias bidrag bedre. Jeg syns den definitivt var den mest Disney-aktige av alle sangene, men det er nå engang bare sånn som jeg ser det 😉 Jeg syns faktisk Sverige og Norge hadde de beste balladene i år, faktisk syns jeg Norge sitt bidrag var det beste totalt sett, men det går jo ikke an å stemme på sitt eget land. Syns det likevel var kult at Conchita vant. Sjøl om hun er veldig flink til å synge, syns jeg dessverre sangen hennes var litt kjedelig (men nå har ikke jeg helt sansen for XXL-ballader heller, da), men likevel kult bare på grunn av hennes ikke-heteronormative kjønnsuttrykk. Kult gjort av Europa å omfavne henne på denne måten!

  2. Maleficent blir gøy 🙂 Og MGP er jo smak og behag, sånn er det jo bare, jeg likte i alle fall Montenegro veldig godt <3 Men jeg likte jo Spania også, jeg ga den jo terningkast 4 og jeg syns den absolutt var Disney-ish. Syns også det var kult at Østerrike vant altså, jeg bare hadde håpet at mine favoritter skulle gjøre det bedre, det var alt.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg