Fine helgen <3 Hurra!

Soundtrack: Julie Andrews ? I Have Confidence 

Heisann! Det er mandag, jeg har hatt en fin dag så langt og jeg gleder meg til å finne ut hvordan denne uka skal bli fin 🙂 Lørdag for eksempel virker spesielt lovende pga. planer om å kose meg på hovedfilialen, yndlingsrestauranten og Nationaltheateret, men hele uka kan sikkert bli trivelig, jeg er i alle fall optimist 😉 Og jeg gleder meg til uke 22 og uke 23 som begge inneholder veldig mye fint, men det skal jeg komme nærmere tilbake til senere. Uansett, det er jo mye som er fint, det er essensielt å huske på. 

Her er en oppmuntrende ting:

Skuespillerne i musikalen “Gentleman’s Guide to love and murder” (som jeg forøvrig har veeeldig lyst til å se siden den høres særdeles kul og karolinsk ut) som koser seg og gjør fine ting med Pharell’s “Happy” som bakgrunnsmusikk 😉 Yay!

Men da tenkte jeg å poste en masse bilder fra denne helgen, en helg som har inneholdt 17. mai og Aker Brygge og med andre ord temmelig fine ting 🙂

Oppdrag: Kosehelg 🙂

17. mai startet med en forventning om at alt skulle gå helt som planlagt hele tiden, en forventning som ikke ble levd helt opp til. Det startet veldig fint. Jeg spiste frokost, sjekket internett, skrev 17.mai-dikt og dro så av sted med en naiv tanke om at man bare kan dra til Nasjonalteateret t-banestasjon og så bare gå oppover og gjennom Slottsparken til Peppes ved Bogstadveien der man kan spise lunsj, lese aviser og sjekke nettet på mobilen på 17. mai. Det kan man ikke for da må man gå i gjennom der hvor 17. mai-barnetoget går og det er fysisk umulig og heller ikke tillatt, videre kan man forsøke å gå opp til slottet i en ide om å gå rundt det og det funket heller ikke.

 

Men jeg fikk vinket til kongefamilien fra slottsplassen da og det var jo fint det. Jeg fant dog ut at å være nede i Oslo sentrum på formiddagen 17. mai når det attpåtil er grunnlovsjubileum er å be om å bli gal siden det var stappfullt med mennesker og kaos deluxe og jeg måtte gå i kø en hel del. Og da jeg bestemte meg for å ta t-banen til Stortinget for å dra til Peppes med trikk og det tok meg et kvarter(!) å komme inn fra plassen utenfor Nationalteateret t-banestasjon og til jeg satt på en t-bane fordi det var så mye mennesker, da var jeg ganske frustrert. Ting ble enda mer irriterende da jeg omsider kom til Peppes-en og fant ut at de ikke hadde aviser eller nett-tilgang den dagen og det så ut som om de var litt for opptatt til å få servert meg fort nok og jeg derfor ikke ble værende på Peppes siden jeg basically hadde dratt dit mer for aviser og internett sin del enn fordi jeg hadde så ekstremt lyst på Garlic Bread. I stedet dro jeg videre til Humanismens Hus.

På Humanismens Hus var det kake og brus og livet var virkelig fint. Det var riktignok litt synd at jeg traff litt få av de jeg pleier å treffe på Humanismens Hus og at jeg følte litt på den ensomheten med å dra overalt alene mens andre er der sammen med noen, men det var god kake og god stemning og jeg hadde det veldig hyggelig. 

Neste stopp var Hasle skole av en eneste grunn (de pleier erfaringsmessig å ha popcorn på 17. mai og jeg er veldig glad i popcorn) og det var turen til Hasle som forandret 17.mai til det bedre. For frem til da hadde jeg hatt en ide om at jeg skulle gjøre sånn og sånn og at alt skulle gå helt etter planen og så var det ingenting som gikk helt som jeg håpet på og jeg var litt småskuffet selv om det var teit av meg. Men da jeg kom til Hasle kom jeg frem til at greit, ting går ikke alltid helt som man vil og da får man nyte ting slik som det går og så gjorde jeg det. Jeg spiste kanelbolle, kakestykke og popcorn, koste meg og slappet av og da blir jo alt mye finere. Når man gir seg hen og tar ting som det kommer og fra og med besøket på Hasle Skole gjorde jeg det til gangs. 

Og det var musikk med Tut og Blæs og det var faktisk veldig stilig og stemningsfullt og fint vær og litt vind og livet var en fin dings.

Siden dro jeg til Grorudparken der det var gratiskonsert med mye moro og det var toppers. Det var klassisk musikk og Oslo symfoniorkester, men jeg koste meg mest under den mer popkulturelle delen om jeg skal være helt ærlig. Jeg hadde det for eksempel veldig fint da Margaret Berger opptrådde, jeg syns Kaveh og sånt var kult og jeg ble en smule overraskende forvandlet til skikkelig entusiastisk fangirl da Don Martin var på plass fordi jeg egentlig er veldig glad i sangen Nilsen:

Den sangen er jo innmari kult og veldig lett å like for meg siden jeg er fra Oslo øst selv og kjenner meg igjen en del. Det er så fint å ha et anthem for byen der jeg aller mest hører hjemme <3

Etter rap og slikt var det Silya og det var awesome for hun er så kul. Hun har helt rå stemme, er så entusiastisk, energisk og gira at det nesten blir for mye av det gode og samtidig er det mye av sjarmen og hun sang tre sanger og dette resulterte i at jeg lytta i vei til Silya på Spotify mye av gårsdagen.

Etter Silya så jeg bittelitt av opptrednen til Omer Bhatti før jeg gikk langs elva og gatelyktene i koselige og idylliske omgivelser frem til t-banestasjonen der jeg dro hjemover til Stovner. Der spiste jeg middag hos moren min og gikk tur med verdens fineste hund før jeg dro hjem for kvelden og sa meg fornøyd med en 17. mai som utviklet seg til en veldig herlig 17. mai og som jeg i ettertid kan si meg godt fornøyd med.

Så var det i går og etter husarbeid og tur til Liastua dro jeg til sentrum. 

Der var det såpebobler <3

Og sjokoladeis på Aker Brygge i strålende solskinn mens jeg leste avisen og koste meg =D I tillegg dro jeg innom moren min og slo henne ned i støvlene på Maxi Yatzy 😉 Jepp, i går var fin. 

*

Så det har vært en super helg og nå venter denne uka med sine finheter og jeg er klar. Bring it on! Neste innlegg kommer sannsynligvis på onsdag kveld, vi bables 🙂

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg