Kule ting og tang :)

Heisann! Siden sist har det ikke skjedd så mye spennende, men jeg har det fint og jeg trives med tilværelsen og liker folka jeg jobber sammen med og slike ting. Forøvrig har jeg blitt bønnhørt helt uten å trenge å be eller noe. Jeg har nemlig tenkt helt siden i fjor høst at “ååå, så brilliant det ville vært om Reidun Sæther var en av deltakerne på Stjernekamp” selv om hun er så flink til å synge at det nesten blir urettferdig overfor de andre deltakerne. Bevismateriale:

Jeg er temmelig sikker på at jeg har delt dette klippet flere ganger før, men av klippene på Youtube så er dette det beste eksempelet på at Reidun Sæther er awesome og se: http://www.vg.no/rampelys/tv/media/disse-kjemper-for-stjernekamp-i-loerdagskrigen/a/23232728/ her. Hun er blant deltakerne! Jeg fant det ut i stad og ble kjempeentusiastisk. Dessuten liker jeg at Anita Skorgan og Unni Wilhelmsen skal være med så ja, Stjernekamp i år blir kult 🙂 Og det er noen av årets deltakere jeg er mer skeptisk overfor, men det er ingen fullstendig håpløse så det er jo fint. Videre er det også annonsert hvem som skal være med på “Skal vi danse” og der var det også temmelig god line-up i år og spennende folk som Fam Irvoll og sånt. Tv-messig sett kan dette med andre ord bli en fin høst, det er jo ny sesong med Idol også må vite 🙂 

Ellers er jeg treg, men jeg har begynt å se “Orange is the new black” nå og blitt en smule hekta (er i skrivende stund ca halvveis ut i første sesong). Videre leser jeg på boka “Cuckoo Song” av Frances Hardinge og den liker jeg kjempegodt (typisk sånn “vi lese hele tiden”-bok) og jeg gleder meg til lørdag da jeg skal i operaen og se ballett (har sett ballett live-overført til kino og sett ballett i filmer og på tv, men dette blir første gang siden da jeg så Nøtteknekkeren som tolvåring at jeg ser det live rett foran meg og det blir sikkert fint). Men nå tenkte jeg å dele noen Youtube-funn som jeg liker så da setter jeg i gang med det.

Vi starter moroa med Sara Bareilles (som jo er yndlingsmusikeren min) som synger en av hennes fineste sanger i duett sammen med Elton John =D Å, så fint! Dessverre synger de aldri på likt, det hadde vært kulere om de sang med harmonier og slikt, men det er uansett veldig fint å lytte til.

Vi fortsetter med “Robyn’s Song” fra “Tom & Jerry: The Movie” i norsk versjon. Tom og Jerry-filmen var en av de filmene som skikkelig mange ikke likte fordi Tom og Jerry snakket og var venner i filmen og det egentlig er veldig Disney-aktig og har lite til felles med de vanlige kortere tegnefilmene om Tom og Jerry. Jeg derimot har likt denne filmen veldig godt siden da jeg så den første gang i ni-tiårsalderen eller noe sånt og akkurat det at Tom og Jerry snakket og samarbeidet hadde jeg veldig sansen for siden jeg alltid har vært litt mer på lag med Tom av de to karakterene og syns Jerry slipper alt for billig unna når det faktisk ofte er han som starter. Dessuten er jeg generelt sett mer glad i katter enn mus uansett 😉 Anyway, jeg har alltid likt Tom og Jerry-filmen og hadde den blant annet på kassett med svensk tale (en kassett jeg lyttet til enormt ofte da jeg var yngre og fortsatt hadde kassetter og kassettspiller) og min favoritt-ting var sangen til karakteren Robyn. Og nå har jeg funnet den i norsk versjon. Og da spiller det ingen rolle at jeg liker denne sangen aller mest i svensk versjon, norske versjonen er det nest beste. Nostalgi <3

Sist, men ikke minst i dag tenkte jeg å poste min favoritt-audition så langt fra den nyeste sesongen av SYTYCD og det er Stanley Glover. Han har jo i utgangspunktet en fascinerende bakgrunnshistorie og virker veldig sympatisk, men ååå, herre jemini for en dans. For det første er det uttrykket og intensiteten, man blir skremt og fascinert samtidig mens man ser på. Videre har han fantastisk teknikk og flotte linjer og alt det en danser skal ha og i tillegg er det et utrolig godt musikkvalg. Og han er liksom så creepy, spennende, nettopp animalistisk, talentfull og inspirerende at jeg virkelig håper han vil komme blant topp 20 i år. Yay!

*

Men da kommer neste blogg-innlegg på fredag og så håper jeg alle har det supert. Vi bables!

2 kommentarer
  1. Så bra at du endelig har begynt å se Orange Is the New Black! Jeg kommer ikke over hvor ekstremt velskrevet den serien egentlig er, og så alle karakterene! Alle og enhver har så utrolig mye dybde og mange lag, og alt ved hele greia er bare så… bra. Haha.
   Enig i at det var en utrolig fascinerende audition! Jeg bør egentlig begynne å se mer på dans, det er igrunn veldig givende når folk har en sånn formidlingsevne som han i klippet her har.

  2. Jaaa, Orange is the new Black er veldig bra og jeg er fascinert av mange karakterer og alt det du nevnte =D Og han er fascinerende, dans kan være inderlig fint <3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg