Livet er fint og jeg har kost meg skikkelig på Stavern =D

Heisann!. Mens en del av meg syns det er veldig rart å tenke på at de to ukene på Stavern er over og at det bare er en uke igjen av ferien min, så er det en større del av meg som fokuserer på det positive. Det ER fortsatt en uke ferie igjen og om noen dager skal jeg til København og når hverdagen kommer vil den også føre med seg en hel del kulturelle planer og ting og tang som vil gjøre at nei da, det blir slettes ikke så ille 🙂 Så jeg er happy. Ellers finnes det jo nye danser på SYTYCD som er elsk, for eksempel disse:

Bridget og Emilio som danser en Jive til sangen “Happy” =D Jeg er veldig glad i den sangen, dette er veldig underholdende å se på og de koser seg og er skikkelig flinke i tillegg så yay! 

Denne dansen med Teddy og Emily er også skikkelig flott og da hjelper det jo med musikkvalget som er innmari sofistikert. 

Men nok om SYTYCD, ukene på Stavern har dreiet seg om mye annet. Brettspill, lesing, nintendo, kreativitet og kos og her er litt bilder fra turen som kanskje kan male frem fragmenter av to ukers idyll. 

Her har vi utsikten fra terrassen og det er så himla fint. Man kan bli borte i den utsikten, den er natur og trær og svaberg i horisonten, havet som glitrer i solskinnet, duften av sommer. Jeg elsker denne utsikten <3

Jeg og moren min spilte mye spill og etter at jeg hadde tapt litt for mye spill for moren min en av de første dagene brukte jeg ti minutter på å lage mitt eget musikalspill bare for å ha større sjanse for å vinne selv. Og det lyder kanskje litt barnslig eller selvopptatt, men det var også sånn jeg ser det en kreativ ide og spillet endte faktisk opp med å bli underholdende nok til at moren min likte det og ble med på to, tre runder gladelig. Så det var jo fint 😉

Ellers har jeg drukket Cola denne ferien og det til tross for at jeg så langt i år ikke har funnet navnet mitt på en eneste flaske (seriøst: hvordan kan det ha seg at jeg finner Habibi stadig vekk, men ikke Karoline) og jeg fant på fragmenter av historier om flaskene. Eksempelvis:

“Det var en ganske alminnelig søndag, sånn rent utenom at Atle hadde våknet opp i form av en Cola-flaske. Atle funderte litt på hvordan en dag kunne være så vanlig når alt var snudd opp ned og han var som fyren i Kafkas “Forvandlingen”, bare i en brusmessig versjon, men så var dager vanligvis ganske alminnelige uansett. Om så noen var død eller forelsket eller giftet seg eller hadde vondt i hodet fortsatte verden å spinne på samme vis og for mange var dette altså en ganske kjedelig søndag. Atle ville etter hvert finne ut at det var en enda mer kjedelig søndag om man var en Cola-flaske siden flasker i bunn og grunn ikke gjør så mye annet enn å bli drukket fra…”

Det kan hende jeg vil skrive enda mer om å være forvandlet til en Cola-flaske senere. Vi får se 🙂

Jeg har tatt turer til svaberg, av og til med Snickers (dvs. verdens fineste hund) og tatt bilder som så er filtrert så det blir veldig fullt av blåtoner og i mine øyne temmelig stemningsfullt.

Jeg har funnet biler med øyevipper som jeg sporenstreks har døpt Gressilda.

Og jeg har tatt bilde av fuglen mamma reddet forrige torsdag siden den hadde kommet seg inn i stua mi og prøvde mange håpløse forsøk på å fly ut gjennom lukkede glassvinduer. Fine fuglen, fine moren min (fugleredderen!) og interessante hytte-øyeblikket.

Så ja, to uker på Stavern har inneholdt mye fint og koselig og det er dumt at de er over. Men det fine er at jeg har hatt det supertrivelig og at jeg har mye fint å se frem til (for eksempel en tur til København) og det hjelper jo så absolutt. 

Med andre ord er livet en fin dings og nå tenkte jeg å se film og drikke te og sånt og så kommer neste blogginnlegg på onsdag. Vi bables og god fornøyelse!

 

5 kommentarer
  1. Ukene i Stavern høres deilige ut! Morsomt med musikalspill (som jeg synes trenger fargelegging ;)) og Cola-flaske-reinkarnasjoner. Faktisk har jeg drukket Cola fra en Gitte-flaske i sommer, det er første gangen. Jeg elsker biler med øyevipper, litt upraktisk at det ødelegger lakken, men synes det er så gøyalt. God tur til København! : )

  2. Ukene i Stavern var kjempefine og du har et godt poeng i at musikalspillet trenger fargelegging (neste år kan det være et prosjekt). Kult at det var moro med Cola-flaske-reinkarnasjoner, flott at du har fått drukket navnet ditt og biler med øyevipper er finfint =D Og takk, gleder meg til Københavnturen og takk for en koselig kommentar!

  3. Åh, så BRA at du har kosa deg! Hurra for sol og sommer og folk som kan danse (seriøst, skulle ønske det var meg…!)

  4. Jeg har faktisk vært på Stavern for en del år siden, og det er absolutt koselig der! Nå var jeg der om vinteren, men jeg syns faktisk det ser enda finere ut der sommerstid, skal jeg dømme ut fra bildene dine. Så fint at du har kost deg med familie og fin hund og en liten fugl, og god tur til København!

  5. Ja, Siv, hurra for sommer og sol og dansetalenter (kan ikke danse selv, det stopper meg dog ikke fra å prøve meg når muligheten byr seg) og jaa, koste meg veldig =D Og Stavern er elsk, Kristine og takk 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg