Litt fascinerende fakta :)

Siden jeg fortsatt av og til tenker på Robin Williams og blir trist med en gang tenkte jeg nå først å poste den fineste og mest rørende hyllesten til ham som jeg har funnet (dette rørte meg mest væffal):

Jeg tror en av grunnene til at jeg fant dette så fint (sånn rent utenom at jeg digger sangen) er at jeg er sikker på at Robin Williams hadde likt skikkelig godt å hylles med allsang av “Friend like me” for det er en av de gladeste sangene som finnes, den feirer virkelig livet og vennskap og ja <3 

*

Men nå tenkte jeg å dele noen fascinerende fakta om meg (som kanskje ikke er så fascinerende, men som forhåpentligvis interesserer likevel):

Noen fascinerende fakta for tiden

– Jeg har fått skikkelig sansen for å lage salatgåter

Siden jeg har praksis på Rema 1000 og holder mest på med frukt og grønnsaker har jeg fått dilla på å finne på innmari tørre salatgåter og her er noen eksempler:

Gåte 1) Hvis en Ruccula var på karneval, hva ville den kledd seg ut som og hva ville den kalt seg? 

Svar (kommer i alle tilfeller med en gang siden jeg har testet disse gåtene på folk og ingen pleier å klare dem siden gåtene mine gjerne ikke gir like mye mening for folk som ikke er meg): Grev Druccula (innsett tørr latter her) =D

Gåte 2) Hvis en spinat hadde startet som storbandsartist hva ville den hatt som artistnavn?

Svar: Spinatra =D

Gåte 3) Hvis reddiker reder hva reder de?

Svar: Diker (reddiker, red diker, tjihi)

Ja, det er veldig tørr humor, ikke særlig meningsfylt og veldig ordspill-ish siden hjernen min tenker ordspill og sånt hele tiden, men de er jo litt sjarmerende da. Og siden jeg fremover vil ha en del prosjekter å holde på med så vurderer jeg å la et av dem være å finne på liknende gåter basert på basically alle salater og grønnsaker man kan komme på, det kan jo hende det er et marked for tørre salatgåter 😉

– Jeg har plutselig kommet frem til at jeg gleder meg veldig til jeg er rundt 31, 32 år gammel.

Greia er at etter at jeg fylte 29 er det en teit del av meg som har tenkt at jeg nå har skikkelig dårlig tid, at nå må jeg bli forfatter og oppleve kjærligheten og få et liv og alt mulig rart fort som svint siden jeg blir 30 neste år og det er jo ikke sånn. Ja, mange er etablert og har mye under kontroll når de fyller 30, men det gjelder langt i fra alle og det er derfor jeg tenker at om to, tre års tid så vil alt bli lettere for jeg har lest så mye om folk som blir 32 og 33 og plutselig føler at nå er livet i balanse, nå er alt i vater liksom for når jeg blir 30 og oppdager hvordan det ikke er en så skremmende alder likevel så tenker jeg at med det så vil det også komme en større ro over meg. Etter hvert som jeg blir eldre tror jeg at jeg i større og større grad vil innse at livet ikke er noen konkurranse i hvor raskt man kan få til ting og tenke mer at ting skjer når det skjer. Alt ordner seg, etter hvert vil jeg bli fast ansatt et sted, det er jeg sikker på, kanskje vil jeg etter hvert komme over klubber eller foreninger eller andre måter å treffe nye mennesker og om jeg fortsetter å skrive og sende inn til magasiner og konkurranser og forlag og slikt så kan det godt tenkes at jeg vil bli forfatter en dag også og det er dette jeg gleder meg til. Hvordan jeg med de neste årene mer og mer vil føle at jeg har god tid og at jeg med alderen også vil finne balansen i livet mer og mer. Jeg gleder meg, de neste årene kan lett bli skikkelig awesome!

– Jeg har nå blitt kjent som “hun som ikke tør å kaste søppel på grunn av veps” på jobb

På jobben kryr det av veps og særlig svermer de rundt søppelkassene og jeg er i utgangspunktet redd for veps (jeg hadde et mareritt til og med for en del år siden der det var en gigantisk veps som stengte meg og en del av familien min inne på rommet mitt og slapp oss fri om vi lot den stikke og så lot alle den stikke seg unntatt meg og så måtte jeg bare bli inne på rommet med en veps i menneskestørrelse) og jeg vet at det er irrasjonelt og jeg er jo ikke en gang allergisk eller noe sånt, jeg bare er livredd for å bli stukket siden jeg fikk tre vepsestikk da jeg var tolv, tretten og husker at det var kjempevondt. Så om jeg må kaste søppel nå for tiden ender jeg opp med å stå i noen minutter og stirre på søppelkassa i håp om å plutselig utvikle magiske krefter som kan få søppelkassen til å åpne seg selv og søpla til å fly bort til den, noe som merkelig nok enda ikke har skjedd. Uff, jeg er litt teit noen ganger, men det er kanskje en del av sjarmen 😉 

– Jeg har ved senere ettertanke funnet ut at jeg heier aller mest på Zack under SYTYCD siden det på mange måter vil være litt for opplagt om Ricky vinner siden han er så stor favoritt og Zack er den definitivt aller mest allsidige denne sesongen. Her er en ny brilliant rutine med Zack i:

Han er jo så søt og sjarmerende og han takler alt av stiler og dessuten kler han Broadway-sjangeren veldig godt, det er en av Michael Jacksons kuleste sanger og det er sammen med Makenzie og hun er brilliant så yay! Forøvrig SYTYCD-messig sett syntes jeg det var litt urettferdig at Tanisha gikk ut selv om hun ikke er blant mine favoritter i år siden hun har vært god i alt, men jeg liker Jacque bedre og når det sto mellom dem så er det greit at det gikk som det gikk. Angående Rudy så syns jeg han er ganske slitsom og sånn sett er det greit at han gikk ut selv om det er synd han gjorde det etter sin beste rutine. Det er forøvrig litt slemt av meg, men jeg håper virkelig Casey går ut neste uke for jeg vil ha Ricky og Zack i finalen, hvis det er tilfelle så er det guttemessig sett en finale jeg vil si meg ganske så fornøyd med. Jeg skulle også ønske de kunne laget en regel om max en Contemporary-rutine per episode siden jeg syns det blir litt for mye av det og jeg syns de burde hatt det slik at de etter topp 10 i hver episode kuttet de to danserne med færrest stemmer uavhengig av kjønn siden dansene med to personer av samme kjønn ofte skaper en mer spennende dynamikk uansett. 

– Jeg gleder meg veldig til en hel masse som skjer i september <3

Teaterplaner for eksempel, kulturnatt, bokfestival, ååå =D

*

Da tenkte jeg å avslutte dette innlegget og så regner jeg med at neste innlegg kommer søndag kveld. Vi bables 🙂

 

3 kommentarer
  1. Nei, nei kjære deg. Det er slettes ikke sånn at 30 er en slik teller der alt må være på plass før vi fyller 30. Heldigvis er vi fortsatt unge lenge ennå. Jeg er 31 og jeg er nyutdannet, jeg har ennå ingen fast jobb, og jeg har ikke gitt ut en hel bok. Har jeg panikk? Kanskje, av og til når jeg er langt nede, og reflekterer over de som er på min alder og fremme. De er jo idealet på mange måter. Likevel må jeg da minne meg på alle de som fremstod som fremme da de var 30, ikke nødvendigvis er det når vi er litt eldre. Noen er skilt, andre har kanskje en uro i seg fordi de trodde de måtte frem før de var klar, og noen er selvfølgelig veletablert fortsatt. Jeg tror ikke det finnes noen fasit. Skal du (eller jeg) skrive så er det vårt harde arbeid, vår dedikasjon som får oss ditt, og våre erfaringer med filtrene og håndverket. Det skjer når det skal skje, og vi skylder oss selv å glede oss over hvor vi er nå. Dette er en reise, og det er slik at vi ikke kan sammenligne oss med andres vei. Både fordi vi ikke kjenner vår fremtid, og vi kjenner ikke alle rommene i de andre som vi har rundt oss. Kanskje er ikke alltid alt som vi tror. Masse lykke til!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg