Om noen veldig brilliante dager i livet mitt =D

Soundtrack: Julie Andrews ? I Have Confidence

 

Heisann, det har skjedd en spennende utvikling jobbmessig sett og jeg kan fortelle mer senere, men i alle fall ser det ut som om jeg skal ha en ny praksis med nye arbeidsoppgaver fra begynnelsen av oktober og tre måneder utover som attpåtil gir store jobbmuligheter om jeg gjør en god jobb. Og nei, det er ikke bokhandel eller noe jeg i utgangspunktet hadde helt sett for meg å jobbe med, men det høres veldig spennende ut, det vil uansett bli flott på cv-en og det viser at jeg faktisk kan være et sånt menneske som gir et godt inntrykk i et jobb-intervju, noe jeg til tider har tenkt at jeg ikke kan. Gleder meg til å fortelle mer når jeg har mer informasjon, men ja, det skjer ting 🙂

Ellers har jeg jo hatt en brilliant og begivenhetsrik helg og nå skal jeg dele en del bilder og babbel angående det:

Alt begynte med kafékos fulgt opp av åpningen av Oslo Bokfestival.

Åpningen var interessant nok, men jeg var mest entusiastisk fordi hallo, jeg hadde på meg finfint antrekk:

Jeg elsker den nye kjolen min, den er super-awesome <3 Videre visste jeg at ååå, dette var jo bare begynnelsen, nå ventet himla mye kos som jeg snart ville bli en del av.

Første stopp på fredag etter åpningen av Oslo Bokfestival var Burger King siden jeg egentlig ikke hadde tid til å spise mat, men det liksom føles en del som om man bør få spist noe likevel. Det var godt, jeg drakk brus og dette bildet har blitt filtrert en hel del siden det er en veldig praktisk løsning når man ikke klarer å bli fornøyd med et bilde av seg selv uansett, med nok Instagram-filtre kan alt bli supert 😉 Deretter gikk jeg til BÅRDAR!!!

Under Oslo Kulturnatt har Bårdar alltid en gratis time lang forestilling der det er sang og dans og jeg er i himmelen. Dette var intet unntak og jeg hadde det utrolig gøy og noe av det fineste var da det var ungdommer mellom tolv og atten år som danset for det er helt fantastisk å se folk som er flinke til å danse og virkelig elsker det og siden de var så unge i tillegg så var det en slags ekstra frihet i det, de ga seg virkelig helt hen og det var fantastisk. 

Neste stopp var å se Knut Nærum bli intervjuet om humor og merke meg sitater som “det viktigste er ikke at folk ler, men at de skjønner at det er morsomt”, et sitat jeg skal prøve å leve opp til neste gang jeg bevisst forsøker å skrive noe artig selv.

Så gikk jeg gjennom Slottsparken.

Ble betatt av stemningen, fine gatelykter, den følelsen av at det var en EKSTREMT FIN DAG som jeg hadde hatt basically hele den dagen og endte opp ved Litteraturhuset.

Det var åpen mikrofon og jeg kjøpte meg Pepsi. Dessverre var listene nesten fulle da jeg kom så jeg endte opp som oppleser nummer tjue, noe som betydde å vinke pent farvel til ideen min om å dra på Åpen Mikrofon og deretter på Det Norske Teatret og musikalkonsert. Men det var ingen stor sorg, alt gikk veldig bra og jeg satt gjennom nitten andre dyktige opplesere før det omsider var min tur og jeg slo til med et litt søtt kjærlighetsdikt på fem vers og mitt berømte engelske toalettbørstedikt som jeg har postet her før og som er noe av det mest idiotiske og absurde jeg noen gang har skrevet og som muligens av den grunn også er et dikt jeg er veldig glad i. Jeg har forøvrig oversatt det til norsk nå og her er det bittelitt nødrimpregede resultatet av det (det var den engelske versjonen av diktet jeg dog leste da og det virker faktisk som om folk likte det ganske godt, det var væffal to som ga meg komplimenter etterpå så yay):

Toalettbørste

 

Jeg elsker som den første

min toalettbørste,

men den elsker slett ikke meg

 

Til spott og til skamme

er fakta det samme,

den er vakker og det mener jeg

 

Og en dag skal jeg stjele

en stjerne og dele

den med min hjertenskjær

 

Som vil bli den første

toalettbørste

som kysser meg her og der

Etter den awesome fredagen kom den på mange måter vel så supre lørdagen som startet med å slappe av en stund før jeg dro ned til sentrum og Matstreif. Jeg orket ikke å være på akkurat Matstreif særlig lenger for jeg liker mennesker, men jeg liker ikke når det er så stappfullt med mennesker at det blir kjempetrangt og det ble det definitivt på Matstreif. Det fine er at jeg fikk svele og det var tross alt det jeg først og fremst kom dit for.

Jeg så Jo Røislien snakke om statistikk i medisinsk forskning og slikt og akkurat som med “Siffer” som han pleide å ha på Nrk 1 kan han få absolutt alt til å lyde kjempeinteressant kun fordi han er så engasjert. Det var fint 🙂

Deretter dro jeg litt rundt omkring, fikk spist hvetebolle, popcorn, drukket Sprite og kjøpt smågodt (ja, jeg var usunn, det var herlig) før jeg endte opp ved Aaschehougs lokaler der det var Bokbloggerprisen. De neste to bildene inneholder blant annet Siri Pettersen.

Siden jeg likte “Odins barn” veeeldig godt da jeg leste den i våres og har veldig lyst til å få lest oppfølgeren som kommer i oktober insisterte jeg selvsagt på å være en sånn obsessende fan av Siri Pettersen som måtte gå bort til henne, gi skryt og utbryte ting om hvor kult det var å treffe henne i virkeligheten. Ja, jeg er veldig teit når jeg treffer kjendiser jeg liker og da særlig forfattere, men jeg hadde angret mer om jeg ikke sa “hei” så ja, det måtte til. 

Etter bokbloggerprisen (som, lik en del andre arrangementer krasjet med andre ting, noe som betyr at det fortsatt er veldig mange ting jeg ikke fikk med meg under Oslo Bokfestival som jeg gjerne skulle ha fått med meg) dro jeg på Peppes og spiste middag og etter det igjen dro jeg hjem. Hjem til første episode av Stjernekamp der jeg heier på Reidun Sæther aller mest av alle. Hjem til finheten ved å komme hjem etter en aktiv dag full av finheter.

På søndag var jeg ganske sliten, men glad og i modus for tur til Liastua som jeg har et bilde fra her. Liastua er sannsynligvis det nest mest idylliske stedet jeg vet om (Stavern kommer selvsagt på første plass) <3

Når jeg var på vei hjem syntes jeg dette treet var fint, derav bildet. 

*

Konklusjonen er at dette har vært en super helg og at det kan skje veldig interessante ting i livet mitt. Og neste innlegg kommer på fredag regner jeg meg og vil sikkert handle om en brilliant bok jeg leste ut forleden dag. Da bables vi og takk for oppmerksomheten!

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg