Pingvinene på Madagascar og fine ting :)

Heisann. Det er fjerde juledag, det er søndag og jeg jobbet i går og det gikk ganske greit. Og i morgen skal jeg jobbe sent så da har jeg en utspekulert liten plan om å ta med noen av pengene jeg fikk til jul til sentrum før jobb og ta meg av viktige ting som å skaffe meg nye filmer og nytt spill til Nintendo 3DS-en siden jeg selvfølgelig skal døgne på Nyttårsaften og man må ha det rette utstyret for å gjennomføre et slikt viktig oppdrag 😉 Ellers var planen min for romjulen å lese masse, skrive litt, se filmer og kaste bort tid på internett og det har egentlig blitt mest av sistnevnte, samtidig som det også føles helt greit for det er helt lov og nok av tiden brukes på fornuftige ting uansett. Det er jul, jeg kan drikke brus og spise godteri og se Nostalgia Critic på Youtube og så er det finhet 😉

Ellers så er dette kult:

Annie + My Little Pony = genialt <3 Dessuten så jeg i går en teaser for den nye Annie-filmen der de i denne sangen har brukt så store mengder auto-tune og effekter at det nesten ikke høres ut som den samme sangen igjen så dette var fint og føltes riktigere. Med det sagt så kommer jeg garantert til å se den nye Annie-filmen, som i Norge har premiere i mars 2015, selv om det er veldig mye ved den som irriterer meg og så vil jeg kose meg bare fordi det er Annie og jeg er så nostalgisk glad i Annie at jeg liker det uansett. Det kommer til å være 2015s store guilty pleasure for min del, jeg bare vet det 😉

Nok om det. Livet er fint, det er mye jeg kunne bekymret meg for, men jeg skyver det unna litt lenger siden ting alltid ordner seg og det fortsatt er romjulstida, det er fortsatt tid for selskapeligheter og å kose seg og slikt og boka jeg leser på er kjempefin. Dessuten var jeg på kino på fredag siden det hører med i romjulen og nå skal resten av dette innlegget dreie seg om den filmen. Neste innlegg kommer nok enten tirsdag eller onsdag. God fornøyelse og fortsatt god jul =D

Penguins of Madagascar

 

Innrømmelse: jeg har ikke sett Madagascar-filmene. Imidlertid har jeg fått med meg at det beste med disse filmene er pingvinene (selvsagt) og da er det ganske passende at de nå har fått en egen film som jeg på fredag så på kino. Og ååå, denne filmen var veldig tilfredsstillende mens jeg så den. Mens jeg satt i kinosalen koste jeg meg, lo og var helt med og det er det som er filmens store styrke. Dette er en film med mange svakheter, men mens man ser den så glemmer man dem. Litt som hvordan man generelt glemmer å tenke eller ha logikk-brillene på.

 

Det handler om de fire pingvinene fra Madagascar-serien og følger dem på et storslagent eventyr som jeg ikke har tenkt å gå særlig nøye innpå her, men som er super underholdning om man liker at filmer gjør litt narr av hemmelig agent-konvensjoner og slikt. Vi har videre en superskurk som har en «brilliant» plan om å gjøre pingviner om til monstre slik at folk skal slutte å tenke på dem som søte og i det hele tatt er dette en helt ålreit film hvis man liker animasjonsfilmer og å ha det gøy.

 

Problemet kommer når man ikke lenger sitter i kinosalen, men faktisk skal tenke over det man så og med det innser at nei, dette var egentlig ikke så episk likevel. Med det sagt så er det aldri en dårlig film, men det er bare en litt forglemmelig en. Skurken for eksempel har lite ved seg som gjør at man husker ham i mengden av skurker og det er en av tingene som jeg ser på som en av filmens største svakheter siden jeg elsker skurker i animasjonsfilmer og vil at de skal være awesome. Skurken her: ikke awesome. Filmen skal ellers ha at den i mine øyne ikke er fullt så hyperaktiv og energisk som noen omtaler skulle ha det til, men det er fortsatt veldig mye som skjer i løpet av halvannen times tid og ikke på den fine Disney tidlig 90-tall-måten der alt føles essensielt, men heller på en litt «rusa på sukkerspinn»-aktig måte.

 

Men på den annen side er det som sagt aldri håpløst, snarere er det god underholdning, smart nok og med god humor. De fire pingvinene som har hovedrollen har også definerte og fine personligheter og er interessante å følge. Og det er tilfredsstillende deluxe så det er ikke så mye å klage over. Er dette en film man nødvendigvis trenger å se? Nei og om man ser den så er det heller ikke den filmen man husker best i ettertid. Men det er en film som altså er underholdende og sjarmerende på mange måter og om man har lyst til å kose seg på kino med popcorn, brus og halvannen times pause fra å tenke så er dette et godt valg.

 

 

Terningkast 4!

2 kommentarer
  1. Haha, jeg er nok ikke så glad i Annie som deg, men jeg er særdeles glad i My Little Pony! Derfor falt denne sangen veldig i smak, og jeg har nok kastet bort mest tid på internett selv, gitt^^ Hvilken fin bok er det du leser da? 🙂
   Det er ikke rart man glemmer logikkbrillene når det er en barnefilm da! Jeg føler at det ikke er like nødvendig at alt er superlogisk i barnefilmer iallefall 😉 Haha, veldig fin forklaring med “«rusa på sukkerspinn»-aktig måte”!

  2. My Little Pony er supersjarmerende (selv om jeg fortsatt ikke har sett alt av den siste sesongen) og å kaste bort tid på nettet er gøy =D Og jeg leser “I’ll give you the sun” av Jandy Nelson og den er utrolig fin <3 Ellers er jeg blant dem som ikke tenker på animasjonsfilmer som barnefilm, men logikkbrillene er naturlig nok unødvendige når det gjelder sånne filmer og fint at "rusa på sukkerspinn" var en passende beskrivelse.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg