Mr. Peabody and Sherman og andre finheter =D

Heisann! Det er torsdag, livet er fint og jeg er veldig flink til å skaffe meg jobb-intervjuer. Det har så langt ikke ført til jobb riktignok, men likevel, det går jo den riktige retningen og det er jo positivt. Ellers har jeg kommet til skogstempelet på Ocarina of Times (som var det lengste jeg kom til da jeg spilte Ocarina of Times på Nintendo 64, men som jeg nå har mål om å klare), jeg har sett siste episode av Friends og funderer på hva jeg skal se på fremover nå siden det er fint med prokrastineringsmateriale (tips til tv-serier som varer max tre kvarter og som kan fungere som god underholdning i bakgrunnen tas gjerne i mot, jeg har Netflix og vurderer å teste HBO Nordic siden de har en del serier jeg er nysgjerrig overfor) og jeg skal se “Big Hero 6” på originalspråket på lørdag (etter lunsj på Peppes og før spillkveld på Humanismens Hus). 

Forøvrig har jeg en del kulturelle planer i februar som jeg kan glede meg til, jeg finner på mye fint og jeg har funnet et nytt bevis på at Sutton Foster er awesome:

Defying Gravity fra Wicked! Yay! Og riktignok skulle jeg egentlig delt en video som ikke bare var sang, men den fikk jeg ikke delt her og ellers føler jeg at Sutton Fosters stemme egentlig ville kledd Glinda mer enn Elphaba, men ååå, det er fint, jeg liker dette 🙂

Nok om det. Nå tenkte jeg å bruke resten av dette innlegget på en anmeldelse av filmen “Mr. Peabody and Sherman” og så kommer nok neste innlegg etter det igjen altså til helgen, mest sannsynlig på søndag. Vi bables og god fornøyelse!

Mr. Peabody and Sherman

 

?Mr. Peabody and Sherman? er en animasjonsfilm jeg lenge har hatt lyst til å se. Riktignok ikke nok til å leie den, kjøpe den eller se den da den gikk på kino, men likevel og så hadde de den på biblioteket så voíla. Og dette er en sjarmerende og veldig fargerik animasjonsfilm som jeg på mange måter likte veldig godt.

Kort oppsummert handler det om en snakkende hund (Mr. Peabody) som er et geni og som adopterer en gutt (Sherman) og så har Mr. Peabody en tidsmaskin og dette byr på forviklinger. Det handler om et far og sønn-forhold, om vennskap og om å reise i tid og det som er veldig fint er at det hopper rett inn i handlingen. Ja, det er litt smått forvirrende hvor «midt i handlingen» det er, men samtidig er det noe tilfredsstillende ved det og man kommer heldigvis fort inn i ting og kan nyte og underholdes.

Og greit nok, dette er ikke en sånn film man virkelig trenger å se. Karakterene er litt irriterende til tider, plottet er så som så og animasjonen mangler litt på slike øyeblikk som får en til å måpe eller virkelig bli inspirert. Dessuten er mye av humoren basert på historiske vitser og det funker tidvis veldig godt, men blir noen ganger litt teit.

Samtidig føler jeg likevel at det er mer å glede seg over enn det er å frustreres over. For det er underholdende, det er sprudlende og tidvis ganske lærerikt i tillegg og det minner litt om Doctor Who på grunn av tidsmaskinen og det er først og fremst en fin ting. Og det er en film som er lett å sette pris på tross alt, nerdete og søt som den er. Dessuten er det en god stemning og ja, dette er i det hele tatt en kul animasjonsfilm. Og det finnes oppriktig rørende øyeblikk som gjør dette veldig verdt å se så det er jo også fint.

Terningkast 4!

 

 

2 kommentarer
  1. Håper du får en ålreit jobb snart!
   Sånn TV-seriemessig sett syns jeg det er vanskelig å finne serier jeg syns er virkelig morsomme, men jeg har tre som jeg faktisk så godt som ler meg i hjel av: Flight of the Conchords, Black Books og The IT Crowd. Jeg trur førstnevnte fins på HBO (uten at jeg er helt sikker), men veit dessverre ikke i det hele tatt om noen av de andre fins på noen av dem. Dette er jo litt spesiell humor, og en ganske annen humor enn den i Friends (som jeg personlig ikke syns er særlig morsomt), men hvis du finner det gratis, anbefaler jeg deg å væffal sjekke ut et par episoder!
   Den filmen der har jeg aldri hørt om før, men jeg syns jeg har sett den hunden før i en eller annen sammenheng likevel. Den virker jo litt corny, men det er kanskje bare gøy?

  2. Håper jeg får en ålreit jobb snart selv 🙂 Jeg syns ikke selv at Friends nødvendigvis er så morsomt, men det er underholdende og sympatisk og krever lite av meg som seer. Flight of the Conchords har du foreslått for meg selv så den vurderer jeg veldig og Black Books høres også interessant ut.
   Og det er en litt corny film, men den var absolutt underholdende likevel =D

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg