Hovedessensen i dette innlegget er at Big Hero 6 er AWESOME!!!

Heisann! Det er tirsdag, jeg spiser meksikansk gryte-rester (med masse krydder <3) og livet er fint. Det er riktignok litt dumt at jeg fant en jobb som billettselger på teater som jeg hadde sinnssykt lyst på og i stad fikk mail om at stillingen var besatt for ååå så fantastisk det hadde vært å jobbe på et teater og det er også litt dumt at jeg i forrige uka og uka før det var på intervju for enkelte ting jeg hadde ganske lyst til og de tingene heller ikke ble noe av, men det er vel bare å fortsette å prøve seg og satse på at noe dukker opp. Jeg nekter rett og slett å la meg selv begynne å tenke at jeg rett og slett ikke er et sånt menneske som får jobb for mye av det er tilfeldigheter og til slutt vil det sikkert dukke opp et eller annet. Forøvrig er det største problemet i livet mitt at jeg ikke greier å vinne over person man må vinne over på Ocarina of Times for å få Epona og sånn sett så har jeg det ganske bra. 

Det er dog noen ting i livet som er veldig fint. Jeg har nå greid å ordne det til sånn at jeg har engelsk Netflix på Google Chrome og norsk Netflix om jeg bruker Firefox og da får man jo i pose og i sekk (og norsk Netflix har animasjonsfilmer jeg ikke har sett og både The Nanny, Modern Family og Fresh Prince in Bel Air, mens amerikansk Netflix har mer musikaler og mer ukjente animasjonsfilmer så yay). Andre fine ting er skriveprosjekter (deriblant et diktprosjekt der jeg utfordrer meg selv til å unngå rim, bruke lite tegnsetting og være kortfattet fordi alt dette er ting jeg ikke er spesielt flink til), teaterplan førstkommende lørdag (Chicago 18:00 på Oslo Nye Teater, gledesegkjempemye) og at jeg har en utspekulert plan om å lese ut boka jeg holder på med og deretter levere biblioteksbøker på biblioteket uten å låne noe fordi det er veldig mye i hyllene mine som jeg føler for å få lest og som må prioriteres i en periode.

Så jo da, det er mye som er fint =D Her er forøvrig en musikkvideo med klipp og en sang fra “Big Hero 6” som er super:

Denne sangen syns jeg faktisk er skikkelig kul og ååå, Big Hero 6 er fantastisk. Såpass fantastisk faktisk at jeg nå har tenkt å poste en trailer og deretter en anmeldelse av den og bruke resten av dette innlegget på det. God fornøyelse, håper det faller i smak og så antar jeg at neste innlegg kommer på fredag. Vi bables!

Big Hero 6

 

Denne filmen er AWESOME!! Ååå, jeg koste meg så enormt mens jeg så den (sånn utenom de deprimerende øyeblikkene som var alt for triste) og yay, jeg digger denne filmen.

Det hele er basert på en, for meg, forholdsvis ukjent Marvel-tegneserie ved navn Big Hero 6 og det handler om Hiro som er en innmari smart fjortenåring som bruker hjernen sin til robotkamper. Dette er han veldig flink til, men Tadashi (Hiros storebror) viser ham vennene sine fra skolen han går på som Hiro med det finner ut at er en skikkelig kul skole med masse nerdete brillianthet. Så skjer det en tragedie, det dukker opp en superskurk og det blir et skikkelig superhelt-eventyr og det er i grunnen det av handlingen jeg har tenkt å dele.

Og mens historien på sett og vis er filmens største svakhet i form av at det egentlig er temmelig klassisk med mange øyeblikk som føles kjente om man har sett en og annen superheltfilm før, så er det også en fin historie som attpåtil er spennende, engasjerende, rørende og underholdende fra ende til annen.

Jeg likte i alle fall denne filmen veldig godt og hovedgrunnen er karakterene. Vi har Hiro som er hovedkarakteren og som er en usikker og følsom, men samtidig smart og kreativ type som man fort får masse sympati med og heier på hele veien. Videre har vi de fire vennene som hjelper Hiro underveis og de har alle sine kule sider og er meget likbare. Personlig liker jeg nok Honey Lemon best av de fire vennene siden jeg ser mest av meg selv i henne (og fikk at jeg var henne på en dypt vitenskapelig Buzzfeed-test), men de er alle supre og en veldig fin ting er at dette er en film som viser et kulturelt mangfold på en utrolig flott måte. Hiro og broren hans er amerikansk-japansk, vi har en koreansk karakter og en afro-amerikansk karakter og to blonde karakterer og det er også et mangfold i kroppstyper i tillegg. Og det burde være en selvfølge med et slikt mangfold, men sannheten er at det ikke nødvendigvis er slik så ofte og det gjør i så måte Big Hero 6 sitt mangfold ekstra betydningsfullt.

Videre er jeg i ferd med å utvikle en crush overfor Tadashi som er superkul og jeg elsker roboten Baymax som nest etter Wall-E nok er den mest adorable roboten ever <3 Og det er til og med en skurk som på sett og vis er sympatisk, sånn for å gjøre det enda bedre.

Men denne filmen har mer enn en kul historie og supre karakterer, det er også en film som er nydelig animert og som kan skryte av de nest beste flyvescenene i en animasjonsfilm (de beste er i «How to train your dragon»-filmene). I tillegg er musikken fantastisk og jeg elsker hvordan det er spenningsfylte øyeblikk, men også triste og såre øyeblikk og morsomme øyeblikk. Det er i det hele tatt mye i «Big Hero 6» som jeg elsket og ååå så herlig det er å sitte sånn i en kinosal og fryde seg J

Når filmen likevel ikke er fullstendig perfeksjon handler det mest om hvordan det altså i bunn og grunn er en ganske klassisk historie og hvordan det er en fantastisk film, men samtidig en film som mangler den udefinerbare magien som gjør at jeg virkelig blir betatt av en film. Med det sagt er dette likevel mest episk så terningkast 5 og det er en sterk femmer. Yay!

 

 

2 kommentarer
  1. Hørtes ut som en veldig kul film!
   Og hold ut, det er en jobb for alle der ute. Til og med jeg har klart å få en jobb (som riktignok er ganske kjip, men likevel), og jeg får aldri så mange jobbintervjuer! Du har jo masse praksiserfaring, så det går nok bra til slutt 🙂
   Kos deg på teater i morra! Jeg skal faktisk også på teater da, men jeg skal se “72 prosent normal” 🙂

  2. Det ER en veldig kul film <3 Og jeg holder ut, alt ordner seg nok 🙂 Og jeg kommer til å kose meg skikkelig, håper du også koser deg på teater (har hørt mye fint om "72 prosent normal") =D

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg