Finheter =D

Heisann! Siden sist har jeg sett musikalkonsert med skikkelig flinke folk og med sanger fra musikalen “Dogfight” som jeg i ettertid har lyttet en hel del til på Spotify. Og det var skikkelig kult for jeg endte opp med å sitte ved siden av hun som spilte Diana da jeg så Chorus Line på Chat Noir og fikk tak i autografen hennes og etter det igjen når jeg forlot teateret så jeg Trond Teigen som jeg har vært fan av siden første gangen jeg så Disneys Aladdin (han har den norske stemmen til Aladdin) og han kjente meg igjen siden jeg så ham i køen til et annet musikalarrangement i januar der jeg sa hei og spurte om han var med i noen musikaler denne våren. Nå på mandag var det Trond Teigen som sa “hei, det var lenge siden, håper du har det bra” til meg og det var så koselig og jeg følte meg så kul fordi han er så flink og jeg har sett ham i flere musikaler og jeg elsker å være et sånt menneske som er så ofte på teater og relaterte ting at musikalskuespillerne jeg er fan av på en måte kjenner meg litt.

Nok om det. Nå tenkte jeg å nevne at bloggen min kommer til å ha en liten ferie og at neste innlegg ikke vil komme før onsdag om en uke. Jeg håper eventuelle lesere ikke gir opp bloggen min av den grunn og kommer innom likevel og det er jo bare snakk om en uke, men jeg tenkte å si fra likevel. Det er nemlig ganske usikkert hvor mye jeg kan få vært på nettet de neste dagene siden jeg i morgen ettermiddag drar til London. For jaaaaaaa, jeg har bablet lite om det for jeg har liksom ikke klart å innse at dette faktisk skjer, men i morgen drar jeg, onkel A og hans nye kjæreste av gårde og så kommer vi tilbake igjen mandag 18. mai. Og ååå, det blir awesome for vi skal se både “Book of Mormon” og “Matilda” og mens jeg ikke har anmeldt musikaler jeg har sett før når jeg har vært i London så har jeg bestemt meg for at begge musikalene jeg ser i London på et eller annet tidspunkt skal få en grundig og karolinsk anmeldelse her. Jeg kommer også til å ha et langt innlegg om London-turen med masse bilder onsdag om en uke, det er i alle fall planen. Og jeg har også mål om å anmelde så mange som mulig av bøkene jeg kjøper, for ååå, jeg skal kjøpe bøker. Jeg har så langt seks bøker jeg MÅ ha og ellers er det bøker som jeg er nysgjerrig på, men som ikke er sikkert og så er det jo antakelig en masse bøker jeg ikke en gang har hørt om som plutselig roper etter oppmerksomheten min fra butikkhyllene så vi får se hva som skjer. Ellers er det ganske få klare planer og vi tar ting som det kommer og det eneste nå er at jeg er skikkelig redd for å miste veska mi eller noe annet teit siden jeg mistet veska mi OG mobilen min første dagen da jeg var på studietur til London da jeg gikk på Folkehøgskolen og det virkelig ikke ga mersmak. Men jeg tror det vil gå fint. 

Jeg har for øvrig laget en sang om London-turen og man kan se meg fremføre den her. Og jeg er ikke spesielt flink til å synge eller slike ting, men jeg syns sangen ble litt fin og det er uansett en stund siden sist jeg skrev en sang så jeg tenkte at det kunne være litt gøy. Her er sangen:

video:capture20150513

Håper det falt i smak 🙂

Nå tenkte jeg å dele noen andre finheter. Siden jeg altså har helt fargeleggingsdilla har jeg nå skaffet meg enda en fargeleggingsbok:

Ellers har jeg jo altså lyttet en hel del til sanger fra musikalen “Dogfight” de siste dagene og fått skikkelig sansen for denne sangen:

Det er Lindsay Mendez som synger og sangen heter “Pretty Funny” og er ganske sår og trist, men helt nydelig på samme tid. Og hun føler så sterkt det hun synger, lever seg så inn i det og det gjør det magisk. Og uansett om man spiller i musikaler eller maler eller skriver så er det jo det man vil, berøre folk, vekke en reaksjon og denne sangen får til akkurat det på den aller beste måten. 

Dette er ellers innmari kult:

Det er Alysha Umphress og Jeff Blumenkrantz som synger “I don’t need anything but you” fra musikalen “Annie”, men de har jazza den opp og gjort om til noe helt eget og jeg elsker det. Og Alysha Umphress har en hel cd på Spotify med flere jazzy sanger som jeg også har lyttet en del til og absolutt anbefaler. 

Men da må jeg ordne en del andre ting og så kommer altså neste blogginnlegg neste onsdag. Også krysser jeg fingrene for at jeg får en skikkelig fin tur og ikke roter bort noen vesker eller noe i det hele tatt. 

5 kommentarer
  1. Håper du koser deg masse i London! 🙂
   Har bladd litt i “Den magiske skogen” sjøl, og den er helt utrolig fin. Er ikke umulig at jeg ender opp med å kjøpe den sjøl, faktisk.
   Syns faktisk du er ganske flink til å synge, du er væffal mye flinkere enn meg!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg