Ønskeliste, poesi og andre finheter :)

Heisann! Det er torsdag, jeg har nettopp spist middag og jeg har fått gjort veldig mye fornuftig i dag, i tillegg til at det kanskje vil dukke opp en fin mulighet snart som jeg kan informere nøyere om når jeg vet mer. Ellers går skriveprosjektet jeg nevnte i mitt forrige innlegg greit så langt selv om jeg må stryke omtrent alt jeg har skrevet (nå bruker jeg masse ord på helt uvesentlige ting) og jeg har også ymse poesi-prosjekter siden jeg insisterer på å tro at jeg er flink til å skrive poesi uansett hvor mye diktsamlingene jeg skriver enn refuseres. Det er bare uflaks og tilfeldigheter og at jeg ikke har brukt nok tid på å se over ting, en dag er det min tur! Her er et dikt jeg skrev i stad:

i

noen formidlet hvordan en liten i
er et omvendt utropstegn

da så jeg gatelyktene
og telefonstolpene

tenkte meg en stor såpeboble 
fint dandert over hver av dem,
alternativt en ballong uten tråd

som små i-er
funklende i sollyset

ventende på å snus på hodet 
og fylle verden med forbausende entusiastiske
!!!!!!!! bortover veikanten

*

En av planene mine er å skrive dikt inspirert av tegn som komma, parentes, utropstegn og andre tegn og det er veldig artig og trivelig å drive med. Lenge leve kreative prosjekter 🙂

Ellers driver jeg nedtelling til mandag og Tony Awards og hva angår musikaler oppdager jeg dette ved en tilfeldighet i stad: http://www.broadway.com/buzz/181069/tony-nominee-stings-the-last-ship-will-set-sail-to-scandinavia-may-dock-in-uk/. Det er musikalen “The Last Ship” og den skal visst settes opp i Oslo i 2016 og det er jo veldig kult siden det er musikal med musikk av Sting og dessuten en musikal som nå i år er nominert til Tony Award for beste originale score (selv om jeg strengt tatt tror det er mer sannsynlig at Fun Home vinner blant de nominerte) og nå går jeg rundt og teoriserer angående hvilket teater som skal sette den opp (tipper Folketeateret på våren, men det finner jeg vel ut av til høsten) siden det er slike ting jeg teoriserer om. Uansett vet jeg nå om en av musikalene jeg har mål om å se neste år og her er et klipp fra denne musikalen:

Så kult at en såpass ny musikal kommer til Norge =D Og jeg liker det klippet fordi det involverer Rachel Tucker som var Elphaba da jeg så Wicked i London i 2010.

Ellers gleder jeg meg til konserter og kos på Musikkfest Oslo på lørdag og satser på at været blir bedre enn hva som er spådd, jeg gleder meg over at været i dag var helt brilliant og jeg gleder meg over å ha Hockey Pulver og brus å kose meg med nå i kveld. Men da tenkte jeg å poste min ønskeliste siden jeg har bursdag 28. juni og har ymse familiemedlemmer som sikkert lurer og da er dette en fin løsning. 

Bursdagsønskeliste 2015

 

       PENGER!!

       Abonnement på Nemi

       Sjokoladeboller og Hockey Pulver

 

Gavekort på

 

       Bokhandel (fortrinnsvis Ark, Tanum, Norli eller Outland)

       Billettservice (det er så mange ting jeg trenger å få sett)

       Kino

       H&M eller Lindex (førstnevnte fordi den benyttes oftest utenom Fretex og sistnevnte fordi de har merket Holly & Whyte som har innmari mye fint)

       Platekompaniet (de har jo praktisk nok både filmer, cd-er og spill)

 

Teaterbilletter til

 

       Mary Poppins på Folketeateret (MÅ få sett den, det føles skikkelig essensielt)

       Halve Kongeriket på Det Norske Teatret (høres ut som en underholdende forestilling)

       Teaterkonsert Leonard Cohen på Oslo Nye Teater (teaterkonserter er jo fint)

       Musikal Stories på Bølgen Kulturhus (musikalkonsert på kulturhus i Larvik nå i sommer der Espen Grjotheim og Jannike Kruse synger musikalsanger, hadde vært skikkelig kos)

       Diva and the Beast på Chat Noir (fordi Reidun Sæther er awesome)

       Seks roller søker en forfatter på Nationaltheatret (høres ganske interessant ut og er til variasjons skyld vanlig teater fremfor musikal)

(Hva angår teater og liknende blir jeg også kjempeglad for billetter til bortimot hva som helst i operaen, men jeg vet ikke hva de setter opp denne høsten som frister mest. Jeg syns også Sweeney Todd på Det Norske Teatret var så fantastisk at jeg gladelig hadde sett den igjen.)

 

Dyre ting

 

       Nintendo Wii U (og spillet «Legend of Zelda: Wind Waker)

       Helgetur til Bergen (fordi det går tog og jeg ikke har vært der før)

       Besøk på Tusenfryd der noen andre tilfeldigvis betaler for inngangsbilletter

 

Filmer

 

       Big Hero 6

 

Bøker

 

       Meg, meg, meg av Kjersti Annesdatter Skomsvold (fordi jeg tror den er herlig skrevet og liker forfatteren godt)

       Uprooted av Naomi Novik (fordi den høres veldig eventyraktig ut)

       Dagdrömmar av Hanna Karlzon (svensk fargeleggingsbok siden jeg har fargeleggingsdilla)

 

Annet

 

       Tegnesaker (helst noen virkelig gode og litt dyre fargeblyanter som jeg kan bruke til fargelegging uten å brekke så lett, men jeg elsker tegnesaker uansett i grunnen)

       Blyanter og liknende skrivesaker

       Fine pynteting til håret selv om jeg nok vil glemme å bruke det siden håret mitt og pynteting egentlig ikke er en spesielt god match

 

Klær og sko (vil presisere at jeg ønsker meg en hel del ting over mer enn jeg ønsker meg klær, med unntak av sko som jeg litt føler at jeg virkelig trenger)

 

       Noen fine og komfortable sko uten lisser til bruk til sommeren og tidlig høst (ideelt sett i en farge som gjør at de matcher det meste, f.eks. svart eller mørkeblått)

       Fine skjørt (liker farger som brunt, grønt, rødt og lyseblått)

       Kjoler som helst har ermer (om så bare helt korte) og helst er til knærne væffal

 

       T-skjorter og aller helst røde, hvite med fint trykk eller lyseblå siden de fargene matcher skjørtene mine best

*

Med det tenkte jeg å avslutte dette innlegget og så kommer neste innlegg mest sannsynlig på søndag. God fornøyelse og ha en fortsatt fin dag alle som en! 

Vi bables!

5 kommentarer
  1. God lørdag. For ei flott ønskeliste. Zelda er fantastisk 🙂 Ellers liker jeg godt ideen om å skrive tegndikt. Spennende 🙂 Å bli refusert gjør svært mange og det betyr ikke at du ikke er flink. Å skrive har en subjektiv sfære ved seg. Fortsett å skrive, utvikle deg og teksten. Heia og jeg krysser fingrene for jobben du fortalte meg du hadde søkt på 🙂

  2. God lørdag og ja, det er en fin ønskeliste, Zelda er fantastisk (og det irriterende er at jeg hadde det spillet til Game Cube for ti år siden eller noe sånt og så klikka Game Cube-en så jeg leverte inn alle spillene mine til Game Cube-en til en Game Stop-butikk og så kom Wii der man kan spille Game Cube-spill og jeg har angret skikkelig og savnet Wind Waker en hel del)! Og tegndikt kan bli spennende, ja og jo da, mange refuseres, jeg vet at det ikke betyr at jeg ikke er flink. Skal fortsette å skrive masse. Har ikke hørt noe når det gjaldt biblioteksjobben, men krysser selvsagt fingrene selv, kult at du krysser dem og 🙂

  3. Høres ut som et kult diktprosjekt! Heier på at du i framtida treffer blink hos et forlag. Likte diktet du har posta her skikkelig godt, særlig slutten fikk meg i godt humør! 🙂
   Fin ønskeliste òg, mye fornuftig på den, gitt 😉

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg