Om Minions og annet gledelig =D

Heisann! Det er tirsdag, livet er fint og jeg har te og cherrytomater jeg skal kose meg med i kveld så hurra! Og ååå, lørdag var fin <3 Jeg spiste lunsj og leste aviser på Peppes, jeg var på kino (noe jeg skal komme nærmere tilbake til) og jeg shoppet litt, blant annet disse bøkene: 

Og den ene boka er “Armada” som er den nyeste boka til Ernest Clines og det er jo litt awesome, men ååå, den andre boka!!! OMG! Det er den nye boka til Steve Toltz som skrev “En brøkdel av helheten” som jeg elsker (og har tenkt å lese igjen i neste uke antakelig siden jeg trenger et gjensyn med den) og den heter “Quicksand” og jeg visste at den skulle komme ut, men jeg hadde lest at det ikke var før ut på høsten. Og så fant jeg den på Tanum på lørdag og var sånn “mååå kjøpe, livsnødvendig” for Steve Toltz skal jeg lese alt av, jeg elsker skrivestilen hans og har lengtet etter en ny bok av ham i flere år og nå har jeg det. Slikt er definisjonen av litterær lykke =D

Nok om det. Jeg har ellers skaffet meg et nytt skjørt som jeg vil vise på et senere tidspunkt, jeg har sjekket Yr bekymrende mye fordi jeg har bestilt fint vær i København i neste uke (da jeg og moren min skal dit og det som vanlig nok blir veldig trivelig, selv om jeg personlig hadde litt mer lyst til å dra til Gøteborg fordi Universeum, Liseberg, sjokoladeboller og den helt fantastisk gode buffeten de har på den ene restauranten på Norstan, men jo da, København er elsk så yay), jeg er like bekymrende opptatt av SYTYCD der dette var høydepunktet i den nyeste episoden:

Det er hip hop med Jaja og Jim og ååå, Jim <3 Nesten hver sesong av SYTYCD har jeg et crusheobjekt og Jim er definitivt den jeg er småbetatt av i år. Jeg er også en smule distrahert av hvor eye candy og sjarmerende Asaf er, men han frustrerer meg i tillegg og Jim frustrerer ikke i det hele tatt. Dessuten så er det innmari kult at han er ballettdanser og likevel kan være såpass overbevisende og groovy i en hip hop. Og Jaja er awesome selvsagt!

Ellers likte jeg denne rutinen veldig godt:

Det er broadway med Kate, nevnte Asaf og Neptune og jeg syns de klarer seg veldig fint. Dessuten syns jeg sangvalget er veldig kult og det er egentlig litt fascinerende siden jeg personlig syns “All about that bass” i utgangspunktet er en temmelig irriterende sang. Den er imidlertid fryktelig stilig i denne mer jazzy versjonen som jeg i tillegg syntes var et brilliant valg siden jeg oppdaget denne versjonen for flere måneder siden da jeg fant ut at Kate Davis var helt fenomenal. Og jeg hadde aldri trodd at jeg ville høre Kate Davis på SYTYCD, men her er hun og det er kult. Og jeg liker stilen og attituden så hurra!

Men nok om SYTYCD, jeg var jo altså på kino og nå skal jeg heller ta for meg det. Ideen min er å poste traileren og deretter en anmeldelse av “Minions” og så avslutte dette innlegget etterpå. Neste innlegg kommer nok torsdag eller fredag så da bables vi!

 

Gult er kult ? om Minions

 

I utgangspunktet er gul kanskje den fargen jeg er minst fan av. Unntaket er sennepsgult som jeg personlig føler at jeg kler ganske godt, men ellers så er ikke gul helt min farge. Det finnes dog gule ting som er veldig fenomenale, deriblant bananer, Fox (godteriet altså) og løvetenner og ikke minst; minions!

Og nå har jeg sett filmen «Minions» der vi følger minions-karakterene fra «Despicable me» og får vite deres bakgrunnshistorie og yay, denne filmen er veldig underholdende. Greit nok så er dette på ingen måte en sånn film som jeg tror vil ha muligheter til å vinne beste animasjonsfilm under Oscar-utdelingen eller Golden Globes, det er ikke en såå fantastisk film og det finnes mange animasjonsfilmer som er bedre på mange måter. Men jeg likte denne filmen veldig godt da jeg så den på kino. Det er morsomt og sjarmerende, absolutt tilfredsstillende og om man liker minions-figurene fra før av og syns «Despicable me»-filmene er fine så har man her en film som man virkelig vil kose seg skikkelig med.

Av ting jeg liker veldig godt med denne filmen kan jeg nevne karakterene, de popkulturelle referansene (det er en hysterisk brilliant referanse til «Make ?em laugh» fra Singin in the rain som jeg elsket) og hvor morsomt det er. Jeg syns også det er engasjerende hele veien og fullt av artige påfunn. Det er dessuten enkelte nye karakterer med som Scarlett Overkill og de tre minions-figurene som fungerer som hovedroller blant annet og disse karakterene fungerer formidabelt.

Med det sagt så er dette en film som for noen vil være litt masete og som er litt avhengig av at man liker minions-figurene fra før og dette er ikke nødvendigvis en negativ ting, det er bare en påminnelse om at denne filmen har sitt publikum og ikke vil funke like godt for alle. For meg funket det dog veldig fint selv om det ikke er en virkelig rørende eller tankevekkende film på noen som helst måte.

Jeg lo, jeg smilte og jeg koste meg og nettopp derfor anbefaler jeg denne filmen. Terningkast 5!

5 kommentarer
  1. Heldiggris som har kjøpt bøker og skal til København! København er en dødsfin by, jeg skulle gjerne tilbringe mer tid der! Føler liksom jeg bare har sett den store shoppinggaten og Tivoli, men København er jo mye mer enn det! Håper det blir pent vær når dere er der.
   Merker at det rykker litt i dansefoten av de SYTYCD-videoene. Må melde meg på et eller annet kurs i august så jeg holder ut til Proda åpner igjen 🙂
   Traileren til Minions var jo hysterisk, ser ut som mye slapstick-humor! Jeg tror jeg vil like denne bedre enn “Despicable me” 🙂

  2. Ja, hurra for bøker og København-planer (København er virkelig en kjempefin by og jeg satser virkelig på fint vær). Sytycd-videoene er kule og Minions-traileren er genial ja =D Takk for kommentaren!

  3. Hurra for bøker og tur til København. Jeg prøver å overtale noen til å slå følge til jul, men til nå er det ingen som vil eller kan :/ Jeg ser frem til Minions.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg