Ymse ting og tang og sånt :)

Heisann! Det er torsdag og jeg gleder meg til i morgen siden det er Oslo Kulturnatt og det blir kos. Og jeg har riktignok ikke lagt en grundig plan enda for nøyaktig hva jeg skal gjøre, men jeg finner nok ut av det. Ellers har denne uka vært litt preget av hvor rart det er at en hund som fantes for en uke siden ikke finnes nå kjipt nok og jeg aner ikke helt når jeg virkelig vil venne meg til at det ikke er noen å gå ettermiddagstur med når jeg besøker moren min, men alt er likevel ikke bare trist og jeg har det etter forholdene ganske fint likevel. Dessuten er det mange ting jeg gleder meg til fremover og det er jo en oppmuntrende ting å tenke på. 

Ellers har jeg nå skaffet en 36-pakning med tusjer siden omtrent alt tegneutstyret jeg hadde fra før er blyanter som knekker og tusjer som begynner å bli oppbrukte og uttørkede. Nå kan jeg kvitte meg med gammelt tegneutstyr og ha en ny vår med de nye tusjene som er innmari brilliante til bruk for karolinske personer med fargeleggingsdilla 🙂 Og så trenger jeg et penal med plass nok til å drasse med meg massevis med tusjer i veska hver bidige dag fordi ååå, jeg elsker å fargelegge, det er så kos <3 Jeg har ellers kommet ganske langt på et skriveprosjekt om gatelykter i den fineste notatboka mi og jeg er så glad for at jeg skriver det for hånd siden jeg nå kan skrive hvor som helst, når jeg er avhengig av å skrive ting på dataen så finnes Netflix og Facebook og haugevis av fristelser. Det er for tiden mye lettere å prioritere skriving på busser og slikt. 

Her er forøvrig høydepunktet fra forrige episode av SYTYCD:

Gaby og Zack og tap! Såå fenomenalt og de får det til og med til å se enkelt ut når det antakelig er skikkelig vanskelig. 

Jeg likte også denne rutinen med Gaby og Virgil og lyrisk hip hop veldig godt. Det er så stilig og flytende liksom og jeg syns musikken er super i tillegg 🙂

Når jeg nå deler Youtube-finheter anbefaler jeg ellers å følge kanalen “Spirit Young Performers Company” der man kan se opptredner med en gruppe supertalentfulle ungdommer fra Storbrittania som synger musikalmusikk og det er så mange flotte opptredner der at wow.

Her for eksempel har vi sangen “A little more homework” fra den supre musikalen “13” og det er veldig fint 🙂

Men da tenkte jeg å avslutte dette innlegget med et dikt jeg skrev i stad som heter “Alle som danser om nettene” og så kommer neste blogginnlegg mest sannsynlig på søndag. Vi bables og god fornøyelse!

Alle som danser om nettene

 

Alle som tenker om nettene
vet mye om ganske så lite
og lite om ganske så mye
de helst ville ønsket å vite

Alle som danser om nettene
vet hvert trinn og har lært dem å kjenne,
danser skyggeballetten i taket,
vilt fornemmer de hvor de vil vende

Vi får ikke sove for tankene
er som dansere, flytende, fri,
ren bevegelse gjennom musikken,
gjennom natten der vi må forbli

2 kommentarer
  1. Så digg med nye tusjer! Hva slags merke er det? Selv føler jeg meg fristet til å kjøpe det ene og det andre av fargeblyanter, tusjer og sånn hver gang jeg ser dødsfine “642”-tegninger på Instagram eller Deviantart! Nesten så jeg innbiller meg at jeg blir skikkelig god til å tegne bare jeg kjøper flere tegneverktøy 😉
   Fint dikt, forresten!

  2. Tusjene er Staedtler Triplus Fineliner (som jeg har best erfaring med) i en pakning med 36 farger, noe som gir et mylder av muligheter =D Og ja, blir fristet av tegneutstyr hele tiden selv, men nå tror jeg at disse vil være nok for en stund 😉 Ellers fint at diktet falt i smak, takk!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg