Smakebit på søndag, fine innkjøp og annet av interesse :)

Heisann! Det er søndag, livet er fint og ååå, denne helgen har vært super. Men det skal jeg komme tilbake til. I første omgang tenkte jeg herved å være med på smakebit på søndag og boka jeg leser for øyeblikket er denne:

Det er boka “One more thing” av B.J. Novak og ååå, jeg liker denne boka skikkelig godt. Jeg kjøpte den i går i København, det er en samling korte historier og forfatteren står ellers også bak boka “The book with no pictures” (som er blant de mest geniale billedbøkene jeg vet om). Og altså angående “One more thing”, jeg føler at jeg har litt rar sans for humor og det er sjelden at noe virkelig er min humor, men denne boka er det til gangs og det er så kos. Bladde en del i den i går og leser på den nå og det er så fornøyelig og underholdende og mens det er mange forfattere som skriver bedre og klokere så føler jeg at denne boka og jeg er på samme planet i enormt stor grad, noe som igjen gjør at jeg fryder meg mens jeg leser og nyter hvert sekund. Her er noen smakebiter siden denne boka inneholder noen veldig korte historier:

“The Literalist’s Love Poem

Roses are rose.
Violets are violet.

I love you”

Og

“War

The two children began a game of war. ‘This is a good idea,’ thought both children. ‘Soon, I will win. Then the game will be over, I will be happy, and we can both go do other things.’ But no matter how many times they played war, the always forgot how tedious, how tiresome, how emotionally delibitating, how devoid of reward, and how maddeningly left to chance the game was; and how they always regretted having started the contest well before the time it was over. In that way, it wasn’t too unlike the game of bridge.”

Også er det en novelle som heter “Julie and the Warlord” og en novelle om haren i historien om haren og skilpadden som er geniale og jeg har fortsatt en hel del historier igjen å lese og ååå, denne novellesamlingen er veldig trivelig å lese på, den har truffet meg skikkelig 🙂 

Flere smakebiter finner man i dag hos Betraktninger.

*

Ellers var jeg en kort tur til København denne helgen og glemte helt å ta bilder underveis. Men jeg hadde det i alle fall veldig trivelig, koste meg med god mat og snacks og endte opp med noen fine innkjøp som blant annet innebærer at jeg nå er ferdig med julegave til både moren min, faren min og broren min før november en gang har begynt. Det er riktignok ikke pakket inn, men likevel, jeg føler meg flink. I tillegg har jeg shoppet litt til meg selv og en ting er boka jeg bablet om lenger oppe i dette innlegget. De andre tingene er dette:

“Carry on” av Rainbow Rowell hadde jeg egentlig planer om å vente med å skaffe meg til etter eventuell seier på Nanowrimo, men så ombestemte jeg meg siden den ropte sånn på meg fra bokhyllene og jeg har så lyst til å få lest den snart. Tantrix Match er et tantrix og sudoku-aktig spill for en person der man har brikker som må passe sammen på et brett og så er det 12 oppgaver og flere løsninger på hver av dem. Med andre ord er det hjernetrim av den typen jeg kan kose meg med i timevis så det er jo flott. 

Ellers tenkte jeg da jeg entret Fona at det egentlig var litt dumt å kjøpe filmer siden jeg strengt tatt ender opp med å se på Netflix langt oftere enn jeg ser på filmene mine. Dette resulterte selvfølgelig i dette innkjøpet:

Det er “A Winter’s Tale” (visstnok en veldig romantisk eventyrfilm og jeg er litt usikker på den, men det er sikkert god underholdning), “Familien Beliér” (fransk film jeg hadde veldig lyst til å se alt da den gikk på kino og som jeg syns høres innmari fin ut), “One Chance” (fin film om Paul Potts med James Corden i hovedrollen som jeg har sett, men som jeg likte ganske godt og som dessuten kostet kun 29.90 danske kr og da var det en veldig lett beslutning) og “Sangen fra havet” (heter “Song of the Sea” på engelsk og er en helt nydelig animasjonsfilm som jeg så i våres og ble veldig glad i, den går forøvrig på kino i Norge fra 30. oktober og jeg anbefaler alle å sjekke den ut). Jeg har nye filmer 🙂

Ellers har jeg Maltesers og snacks i skapet og i en ideell verden klarer jeg å ha igjen noe væffal av dette når november kommer og Nanowrimo-proviant alltids kommer godt med.

Med andre ord har jeg hatt en ganske så fin helg så det er jo bra. 

*

Men da tenkte jeg å avslutte dette innlegget med en veldig fin reklame for Barbie (av alle ting) som jeg oppdaget i stad: 

 

Helt uavhengig av hva man syns om Barbie så har denne reklamen et veldig fint og feministisk budskap og det er en skikkelig søt og sjarmerende reklame i tillegg så yay. Absolutt verdt å se 🙂 

Da skal jeg se opptak av gårsdagens Stjernekamp og slikt og så kommer neste innlegg tirsdag eller onsdag. Vi bables!

8 kommentarer
  1. Endelig en Barbie-reklame som er bra! Vanligvis er det mye “Gisp! Se hvordan kjolen hennes blir til fem forskjellige antrekk! OMG!” 🙂
   Artige smakebiter, forresten. Minner litt om “This is a book” av Demetri Martin, som jeg likte veldig godt.

  2. Så fint at jeg ga deg lyst til å lese novellesamlingen og ha en finfin uke selv, astridterese 🙂 Og ja, ithildancer, det er faktisk en svært god Barbie-reklame og det er jo litt gøy. Skal researche “This is a book” av Demetri Martin 😉

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg