Ymse ting og tang i det karolinske liv :)

Heisann! Livet er fint fordi jeg har én ting jeg gruer meg til i år og det er tannlegetime på torsdag og om under 48 timer er det jo over. Og det som bekymrer meg mest med tannlegetimen er faktisk det at jeg egentlig ikke har bekymret meg så mye, jeg har levd i nuet, funnet på andre ting og husket at det som regel pleier å være max et hull eller to og selv det har jeg ikke hatt siden 2013. Og tenk om det at jeg ikke bekymrer meg betyr at jeg burde ha bekymret meg, på samme måte som det alltid går bedre med folk på talentkonkurranser på tv om de har litt nerver på forhånd? Konklusjon: hjernen min er rar! 

Ellers så har det ikke skjedd så mye spennende, men jeg liker boka jeg holder på med for tiden veldig godt (anmeldelse kommer nok i mitt neste blogginnlegg), jeg koser meg veldig mye med Mario & Luigi: Paper Jam til Nintendo 3DS og jeg har endelig fullført fargeleggingsprosjektet jeg har holdt på med i hele år:


Av ymse grunner er jeg for øvrig litt usikker på om jeg skal skaffe Wii U eller ikke for av ymse grunner så har jeg faktisk råd nå, men jeg tenkte uansett å vente til neste uke før jeg kjøper noe som helst. Unntaket er cd-rom for å se dvd-er, det kjøper jeg nok alt til helgen. Helgen blir ellers super fordi jeg sannsynligvis har tenkt meg på kino, men jeg har muligens noen andre helgeplaner også så hva som skjer der kan jeg ikke si noe sikkert om før fredag (da neste blogginnlegg mest sannsynlig dukker opp). Her  er noen andre fine ting:

– Jeg skal på teater 30. januar og se “Tenk om” på Det Norske Teater og deretter skal jeg på teater 6. februar og se “Märtha: The Musical” på Latter (første forestilling jeg noen gang vil se på Latter, blir spennende) og det betyr to sikre musikalplaner for i år. Yay!

– Jeg fant denne konkurransen og deltar nå med dette bidraget, et bidrag jeg ble veldig fornøyd med:

‘Ærede forsamling

Jeg vil med dette melde mitt kandidatur som president av Verden. Kan Trump bli presidentkandidat så kan jeg og jeg har fordelen i at jeg smaker himla godt og om jeg er sur så er jeg det på den gode måten, på “må bare spise en til”-måten. Verden trenger en brusflaske til å forene dem, et surt, syrlig og herlig godteri som kan skinne frem som et fremragende eksempel på hva man kan få til hvis man er et godteri som virkelig ser muligheter og som finner noe å feire bortimot uansett. Jeg vil bli en president som ler ondt i ny og ne, men kun fordi det er veldig gøy og det nærmeste man kommer å le på en snill måte er den trillende perlelatteren til feer som prøver å spise shave ice på egen hånd, noe som er under min verdighet lattermessig sett. Jeg vil bli en president som lar hver dag være lørdag og oppfordrer folk til å unne seg brusflaskegodteri selv om det bare er tirsdag fordi man fortjener det. Jeg vil være en president som beslutter at hele verden er en musikal slik at man rett og slett skal danse rundt og bryte ut i musikalnumre helt uten videre hvis man får skikkelig lyst til det mens man sitter på f.eks. t-banen. Og jeg skal være sur, men brusende, syrlig, men finurlig, jeg skal være episk og kul og genial og gjøre all kollektivtrafikk gratis i samme slengen bare fordi man kan det når man er president, da er det faktisk helt lov.

Med andre ord: stem på meg, jeg kan være brusflasken i deres liv!’

Nå krysser jeg fingrene for flaks siden det hadde vært moro å vinne masse godteri 😉 

– Hunchback of Notre Dame-musikalcd kommer ut på fredag og jeg obsesser allerede og håper det dukker opp på Spotify pronto pga. ting som dette:

Ååå, Michael Arden, skikkelig søt og skikkelig talentfull, dette er innmari flott <3

Og dette innlegget var kanskje ikke det mest spennende i verden, men forhåpentligvis var det fornøyelig og jeg har det fint om man altså ser bort i fra at jeg gruer meg (antakelig unødvendig) til tannlegen på torsdag. Neste innlegg kommer altså mest sannsynlig på fredag og da kan jeg anmelde awesome “Wolf by wolf” som er temmelig fantastisk på temmelig mange måter. Vi bables!

6 kommentarer
  1. Lykke til på tannlegetimen! Det går nok fint, har inntrykk av at du pleier å klare deg ganske bra på denslags. Som du sier, snart er det over likevel. Og så er det lov å belønne seg sjøl ved å for eksempel kjøpe en ny DVD eller noe sånt etterpå 😉
   Flott fargelagt! Og kreativ løsning på konkurransen!

  2. Takk for lykke til-ønskninger, det går nok fint og tenk for en lettelse det vil være når det er over 🙂 Og fint at det var flott fargelagt og at løsningen min på konkurransen var kreativ. Yay!

  3. Håper det går bra hos tannlegen! Takk for et kreativt og fargerikt innlegg! 😀 (Det minner meg om at jeg har noen tegnebøker liggende, hmmm.)

  4. Det går nok fint, jeg bare er flink til å bekymre meg masse for ting som tannleger og leger og sånt på forhånd. Og fint at innlegget var kreativt og fargerikt og falt i smak 🙂 (Og heie tegnebøker, syns det absolutt er verdt å holde på med!)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg