En ærlig liste og slikt :)

Heisann! Det er onsdag, livet er fint og til helgen skal jeg visst en liten tur til Gøteborg med faren min og det blir trivelig (og jeg skal prøve å ikke shoppe for mye siden jeg har mer lyst til å ha penger nok til spontane teaterbesøk etter påske eller noe sånt, men vi får se hva som skjer). Ellers har jeg brukt de siste dagene til litt Nettflix-frustrasjon og å laste ned ting som jeg allerede nå har bestemt meg for å slette og avbestille siden det får internett til å klikke. Og jeg orker ikke gå for mye inn i detaljer, men ting virker nå, samtidig som jeg innser at jeg kanskje snart vil miste muligheten jeg har hatt til å se kanadisk eller amerikansk Netflix. Vi får se hva som skjer. Ellers er det ikke så veldig mye nytt og spennende å melde, men jeg koser meg med påskekrimmen min og kommer til å poste den her på fredag morgen mest sannsynlig (skal skrive den ferdig i løpet av dagen om alt går etter planen). 

Her er ellers det første fullførte verket i min nyeste fargeleggingsbok:

Ja, jeg har like dilla på fargelegging <3

*

Men jeg fant en liste-utfordringsdings her: http://overtenking.blogspot.no/2016/03/en-rlig-liste.html og følte for å svare på den. Håper det er av interesse og så bables vi på fredag da jeg kommer til å poste en bekymrende lang påskekrim (skriver på den og det har tatt meg syv sider før jeg har kommet til krim-delen av påskekrimmen). God fornøyelse!

En ærlig liste-utfordring jeg fant

 

Når gråt du sist, og hvorfor?

 

Jeg har faktisk ikke grått på en stund, men jeg fikk tidvis tårer i øynene da jeg så Rent på Lørenskog Kulturhus rett og slett fordi det var så tilfredsstillende og fint og jeg kjente på hvor mye jeg virkelig elsker å være på teater.

Nevn tre ting som du avskyr:

 

Egentlig avskyr jeg ikke noe, på samme måte som jeg sjelden oppriktig hater noe fordi det er et så sterkt ord. Med det sagt så finnes det ting jeg sterkt misliker og tre av disse tingene er:

 • Når internett klikker
 • Kommentarfeltet på Nettavisen, det virker som om det er der det er flest av de menneskene jeg er intenst fundamentalt uenig med (kommentarfelt i det hele tatt bør i stor grad unngås)
 • Å dra til tannlegen (pleier sjelden å ha hull, men gruer meg like mye hver gang likevel, selv om tannlegen min er skikkelig ålreit)

 

Hvordan var du på barneskolen?

 

Jeg var hun som var dypt misunnelig på en annen jente i klassen fordi hun hadde sterk pollenallergi og fikk være inne i friminuttet (jeg har senere innsett hvor heldig jeg er som ikke er allergisk mot noe) fordi jeg hadde lyst til å sitte innendørs og lese og fordi jeg ikke skjønte poenget med frisk luft ordentlig før jeg nærmet meg tyveårene. Jeg var videre (og er av og til fortsatt) den upraktiske kombinasjonen av å være bedagelig og perfeksjonistisk samtidig, jeg fikk ofte høre at jeg var gullungen til lærerne fordi jeg trivdes bedre sammen med dem enn jevnaldrende, jeg endte ofte opp med å få kjeft for å pakke for mye bøker i sekken min og tidvis lese i smug i kjedelige skoletimer og jeg var ellers en veldig blid og kreativ dagdrømmer som levde i min egen verden. I bunn og grunn er jeg altså i stor grad mye av den samme som jeg var i min barndom.

 

Hva stresser deg?

 

Når ting må skje fort og jeg ikke er i kontroll over situasjoner.

 

 

Nevn tre ting du elsker:

 

 • Litteratur
 • Musikaler
 • Hockey Pulver, svenske sjokoladeboller og te

 

Hvordan tror du andre oppfatter deg?

 

Jeg tror folk oppfatter meg som ganske blid og koselig og siden jeg er litt rar og kreativ og tenker mye merksnodig kan jeg sikkert være litt underholdende også.

 

Hvordan oppfatter du deg selv?

 

Jeg liker meg selv. Jeg kan irritere meg over meg selv og føle meg skikkelig teit og håpløs, men når alt kommer til alt så syns jeg at jeg er en ganske kul og naturlig person som er flink til å finne ting å glede seg over eller være entusiastisk over og jeg liker også at jeg sjelden er sur eller lei meg lenge om gangen, jeg finner alltid oppmuntringer etter hvert.

 

Nevn en type situasjon som du finner utfordrende:

Jobbintervjuer og særlig når jeg må fortelle om meg selv og nevne positive og negative egenskaper. Jeg er heller ikke noe god på smalltalk og jeg syns generelt sett at det er mye som hadde vært lettere om det foregikk skriftlig i stedet for muntlig.

Når synes du selv at du er vakrest?

 

Siden jeg syns andre er vakrest når de brenner for noe eller gjør noe de virkelig elsker betyr jo det kanskje at jeg selv er vakrest når jeg ser flotte musikaler eller babler i vei om skriveprosjekter kanskje 😉 Men vakker er jo igjen et ganske sterkt ord og ikke et ord jeg egentlig forbinder med meg selv. Sjarmerende og søt kan jeg nok være, men vakker er forbeholdt andre.
 

 

Hva lo du sist av?

 

Min egen særdeles tørre humor da jeg fortalte salatvitsene mine på spillkveld på fredag, salatvitser som er helt håpløse, men som jeg personlig liker ganske godt og som går som følger:

 

Hva kledde ruccula-salaten seg ut som på Halloween?

Svar ? Grev Druccula

Og

Hva kalte spinaten seg for da den startet sangkarriere og hva slags musikk spilte den?

Svar ? Spinatra og storband 😉

 

Er det noe du funderer ofte over?

Massevis. Kommer ikke på noen gode eksempler på sparket, men har fundert over himla masse snodig opp i gjennom.
 

 

Tre ting du er redd for:

 

 • Å miste noen av dem jeg er aller mest glad i
 • Ild og høye lyder (takler fyrverkeri dårlig av nettopp den grunnen og er generelt sett overfølsom overfor støy, dette bidro også til at jeg var ganske skeptisk overfor ballonger da jeg var yngre fordi det alltid fantes en mulighet for at de ville sprekke og skremme meg siden jeg også er temmelig skvetten og lettskremt)
 • Hvordan det skal gå om jeg en dag får kjæreste i og med at jeg ikke har noen erfaringer i det hele tatt og de fleste har noe erfaring med sånt når de har fylt 30, at folk etter hvert skal begynne å forvente at jeg skriver mer modent og voksent og leser mer bøker med voksne som målgruppe etter hvert som jeg blir eldre, at det er en flakskvote og at min skal ende opp med å ha blitt brukt opp før jeg har rukket å ha flaks nok til å få fast jobb eller bli forfatter eller vinne konkurranser på nettet igjen eller slikt

 

Nevn et eller flere yrker som du tror du hadde passet dårlig til:

 • Å jobbe i barnehage selv om mange pleier å si at det burde passe meg, nettopp fordi jeg kjenner flere førskolelærere og vet at det ikke handler om å bare være barnlig og glad i barn, men at det bør være en lidenskap og noe man virkelig er interessert i og det er ikke jeg. Med det sagt så jobber jeg gjerne med eldre barn eller ungdommer og å jobbe med barn i form av å skrive barnebøker gjør jeg med glede
 • Tannlege
 • Tømrer eller rørlegger eller annet der man bør være veldig praktisk anlagt, noe jeg i liten grad er
 • Yrker som krever at man er veldig god i matte og flink med tall
 • Profesjonell idrettsutøver (av naturlige grunner, jeg er veldig lite sportsinteressert)
   

Nevn et eller flere yrker som du tror du hadde passet bra til:

 

 • Bokhandel. Ååå, jeg vil!!!
 • Butikkansatt generelt sett
 • Forfatter
 • Oversetter av musikalsanger (og å skrive musikaler eller skrive låttekster for musikaler)
 • Scenograf kanskje
 • Illustratør (evnt. å tegne masse tegninger og lage fargeleggingsbok selv signert Karoline)
 • Anmelder av musikaler, bøker og animasjonsfilmer
 • Ond superskurk (sånn hvis jeg slapp å gjøre noe som helst ondt og bare kunne ha en hemmelig leir, le ondt og synge skurkesanger á animerte Disney-filmer)
10 kommentarer
  1. Fin liste og fine svar! 🙂
   Når det gjelder Netflix-frustrasjonen, gjetter jeg på at du kanskje benyttet deg av Mediahint for å få amerikanske Netflix? Det har vært så mye problem med Mediahint siden sommeren at jeg har gått over til Hola, som er mye bedre.

  2. Bruker Hola som jeg syns er mye bedre selv, men det virker som om Netflix begynner å bli strengere angående det også. Men det ordner seg, i verste fall bruker jeg norsk Netflix selv om det er dårligere utvalg. Og fint at listen falt i smak og at svarene var fine 🙂 Takk for kommentaren!

  3. Ser nå at jeg glemte å “signere” da jeg kommenterte tidligere :p
   Og ja, du har visst rett i at Netflix er blitt mer streng, jeg skulle nettopp se noe på amerikanske Netflix, men ble blokkert uansett hva jeg gjorde :/ Hmf… Utrolig teit med “grenser” på internett!

  4. Det er du som er anonym, aha! Og ja, grenser på nettet er kjempeteit, men jeg prøver å tenke at det gir meg mer tid til andre ting enn å sitte på Netflix i timesvis, dessuten kan det jo hende det bedrer seg på sikt 🙂

  5. Fine svar! Denne lista låner jeg 😉 Ser at vi er ganske like når det gjelder mange forskjellige ting, jeg er for eksempel også overfølsom overfor lyd, noe som gjør at jeg ikke klarer å støvsuge, og må bruke hørselvern når jeg bruker kjøkkenutstyr som bråker, som blendere og kjøkkenmaskiner.

  6. Fint at lista og svarene falt i smak, bare å låne liste i vilden sky (lånte den jo selv). Og kult at vi er like på mange punkter, jeg er dog ikke der at jeg må bruke hørselsvern når jeg bruker kjøkkenutstyr, men så bruker jeg heller ikke så mye kjøkkenutstyr uansett da.

  7. Fin liste. Kan godt hende jeg også låner den. 🙂 Lister er moro og minner meg om bloggbarndommen mello 2003 og 2005. Da var det listemodus, FTW. og det er ektra moro å lese svarene dine. 🙂

  8. Hei igjen. Lenge siden siden sist nå. For en nydelig tegning, med masse skarpe å fine farver. Den likte jeg kjempegodt. Leste listen din å det er masser av punkter der jeg kjenner igjen deg på. Du vet nok at du er litt merkelig og at ikke alle skjønnwr helt hvorfor(inkludert meg selv)Håper du har det fint og at du koser deg i vårværet. Du kan gjerne få pollenalergien min å sitte inne så kan jeg være frisk å nyte utelivet. Lykke til videre isåfall. Klem fra meg.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg