Der jeg deler noen bilder fra en helgetur til Gøteborg og sånt :)

Heisann! Det er påske, jeg har ferie og denne uka skal jeg kose meg med spaserturer og Teknisk Museum og kino antakelig og ja, generelt sett ha det fint 🙂 Dessuten har jeg skaffet meg påskenummer av både Se & Hør og Hjemmet fordi jeg liker å ha litt underholdningslesestoff i ferier så yay. Ellers har jeg nå for første gang opplevd å bli plagiert siden jeg på en av konkurransene jeg er med på Facebook svarte med å finne på ny tekst til en sang for å skille meg ut og så i går oppdaget at noen rett og slett hadde kopiert innholdet i hele kommentaren min og posta det selv. Hun har tatt bort kommentaren sin nå da etter at jeg ønsket henne god påske og ba henne sende en tanke i min retning om hun vant siden hun da ville ha vunnet med min tekst. Og en del av meg tok det jo egentlig litt som et kompliment, men samtidig så hadde det jo føltes kjipt om noen faktisk hadde vunnet med min tekst og når de trekker vinner så vil altså ikke det skje. Uansett vet jeg ikke helt hvordan man skal reagere på slikt og alt tyder uansett på at det bare var en misforståelse. 

Nok om det. Livet er fint (selv om det føles litt irriterende at Netflix har blitt strengere slik at jeg bare får brukt den norske versjonen som har mye dårligere utvalg) og jeg har til og med endeligvis kommet litt inn i Majora’s Mask 3DS som til nå har vært et Zelda-spill jeg ikke har fått særlig bra til i det hele tatt. I tillegg var jeg i Gøteborg en tur med faren min i helgen og det var så koselig og nå tenkte jeg å dele litt bilder fra turen:

Bilder fra Gøteborg

I Gøteborg var jeg og faren min fra lørdag til søndag, to dager som ble brukt til shopping, å spise god mat på restauranter og for min del å besøke Universeum som er yndlingsmuseet mitt. Og jeg hadde et mål om å ikke shoppe for mye, men fikk likevel kjøpt meg et nytt skjørt (som føles litt mer kort og tettsittende enn jeg er vant med, men som er veldig fint), to røde t-skjorter, Maltesers-kos og ikke minst, tre nye bøker. Bøkene er “Mördarens Apa” av Jacob Wegelius (visstnok oppfølger til “Legenden om Sally Jones” som jeg leste og likte skikkelig godt for noen år siden, “If I fall, if I die” av Michael Christie (bok jeg har sett på Tanum flere ganger og fundert på å kjøpe og som jeg derfor endelig skaffet meg på lørdag) og “The last wild av Piers Torday (bok 1 i en triologi som høres veldig interessant ut og som jeg trenger å få lest slik at jeg kan låne bok 2, som er den boka i serien hovedbiblioteket har til låns, etter hvert). Det er svært sannsynlig at disse bøkene vil anmeldes så snart jeg har fått lest dem.

I Gøteborg var det ellers ingen snø og veldig fint vær <3

Det var en dinosaur utenfor Universeum 🙂

Og her kommer til slutt noen bilder fra Universeum og jeg tok flere, men jeg bestemte meg for å poste et lite utvalg (og siden jeg er snill og hensynsfull har jeg for anledningen besluttet å ikke poste bildene jeg tok av slanger og edderkopper siden det er dyr jeg finner veldig fascinerende så lenge de er bak et glass, men samtidig er dyr mange ikke liker bak glass heller). 

Uansett var det en fin liten tur så yay!

*

Men da tenkte jeg å avslutte dette innlegget med et lite dikt for å feire at det er poesiens dag og da velger jeg å dele mitt definitive yndlingsdikt som onkel A har skrevet som kjøleskapspoesi og som er et av ikke særlig mange dikt som jeg kan utenat:

“I fluff my apparatus

mad with hot wax

a symphony of wind and summer

how will the frantic sun rock”

*

Neste innlegg kommer nok enten onsdag eller torsdag så da bables vi 🙂 God påske!

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg