Dyr på E, smakebit på søndag og kunstløpsfinheter :)

Heisann! I går var jeg på spillkveld, spiste lunsj på Peppes og tittet rundt i butikker (blant annet sammen med moren min med det resultat at jeg nå har både ny jakke og nye sko som det kanskje dukker opp bilde av senere). Og i dag har jeg trent, gjort husarbeid og vunnet to runder Maxi-Yatzy, men ellers bare slappet av, noe som for så vidt er fint det og. Uansett er livet ålreit, godt hjulpet av at jeg skrev et dikt på fredag som noen på Diktkammeret kalte på høyde med Gro Dahle (noe jeg tar som et skikkelig kompliment siden hun er en av mine favorittpoeter). Diktet kan jeg like godt dele nå før jeg fortsetter kalaset (og det inneholder dessverre ikke enhjørninger selv om kommentatoren også minnet meg på at det så absolutt er et finfint dyr på E, men jeg håper det er fin lesning lell):

Dyr på E 

E for elefanter
esler og edderkopper

snabler, snøft og minst syv ben for mye 

eller kanskje eplemaur
eskerotter og eventyrbiller

som en naturlig forlengelse 
av alt en E kan inneholde
i tillegg til epler, esker og eventyr

*

Ellers tenkte jeg nå å være med på smakebit på søndag igjen og boka jeg nettopp har begynt er denne:

Den heter “Wuvable Oaf”, er en grafisk roman skrevet av Ed Luce (jeg har lest veldig mange grafiske romaner i år) og handler om en tidligere wrestler kalt Oaf som bor i San Francisco, lytter masse til Morrissey og bor sammen med en masse katter. Også leter han etter kjærligheten og er særlig fascinert av Eiffel som er hovedvokalist i, la meg sitere fra Goodreads, “black metal/queercore/ progressive disco grindcore” bandet Ejaculoid og så består boka av små historier om gay love, musikk, katter og Oaf sin familie og slikt ut i fra det jeg har lest om den og det høres ganske fascinerende ut.

Og dette er ellers et av de tilfellene der jeg lånte en bok jeg aldri hadde hørt om i det hele tatt på biblioteket kun fordi coveret er så skjønt. For ååå, dette coveret, det er noe himla adorabelt ved å se en tidligere wrestler omringet av en hel haug med katter og jeg har ikke lest så mye av boka enda, men det virker som en sjarmerende bok som så absolutt vil være fornøyelig så yay!

Her er en smakebit:

Her har kattene på den forrige siden slikket rundt på Oafs særdeles hårete kropp og så spytter de ut hårballer og sånt på den i ettertid. Og det er for så vidt ikke et så søtt syn, men det er på en måte søtt likevel for det understreker liksom at denne boka vil være ganske sær og original på en måte som gjør meg nysgjerrig på resten. 
 

Flere smakebiter kan man finne hos Flukten fra Virkeligheten.

*

Ellers var det VM i Kunstløp for noen uker siden. Av ymse grunner fikk jeg ikke sett det når det gikk, men i ettertid har jeg funnet noen høydepunkter. Som Ashley Wagners kortprogram som var skikkelig stilig og med masse attitude og sjarm:

Og Yuzuru Hanyu sitt kortprogram som er rett og slett vakkert:

*

Men da kan mer kunstløp, mer litterær babling og mer babling generelt sett spares til senere anledninger. Neste innlegg kommer om noen dager tenker jeg så da prates vi og god fornøyelse =D

7 kommentarer

Siste innlegg