Bilder fra 17. mai og andre pinsedag og noen kule ting som er litt herlige :)

Heisann! Egentlig går det litt i mot mine prinsipper å ha to eller flere ukommenterte innlegg etter hverandre, men det får så være og uansett spiller det jo egentlig ikke så veldig stor rolle. I alle fall har de siste innleggene mine i hovedsak dreiet seg om MGP (føl dere fri til å titte på innleggene om dere ikke har lest dem om dere er veldig nysgjerrig på hva jeg tenker om ditt og datt MGP-messig sett) og en del av meg syns det er litt synd at MGP-sesongen er over for i år siden jeg syns det er så herlig, men samtidig betyr det bare at vi er enda nærmere sommeren og det er jo absolutt verdt å feire. På samme måte som man kan feire at det har vært mye herlig vær i det siste (selv om Yr og Storm ikke virker så optimistiske hva angår helgen på Østlandet, men jeg satser på at de tar feil siden oppholdsvær vil passe meg mye bedre), man kan feire at jeg leser mye fint for tiden og man kan feire at jeg fant en reserveløsning da greia jeg har brukt i det siste for å kunne se britisk og amerikansk Netflix i stad sluttet å funke som gjør at ting funker igjen (Netflix, slutt med sånne regler for proxy-greier og slikt, når jeg betaler nærmere 100 kr for noe hver måned fortjener jeg å kunne se mer enn kun det som tilbys på norsk Netflix syns jeg). 

Men nå tenkte jeg først å dele noen veldig fine ting som er helt geniale.

Først vil jeg dele denne:

Det er sånne små intervjugreier med de nominerte til Tony Awards 2016 og det er så underholdende og søtt og fint og jeg liker disse menneskene så godt, jeg har skikkelig lyst til å bli venner med dem alle som en (og da særlig Lin-Manuel Miranda og Sara Bareilles) <3

Ellers er dette noe av det mest morsomme i verden:

Det er en mann og en dame som leser bøker med falske forsider på t-banen og så er moroa at disse bøkene har veldig artige titler og forsidebilder og slikt sånn at de andre på t-banen blir skikkelig forvirra. Ideen høres kanskje ganske så enkel ut, men den er samtidig i like stor grad direkte brilliant 😉

Da tenkte jeg å bruke resten av dette innlegget til litt litt bilder fra andre pinsedag og 17. mai og litt tanker om hvordan de dagene var. Så da setter vi i gang:

Oppdrag: 16ende og 17ende mai 2016 =D

Andre pinsedag var en tilsynelatende alminnelig mandag som ikke var så alminnelig likevel siden det var en fridag med stengte butikker og muligheten til å gjøre hva enn man ville. Det jeg ville var å dra på kafé og det gjorde jeg der jeg koste meg med kakao og kanelbolle og å sitte og lese, fargelegge og sjekke nettet på mobilen min i ny og ne. Etter at det var gjort dro jeg videre til Botanisk Hage og tok bilder:

Det er så pent i botanisk hage <3 

Senere dro jeg hjem en tur, begynte på en ny bok (som jeg i dag, to dager senere, allerede har lest ut fordi jeg er flink) og dro deretter til sentrum der jeg møtte besteste onkel A og kuleste Mr. D (karolinske kallenavn for onkelen min og hans samboer) og vi dro på indisk restaurant og det smakte fantastisk =D Så dro jeg hjem for kvelden, fornøyd med en mandag der jeg hadde gjort veldig lite fornuftig og egentlig bare kost meg.

Så kom 17. mai (hurra) og det skal innrømmes at jeg var litt skeptisk på forhånd. For jeg trives veldig godt i eget selskap, men det er noen dager som 17. mai og Nyttårsaften der jeg tenker at det nok er mer praktisk om man har kjæreste eller masse venner og/eller familie å tilbringe dagen sammen med fordi de kan føles litt ensomme siden de fleste tilsynelatende har planer og ting å finne på. Heldigvis fikk jeg truffet moren min og spilt Maxi-Yatzy (som hun vant) og et ordspill jeg ikke husker navnet på (som jeg vant) med henne, i tillegg til at vi tok en spasertur sammen og det var fint. Og ellers fant jeg på noen andre ting på egenhånd og hadde det oppriktig koselig underveis med å dra innom Vestli Skole (for å spise et kakestykke, kjøpe en Pepsi fordi de, hørt på maken, ikke solgte Cola og hilse på noen kjente og slikt) og deretter dra til Hasle Skole der det var virkelig supert. Der prøvde jeg meg på kakelotteri (som jeg ikke pleier å vinne på) og vant dette:

Det er en kurv full av ristopper og jeg har fortsatt masse igjen =D

I tillegg sto jeg en halvtime i kø og det var skikkelig verdt det for popcorn-en de solgte på Hasle Skole smakte helt fantastisk, jeg tittet litt rundt og jeg fikk lyttet til korpsmusikk i to minutter før jeg mistet interessen. 

Deretter dro jeg til Grønland der det var fullstendig kaos og jeg fikk kjøpt supre ting som salte drops og en Sprite til kveldskos og litt mindre supre ting som et lite popcorn-beger som ikke hadde noe smak i det hele tatt (et problem jeg løste ved å snike til meg saltposer fra Max) før jeg dro hjemover. Uansett fikk jeg spist mye godt av det usunne slaget, jeg fikk nyte sola, jeg fikk spilt spill og jeg greide å unngå å være i sentrum når det var supermasse mennesker og det er jo en suksess det. 

Så konklusjonen er at det var en ganske så fin dag selv om jeg tror det nok er en dag som generelt sett funker best for familier og slikt. Og hvem vet, kanskje jeg har mer planer neste 17. mai, det vil tiden vise. Og har jeg ikke flere planer så er bare å besøke Hasle Skole i seg selv en finfin ting siden de har innmari god popcorn og det går an å få 333 på kakelotteri 😉

*

 

 

4 kommentarer
  1. Ah, så fine bilder. 17 mai satt jeg i en eplehage og hvilte og nøt varmen og roen. 🙂 Når det gjelder MGPinnlegg så ja du vet meg og dem og dersom jeg ikke har noe å si så kommenterer jeg heller ikke.
   Ha en fin dag.

  2. Ser den (angående MGP-innlegg altså, det er jo smak og behag) og takk for kommentar her i alle fall. Fint at bildene falt i smak og det høres ut som om du hadde en trivelig 17. mai og det er jo supert =D Ha en fin dag selv!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg