Dette er fint og dette er fint og dette er fint og dette er fint osv.

Heisann! I det siste har livet vært veldig fint, godt hjulpet av ymse finheter som har dukket opp. For det første har jeg hatt flaks de siste dagene og i går vant jeg billett til The Lulu Show som jeg skal se klokka 21:00 på fredag (noe som riktignok innebærer å endre litt på planene for Oslo Kulturnatt, men det tar jeg bare med et smil) og i stad vant jeg 50 kr på panteautomat 😉 For det andre brukte jeg i går endeligvis en del penger jeg fikk til bursdag i juni og som jeg har spart i noen måneder på å skaffe noen skikkelig fine klær:

I første omgang elsker jeg t-skjorten, men jeg er også veldig fornøyd med å ha skaffet meg genseren og skjørtet (har trengt flere lange skjørt og dette var optimalt i så måte).

For det tredje har det dukket opp en ny trailer for Moana (Disneys neste storslagne animasjonsfilm som jeg gleder meg sååå mye til å se):

Den ser så brilliant ut <3

Ellers så er dette skikkelig fint:

Det er Cynthia Erivo som fremfører Still Hurting fra en konsertversjon av musikalen “The Last Five Years” og det er så flott fremført.

Dette er også skikkelig fint:

Det er Helen Sjöholm som fremfører sangen Du måste finnas fra musikalen Kristina från Duvemåla som jeg skal se i konsertversjon på Lørenskogs Hus på lørdag (enda flere kulturelle planer, yay) og jeg innså plutselig i går at jeg altså vil kunne sitte i salen og se denne sangen bli fremført live på lørdag. Herre jemini, jeg gleder meg sånn <3

Også er dette fint:

Det er Grace VanderWaal med sin nye sang Clay. Spoiler: hun vant visst Americas Got Talent i går, det er ganske kult 🙂

*

Og verden er ikke bare perfekt, men dette er et innlegg om de fine tingene. Som kule ting på Youtube og andre finheter som er verdt å glede seg over. Og nå tenkte jeg å avslutte dette innlegget med et eksempel på Pokémon Prosa som er noe jeg har drevet litt med de siste månedene der jeg tar bilder av Pokémon jeg finner på Pokémon Go og så skriver jeg kortprosa basert på disse bildene. Det kan hende jeg vil dele mer Pokémon Prosa her senere, men i dag har jeg bare tenkt å dele et bilde og teksten jeg skrev til det bildet. Og det er ikke stor skrivekunst på noen som helst måte, men jeg har det gøy når jeg skriver sånne små tekster til Pokémon-bilder og det er jo det viktigste. God fornøyelse i alle fall og så kommer neste innlegg antakelig på søndag 🙂

Agent 160 syntes det var varmt. Det var en av de uendelige dagene da sola nærmest fløt på himmelen og man smeltet inn i skyggene mellom gatelyktene og trærne langs veien, akkurat en slik dag som var tilsynelatende harmløs, men hun visste bedre. Denne dagen var alt annet enn harmløs for den inneholdt et møte med en gammel kjenning hun trodde hun hadde beseiret for godt. Han lo en mjauende ond latter da han så henne, som for å si “ha! Du blir aldri helt kvitt meg, jeg er en Meowth og vel så uendelig som julisola.” Agent 160 nikket. Det stemte nok. Så smilte hun for han ble jo heller aldri kvitt henne.

 

3 kommentarer
  1. Kjempefin katte-t-skjorte! 😀
   Er veldig glad for at Grace vant America’s Got Talent-finalen. Ikke at jeg i det hele tatt har fulgt med på de andre deltagerne, men har vært stor fan av henne siden du posta en video med henne første gang. Hun har virkelig en helt unik stemme, og hun synger helt sinnssykt bra, særlig til å bare være tolv år! Dessuten virker hele henne som en kjempekul og laidback person, og jeg trur hun kommer til å nå veldig langt.

  2. Gleder meg veeeldig til Moana selv 🙂
   Så fint at katte-t-skjorta falt i smak og ja, Grace er veldig kul, har ikke fulgt så mye med på America’s Got Talent selv, men har sett alle opptrednene med Grace og hun imponerer veldig og virker som en veldig kul person som du sier og hun har stort potensiale 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg