Det julete gaveinnlegget =D

God jul! Akkurat som månedstrollene har jeg feiret jul og det har vært utrolig koselig <3 Ellers har det også skjedd noen andre skikkelig fine ting i det siste og det er for det første dette:

Jeg fant ut at Gatelykt-prosjektet mitt skulle være en av julegavene til moren min og spurte onkel A om han kunne skrive ut for meg og ååå, han skrev like greit ut flere kopier, la til innholdsfortegnelse og fikk det trykket som en ekte bok med flott forside og hele pakka. Se så fint det ble! Nå har jeg to nydelige kopier selv og da har jeg en som jeg kan skrive notater i (siden et av målene mine for 2017 er å redigere Gatelykt-prosjektet og gjøre det såpass flott at jeg kan sende det til forlag etter hvert) og en kopi som jeg bare kan fryde meg over <3 I tillegg har jeg vunnet ganske få julekalenderkonkurranser, men til gjengjeld fant jeg nylig ut at jeg er en av vinnerne på Musikkteaterforum sin julekalender som er den julekalenderen der jeg hadde aller mest lyst til å vinne siden premien er billett til utdelingen av Musikkteaterprisen 2017 (jeg var på Musikkteaterprisen 2016-utdelingen og det var basically den besteste og mest karolinske kvelden i hele 2016), noe som vil bli brilliant. Det vil være masse musikalskuespillere og andre skuespillere der jeg kan være hun teite som spør om autografen, det vil være priser og det vil være musikalske opptredener og annen geeky teaterglede så nå veit jeg at 2017 vil ha minst to fantastiske dager (den andre dagen er av ymse grunner 3. februar). Jeg har dessuten søkt på Aschehoug Forfatterskole (krysser fingrene), jeg er med på flere konkurranser der jeg fortsatt har håp om flaks og jeg kjøpte en tredje Flax-kalender på julaften der jeg vant 100 kr. Med andre ord er livet ganske så fint <3

*

Ellers har det altså vært julaften og før jeg kommer til gavene, som for øvrig er dette innleggets hovedfokus, tenkte jeg å poste dette som jeg fant for ikke så lenge siden og som er AWESOME!!! 

Det er en brilliant parodi på musikalen Hamilton der det handler om reinsdyret Rudolf =D Yay!

Men da kommer gavebilder altså og andre julete bilder:

Dette er “andre julete bilder” og er et bilde av det adorable juletreet hjemme hos broren min der vi feiret jul og gaver for Joakim, mamma, onkel A, D og meg 🙂 

Og her har vi omtrent alle gavene mine. Jeg fikk også tre pakninger Hockey Pulver (spist opp), to pakninger med knasetyggisgodteri (spist opp), gavekort på Kappahl til verdi av 500 kr, gavekort på Stovner Senter til verdi av 500 kr, til sammen 1700 kr (hei, shopping fremover), en fin genser (brukt og til vask), en flott jakke (hjemme hos mamma) og to fine luer (strikket av min særdeles kreative og flinke mamma) og to spill og en bok som jeg av ymse grunner skal se om jeg kan få byttet. Disse tingene er ikke med på bilder her. Nå skal jeg gå litt grundigere til verks angående gavene som ER med på bilder her.

Her kan vi en skoeske med noen knallrøde joggesko (en gave jeg fikk fra broren min og samboeren hans og regnet med å få siden broren min syns jeg burde ha noen ordentlige sko til å gå turer, noe som sikkert kan stemme), en eske med konfekt, sokker og almanakk og oppi den grå papirposen er det to par hansker, noe som alltids er kjekt å ha.

Her ser vi videre en “lær å tegne manga”-notatbok, en akvarellblokk, en blå notatbok som også(!) er laget av moren min (hun har et ikke-fullført prosjekt som vil gjøre at jeg vil få flere notatbøker av henne som hun lager selv så det er jo superkult) og en skisseblokk med to ulike papirtyper. Vi ser også brettspillet Blokus og Gradient-puslespill med 500 biter (hele puslespillet er et bilde som glir sakte fra grønn-ish til mer blåaktig farge så det vil nok være en skikkelig utfordring).

Sist, men ikke minst har vi VR-briller i papp som man skal bruke sammen med mobilen sin (og så laster man ned en berg-og dalbane-video på mobilen sin, legger mobilen inn i VR-brillegreia og så kan man bruke dem til å se det mens det føles som om man tar berg- og dalbane selv. Vi har en utrolig fin sekk her i tillegg (noe jeg også ønsket meg skikkelig siden sekken min er veldig slitt og det er veldig praktisk med sekk i stedet for veske hvis jeg skal ta med meg datamaskin et sted jeg drar), miniatyrmuseum og hele to pakninger med sjokoladeboller og en pose med salte drops. Attpåtil lovet moren min meg at vi skulle dra sammen på en musikal på nyåret (regner med at det blir “Jungelboken”, men ingenting er bestemt) og jeg fikk en veldig skjønt elefantlys som står i bokhylla (og ikke skal brukes som lys, men bare som veldig fin pynt) og en blomst som bor i leiligheten til moren min for øyeblikket.

*

Med andre ord fikk jeg veldig mye fint til jul og er utrolig glad og takknemlig. Og planene for de neste dagene er klare. I dag skal jeg trene (treningssenteret et ubemannet, men om man har medlemskort så er det ingenting i veien for førti minutter spinning mens man leser og spiser godteri med bittelitt bedre samvittighet etterpå 😉 ) og ellers bare slappe av. I morgen, tirsdag, skal jeg shoppe litt og se om de tingene som jeg ønsket å bytte kan byttes eller om det må beholdes (går helt fint om det må beholdes og altså, ting ordner seg lell) og bilder av ting jeg shopper i morgen kan sees i mitt neste blogginnlegg (spoiler: det kan hende det er temmelig kjempesikkert at jeg anskaffer minst en bok og et nytt spill til Nintendo 3DS væffal). Onsdag er det familiejulesammenkomst i Son (fetteren min som bor der har dessuten bursdag da) og det betyr nok pinnekjøtt (nam!) og torsdag kommer mitt neste blogginnlegg tenker jeg, sånn i tillegg til at det blir kinoplaner og kos, men det kan man jo komme videre tilbake til. Uansett har jeg nok av ting og tang å drive med i romjulen, det kan godt hende jeg setter i gang med å skrive nye historier om månedstrollene og ellers vil romjulen handle om å kose meg, å lese og å ha det karolinsk og trivelig =D

Fortsatt god jul alle sammen uansett og yay, gaver (og folk ble fornøyd med gavene de fikk av meg også så hurra for det)!

 

3 kommentarer
  1. Flott julefangst i år! Jeg har tenkt å skrive et lignende innlegg om noen dager antakelig 🙂 Og kjempefin gatelykt-bok! Utrolig kult gjort av onkelen din 🙂 Gratulerer med billettvinning, har sjøl ikke hatt kjempeflaks på julekalenderkonkurranser i år, men jeg har vunnet to is på Ben & Jerry’s og en pizza fra Pizzabakeren, så jeg får si meg fornøyd med det 🙂 Ellers har jeg også tenkt å søke på skriveskolen til Aschehoug, det hadde vært gøy om vi havna i samme klasse 🙂

  2. Ja, det var en fin fangst (og enda flottere nå siden jeg har shoppet masse i dag) og Gatelykt-boka ble så visst superfin <3 Lykke til angående Aschehoug Forfatterskole, hadde absolutt vært kult om vi kom i samme klasse ja 😉 Og takk, gleder meg til å ta den billetten i bruk!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg