Ditt og datt av interesse :)

Fine ting: Vaiana Masterclass i dag (gleder meg <3) og Musikalkompaniet på lørdag (sistnevnte er konsert på Chat Noir der fem dyktige musikalartister bruker halvannen time til å synge musikalsanger). Jeg har ellers skikkelig dilla på fargelegging og har skaffet enda mer utstyr og dette er begynnelsen på prosjektet mitt for øyeblikket:

På den negative siden har jeg følt meg litt uheldig i det siste fordi jeg hadde storslagne, episke planer om å dra på førpremieren til La-La-Land klokka 18:00 onsdag 1. februar, men da jeg skulle bestille billetten i går morges var det utsolgt. Og jeg har ikke mulighet til å se 21:00-forestillingen samme dag og premieren er ikke før 24. februar og jeg er litt skuffet. Og så var det et sånt kult arrangement på Kulturhuset i går der forfattere skulle snakke om hva de skrev som barn og det hørtes veldig interessant og inspirerende ut så jeg tok t-banen ned til sentrum og troppet opp ti minutter før det skulle begynne da det viste seg å være helt fullt slik at jeg måtte snu og dra hjemover og hele turen var bortkastet. Ja ja, ingen turer til sentrum er helt bortkastet siden to halvtimer med t-bane betyr to halvtimer med mulighet til å spille Pokémon, lese og trøste seg selv med å skrive tekster i notatboka si om å føle seg motarbeidet av skjebnen. Ting ordner seg jo, jeg bare takler skuffelser litt dårlig av og til. 

*

Det som dog ER kult er at jeg var så fornøyd med Oscar-nominasjonene, noe jeg skrev litt om her: https://www.facebook.com/Karolinsk/posts/10158153371730430 og en ting som er ganske artig er at jeg i mitt forrige blogginnlegg skrev om hvilke filmer jeg håpet ville bli nominert til beste animasjonsfilm og fire av de fem jeg håpet på ble det (og den som ikke ble det var den som jeg uansett trodde litt at ville hatt bedre muligheter et annet år siden 2016, om ikke annet, var et svært godt år for animasjonsfilmer) 😉 Slike ting får meg til å føle at jeg har skikkelig peiling på animasjonsfilm og god smak i tillegg. 

Og ååå, jeg håper denne sangen vinner for beste originale sang:

Denne sangen er sååå fin <3 (Og det er flere andre fine sanger nominert til samme kategori så jeg håper virkelig en eller annen norsk tv-kanal sender Oscar i år siden det vil være innmari fine musikalske opptredener garantert.)

*

Så jo da, det er mye å være fornøyd med, jeg får fokusere på det i stedet for å være for skuffet over tilfeller av uflaks, alt ordner seg. Og boka jeg leser på er såå fin og fascinerende, jeg har uansett mye jeg gleder meg til i neste uke og livet er en fin karusell så yay! Men da har jeg andre planer så da bables vi om noen dager. God fornøyelse og hakuna matata 🙂

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg