Stjernekamp-ønskeliste og ymse annet :)

Heisann! Det er onsdag, livet er fint og jeg gleder meg til fredag kveld og premieren på nye Skjønnheten og Udyret-filmen, det blir så fint <3 Ellers skjer det ikke så mye spennende, men jeg har det fint og det som gjør alt enda finere er det at det nå begynner å bli så veldig mye mer vårlig ute, noe som igjen gir ekstra energi. Saken er at jeg i det hele tatt har det veldig bra for tiden og det er jo kult 🙂

Ellers har jeg et nytt skjørt som jeg gleder meg til å bruke en del fremover:

Og ellers handler livet om å fargelegge, skrive (har en sånn ide om å skrive alle novellene i Gatelyktprosjektet på nytt, noe som går veldig sakte fremover fordi jobbkurs flere timer hver dag, ymse andre ting som dukker opp og dilla på Netflix og Nintendo gjør at å finne skrivetid ikke er den letteste tingen i verden alltid, men jeg må bare bli flinkere til å prioritere og så lenge jeg bruker mye tid på å tegne og fargelegge går det bra siden det viktigste for meg ikke nødvendigvis er å skrive, men å være kreativ og drive med skapningsprosesser), lese masse og dagdrømme om å vinne massevis av penger siden jeg har lyst på så mange ganske dyre ting. Jeg har ellers begynt med morsom sparing der jeg har startet en ekstra sparekonto der det spares 20 kr hver gang jeg bruker bankkortet mitt i håp om å få råd til Nintendo Switch og spill til. Siden sparemålet er 4000 kr og jeg i gjennomsnitt bruker bankkortet mitt tre ganger i uka (foretrekker å betale det meste kontant siden jeg føler jeg har mye bedre oversikt da) brukte jeg kalkulator for å regne ut at med 60 kr spart i uka vil det dermed ta meg 66 uker før jeg når målet om Nintendo Switch og det er en stund til. På den positive siden vil det da kanskje være billigere og flere spill utgitt og slikt og tenk så awesome sommeren 2018 vil være da 😉

*

Her er ellers tre fascinerende fakta i villkårlig rekkefølge:

1) Jeg bryr meg forbausende lite om Mammutsalget og andre boksalg. Det virker som om slikt er noe man skal være veldig opptatt av når man elsker litteratur, men for min del har jeg ofte en viss ide om hva jeg har lyst til å lese og det pleier sjelden å være det samme utvalget som bøkene man finner på ymse boksalg. Med norsk skjønnlitteratur bruker jeg i hovedsak biblioteket hvis ikke det er noe som høres veldig interessant ut eller en forfatter jeg er veldig glad i, de mest kjente bøkene er sjelden de jeg er mest interessert i og jeg leser ellers mer engelske bøker enn norske bøker og det er ikke så ofte det er det man finner på salg. Selv foretrekker jeg heller og ha to tilfeller i året der jeg bestiller massemasse bøker på Amazon og ellers kjøpe bøker i ny og ne, i stedet for salg og det er det som føles mest riktig for meg, dessuten er jeg egentlig litt nødt til å prioritere og i hovedsak kjøpe bøker jeg vet at jeg vil like siden jeg allerede har mer bøker hjemme hos meg enn jeg har plass til og da er det praktisk å ha litt liten interesse for boksalg. 

2) Jeg har mange ganger vurdert et blogginnlegg om hvem jeg vil ha med på neste sesong av Stjernekamp, men det blir mer og mer åpenbart at det innlegget antakelig ikke kommer til å dukke opp og derfor tenkte jeg å nevne de som ofte er med på ønskelisten min her:

– Amina Sewali (fordi jeg så henne i Peer Gynt-oppsetningen til Nationaltheateret og fordi hun har en unik stemme og fremtreden som kunne vært veldig spennende å se på Stjernekamp)

– Unnveig Aas (fordi hun er en spennende artist å følge med på fremover, jeg kjenner henne litt og det hadde vært kult å se henne i forskjellige sjangre på Stjernekamp)

– Heidi Ruud Ellingsen (fordi musikalartist med fantastisk stemme og hun har allerede vært med på Drømmerollen på Nrk så det hadde egentlig vært naturlig, dessuten elsker jeg musikalmennesker)

– Siri Nilsen (fordi hun har et sterkt særpreg i stemmen sin og når hun bruker den som best er det som et urskrik, nærmest organisk og så virker hun så sympatisk og jeg har vært fan lenge)

– Herborg Kråkevik (fordi hun synger flott og kunne passet godt inn i konseptet)

– Trond Teigen (fordi jeg har vært fan av ham helt siden jeg var liten og han hadde norske stemmen til Aladdin, dessuten har jeg sett ham i masse musikaler og jeg liker stemmen hans kjempegodt og ja, det kunne vært awesome)

– Sindre Postholm (fordi musikalartist som jeg har elsket i alt jeg har sett ham i og usedvanlig dyktig både som vokalist og danser så det ville vært flott, Sindre Postholm hadde ellers fått hovedrollen på sekundet om jeg hadde hatt muligheten til å sette opp Disney’s Hunchback of Notre Dame som musikal i Norge og kunne valgt skuespillere selv)

– Heine Totland (fordi han synger veldig, veldig fint og virker skikkelig sympatisk)

Og av disse så er det bare Siri Nilsen, Unnveig Aas og Amina Sewali som jeg ikke har sett i musikaler før så ønskelista mi er nok litt vel preget av at jeg elsker musikaler og skuespillerne i dem, men pytt sann, dette hadde vært veldig gøy 😉

3) Jeg gleder meg skikkelig til å sjekke posten i dag. Vi fikk nye postkasser i blokka mi for en uke siden og den manglet “nei til reklame”-klistremerke slik jeg hadde på den gamle postkassa mi så nå har jeg fått haugevis med reklame i en ukes tid, men nå bwahaha har jeg fått tak i nytt klistremerke til den nye postkassa så da vil jeg antakelig ha ikke noe i postkassa mi og en verden uten reklame i postkassa er en vakker verden. Når vi først er inne på temaet post er jeg ellers verdens treigeste til å sende av gårde noe som helst i posten (det er fargeleggingspostkort jeg ble ferdig med i januar som jeg enda ikke har sendt) og dette gjør at jeg i to år har hatt planer om å sende inn tekster til Signaler uten å gjøre det fordi jeg er treg og glemmer meg og vips har fristen gått ut og så må jeg tenke sukk, kanskje neste år. Har jeg noen gang nevnt at jeg er vimsete, jeg er det. Ja ja…

*

Det var kanskje ikke så spennende, men jeg håper jeg er underholdende likevel. Her er en god grunn til å ha med Unnveig Aas på Stjernekamp forresten:

Hun gir ut cd 31. mars, dette er hennes nyeste singel og jeg har lyst til å høre henne synge musikal og storband, det kunne sikkert funket fint 🙂

Neste innlegg kommer uansett på lørdag regner jeg med så da bables vi 🙂

2 kommentarer
  1. Akkurat Mammutsalget bryr jeg meg ikke så veldig om sjøl, men det er nok mest fordi jeg uansett ikke syns det er så innmari mye billigere enn det pleier. Jeg har også utrolig mange uleste bøker hjemme, så det skal det litt til for min del å rettferdiggjøre å kjøpe nye bøker – da er derimot forlagenes store boksalg noe jeg liker mye bedre. Her får man bøker til tjue, tretti, førti og femti kroner, og da kan det plutselig være at jeg kjøper utrolig mye mer enn jeg egentlig hadde planlagt fordi det er så veldig billig 😉
   Fin ønskeliste, og Unnveig er jo veldig flink 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg