Bursdagsfinheter og andre finheter =D

Heisann! Det er 28. juni og dette er en super ting siden denne dagen er bursdagen min. Og ååå, jeg har hatt det så trivelig for jeg har sittet på uteservering med en Cola i strålende solskinn, jeg har spist taco og kos med mamma, broren min og hans samboer hjemme hos mamma og jeg har fått masse gratulasjoner på Facebook og generelt sett hatt det utmerket. 

Dessuten har jeg fått gaver og det var klær (ikke testet enda, men det var fine ting), sentergavekort til verdi av hele 1000 kr, et flott bilde jeg etter hvert kan fargelegge og gavekort til verdi av 400 kr på Billettservice, sånn i tillegg til at mamma lovet at vi skal se en musikal sammen til høsten. Gavekortet på Billettservice skal ellers brukes på Kollaps i Kulissene antakelig så mens ingenting er bestilt enda så vil jeg nok nå ha hvert fall to teaterplaner til høsten og det er jo et godt utgangspunkt 😉 

Og så overførte onkel Andreas 500 kr til Vipps som gave og de brukte jeg i stad på to filmer og en bok som man herved kan se sammen med en elefant og noen notatbøker jeg også fikk av mamma:

Se, endelig eier jeg Vaiana OG Lego Batman Movie notatboka med kaktusen er nydelig og jeg er lykkelig fordi ting <3 Og i morgen skal jeg til faren min og da blir det forhåpentligvis en eller annen gave fra den kanten og. Yay!

*

Kort oppsummert er å ha bursdag en skikkelig god ide 😉 Av andre finheter har jeg nå bestilt en kinobillett til å se Grusomme Meg 3 på kino på lørdag (en lørdag da jeg ellers har tenkt å shoppe litt (pga. det nevnte sentergavekortet), se Pride-paraden (jeg vet man sikkert burde gå i parader, men jeg liker så mye bedre å se på i stedet, da kan man jo se alt og juble litt fra sidelinjen og slikt og så slipper man å bli sliten i beina), spise middag på restaurant og kose meg 🙂

Ellers så er det så himla mange fine auditioner på SYTYCD for tiden. Som denne (fordi hun har en så kul look, viser en så sterk musikalitet og er sær og spesiell og superflink):

Og denne (fordi han er så sjarmerende, fordi han har kul musikk og fordi tapping kan se skikkelig stilig ut når noen er superflinke til det):

*

Og ellers har jeg masse kreative prosjekter å drive med, livet inneholder Nintendo og nettspill og bøker og musikaler og ja, jeg har det fint og jeg har hatt en super bursdag. Vi bables til helgen =D

4 kommentarer
  1. Gratulerer igjen med dagen som var! Virker som at den blei akkurat som du ønska deg og mer til <3 Og fine gaver, du er heldig som har en så stor og nær familie rundt deg. Skulle gjerne sett Pride-paraden i år sjøl, og ideellt sett gått i den, men jeg skal være hundepasser i helga, og det er igrunn veldig fint det òg 🙂 Håper du har det fint hos faren din i dag!

  2. Tusen takk og ja, bursdagen min var super =D Og jeg har egentlig ikke så stor familie, men de er veldig nære og tilstedeværende (jeg er heldig sånn sett) og gir meg alltid veldig mye fint <3 Høres ellers ut som om du kan få det koselig med å være hundepasser og da og ja, jeg tror nok jeg får det hyggelig hos faren min i dag 🙂

  3. Stort grattis på födelsedagen! Låter som att du hade det fint 🙂
   Att se Dumma mig 3 låter som ett toppensätt att fortsätta firandet.
   Själv har jag haft biotorka och inte sett en film på bio på flera månader. Minns inte ens den senaste… Trots att jag älskar att se film på bio – och på stor duk. Så premiärhelger är bäst för det men det gäller att det är en film värd priset med tanke på hur dyrt det blivit. Trevlig helg!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg